moordscript- meer kogels

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »
Kenny vw

kenny vw

25/11/2006 12:38:00
Quote Anchor link
beste,

ik heb momenteel een moordscript kunne maken voor mijn website met spelletjes in php , nu zou ik liefst een aanpassing doen om meer kogels te moeten schieten om iemand te kunnen vermoorden , zodat het niet meer zo simpel is , kan iemand mij helpen ?

dit is het script momenteel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
  include("config.php");
$dbres = mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`pc`) AS `pc`,UNIX_TIMESTAMP(`transport`) AS `transport`,UNIX_TIMESTAMP(`bc`) AS `bc`,UNIX_TIMESTAMP(`slaap`) AS `slaap`,UNIX_TIMESTAMP(`kc`) AS `kc`,UNIX_TIMESTAMP(`start`) AS `start`,UNIX_TIMESTAMP(`crime`) AS `crime`,UNIX_TIMESTAMP(`ac`) AS `ac` FROM `users` WHERE `login`='{$_SESSION['login']}'");  
$data    = mysql_fetch_object($dbres);
  if(! check_login()) {
    header("Location: login.php");
    exit;
  }

if ($jisin == 1) { header("Location: jisin.php"); }
?>

<html>
<head>
<title>Cosa Nostra</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">
<meta name="keywords" content="Cosa Nostra,Crimegame,crimegame,Cosa Nostra">
<meta name="language" content="english">
<META name="description" lang="nl" content="Cosa Nostra crimegame met pit.">
</head>
<table width=100% align=center>
<tr>
<td class="subTitle"><b>Moorden</b></td>
</tr>
<tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
<tr>
<td class="mainTxt">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
<?
$anum
= mysql_query("SELECT `dader` FROM `vermoord` WHERE (UNIX_TIMESTAMP(now())-UNIX_TIMESTAMP(`date`) < 604800) AND `dader`='{$_SESSION['login']}'");
$anums = mysql_num_rows($anum);
$time = time();
$msgnum = rand(1,4);
$message = Array("{$victim->login} had geen schijn van kans, $woord probeerde te gaan lopen, maar uiteindelijk ving $woord een kogel in de rug en viel dood neer.","Je zag {$victim->login} wandelen, hij was alleen... Je vuurde een paar keer waarna $woord achter een auto sprong. Je sloop naar de andere kant van de straat. Daar zat $woord dan, je schoot hem helemaal in prut van een.","Je zorgde dat {$victim->login} niet meer kon gaan lopen, door een paar keer in het been te schieten. Je reed naar de rivier en je zocht een betonmolen. $woord vroeg voor een Red Bull, tevergeefs... $woord zakte als een steen naar beneden. ","Je schoot op {$victim->login}. Nadat de rook was opgetrokken zag je niets meer dan een bloedig hoopje kleren met wat mens in. $woord was totaal kapot geschoten...");
$message2 = Array("100.000, 200.000,... Geld tellen was echt een van zijn favourite bezigheden. HIj was zo druk bezig dat hij niet hoorde dat er een deur achter hem openzwaaide... Een gedaante sloop langzaam naar hem toe... 700.000, 800.000... Hoger dan 1.000.000 raakte hij niet.","BANG! Daar ging hij, de auto die hij net had gestolen, was niet echt van top kwaliteit, maar het kon ermee door. BANG! Deze keer was het niet zijn auto. Hij zakte ineen...","Hij werd na een gevecht wakker op de kade. De cement aan zijn voeten werd al hard. <br>-Je laatste wens, sukkel? <br>-Een Red Bull, als je durft. <br>Hij kreeg het blik tegen zijn hoofd en dronk het uit... Hij wachte op de vleugels, maar ze kwamen niet. Hij zonk als een baksteen.","PFIEEEET! PROOOOEEET! De deur zwaait open. Met een verbaasde blik kijkt hij naar wie binnenstapt, wie komt er nu een wc binnen zonder kloppen? PLONS! Samen met de drol viel hij neer, klaar om door de politie gevonden te worden in een gruwelijk tafereel.");
$msg = $message[$msgnum];
$forummsg = $message2[$msgnum];;
$ws = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE UNIX_TIMESTAMP(NOW())-UNIX_TIMESTAMP(`online`) < 43200 AND `login`!='{$data->login}' AND `login`!='{$victim->login}' ORDER BY rand() LIMIT 0,1"));
$wstime = ($time + 172800);
$ktime = gmdate('i:s',($data->kc - $time));
$rcode = rand(3,12);
$code = '';
for( $i = 1; $i <= $rcode; $i++ ) {
$nr = rand(0,9);
$code .= "$nr";
$i++;
}

 if ($data->kc - $time > 0) { echo "Je moet nog $ktime wachten voor je weer kan moorden.";  }
 if ($anums > 10) { echo "Je bent nog bezig met het bloed van je vorige moorden af te wassen, probeer later nog eens...";  exit; }
if(isset($_POST['submit'])) {
    if (!$_POST['verify']){echo"Je moet een code opgeven.";exit;}
    elseif($_POST['verify'] != $_SESSION['verify']){echo"De code die je hebt ingevoerd komt niet overeen met het plaatje.";exit;}
    $suspect = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`start`) AS `start`,UNIX_TIMESTAMP(`safe`) AS `safe` FROM `users` WHERE `login`='{$data->login}'"));
    $victim = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`start`) AS `start`,UNIX_TIMESTAMP(`safe`) AS `safe` FROM `users` WHERE `login`='{$_POST['victim']}'"));
    $vicfamillie = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$victim->famillie}'"));
    $susfamillie = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$suspect->famillie}'"));
    $vicpre = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `hitlist` WHERE `login`='{$victim->login}'"));
    $suspre = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `hitlist` WHERE `login`='{$suspect->login}'"));
    $vicgame = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `casino` WHERE `owner`='{$victim->login}'"));
    $susgame = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `casino` WHERE `owner`='{$suspect->login}'"));
    if ($victim->safe - time() > 0) {echo"Je doelwit is ondergedoken, je weet niet waar hij is.";exit;}
    if ($suspect->safe - time() > 0) {echo"Je zit ondergedoken, je kan nu niet moorden.";exit;}
    if ($victim->level >= 200) { echo "Je kan de admins niet doden."; exit; }
    if ($suspect->wapon < 1) { echo "Je hebt nog geen wapen.<br>Ga naar de shop om een wapen te kopen."; exit; }
    if ($_POST['kogels'] > $suspect->kogels) {echo "Zoveel kogel heb je niet.";exit;}
    if ($_POST['kogels'] < 1 ) {echo "Je kan niet schieten met minder dan 1 kogel.";exit;}
     if ($data->kc - $time > 0) { echo "Je moet nog $ktime wachten voor je weer kan moorden.";exit;  }
    if ($data->level != 1 && $data->login != Admin) { echo"Jij mag niet moorden.<br>Voor meer info, neem contact op met de admins";exit;}

    if ($victim->xp < 50) { $vicrangk = 1; }
    elseif ($victim->xp < 150) { $vicrangk = 1.5; }
    elseif ($victim->xp < 500) { $vicrangk = 2; }
    elseif ($victim->xp < 1000) { $vicrangk = 2.5; }
    elseif ($victim->xp < 2000) { $vicrangk = 3; }
    elseif ($victim->xp < 3000) { $vicrangk = 3.5; }
    elseif ($victim->xp < 4500) { $vicrangk = 4; }
    elseif ($victim->xp < 6000) { $vicrangk = 4.5; }
    elseif ($victim->xp < 8000) { $vicrangk = 5; }
    elseif ($victim->xp < 11000) { $vicrangk = 5.5; }
    elseif ($victim->xp < 15000) { $vicrangk = 6; }
    elseif ($victim->xp < 20000) { $vicrangk = 6.5; }
    elseif ($victim->xp >= 20000) { $vicrangk = 7; }

    if ($suspect->xp < 50) { $susrangk = 1; }
    elseif ($suspect->xp < 150) { $susrangk = 1.5; }
    elseif ($suspect->xp < 500) { $susrangk = 2; }
    elseif ($suspect->xp < 1000) { $susrangk = 2.5; }
    elseif ($suspect->xp < 2000) { $susrangk = 3; }
    elseif ($suspect->xp < 3000) { $susrangk = 3.5; }
    elseif ($suspect->xp < 4500) { $susrangk = 4; }
    elseif ($suspect->xp < 6000) { $susrangk = 4.5; }
    elseif ($suspect->xp < 8000) { $susrangk = 5; }
    elseif ($suspect->xp < 11000) { $susrangk = 5.5; }
    elseif ($suspect->xp < 15000) { $susrangk = 6; }
    elseif ($suspect->xp < 20000) { $susrangk = 6.5; }
    elseif ($suspect->xp >= 20000) { $susrangk = 7; }

    $suskogels = $_POST['kogels'];

    if ($victim->bf == 0) { $vickogel = 0; }
    elseif ($victim->wapon == 0) { $vickogel = 0; }
    elseif ($victim->bf < 2) { $vickogel = round($suskogels * 0.5); }
    elseif ($victim->bf < 3) { $vickogel = $suskogels; }
    elseif ($victim->bf < 4) { $vickogel = round($suskogels * 2); }
    else { $vickogel = $victim->bf; }

    $vickogels = ($vickogel > $victim->kogels) ? $victim->kogels : $vickogel;
    $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `items` WHERE `type`='att' AND `nr`='{$victim->wapon}'");
    $wapen = mysql_fetch_object($dbres);        
    $vicwapon = ($wapen->effect);
    if ($vicwapon == 0) {$vicwapon == 1;}
    $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `items` WHERE `type`='def' AND `nr`='{$victim->defence}'");
    $defence = mysql_fetch_object($dbres);
    $vicdefence = ($defence->effect);
    if ($vicdefence == 0) {$vicdefence == 1;}
    $vicai = ($victim->se / 100);
    $vicaim = ($vicai / $vicwapon);
    $suskogels = $_POST['kogels'];
    $suslijfwachten = ($suspect->guard * 100);
    $sushuis = ($suspect->{$data->stad} > 0) ? 5000 : 0;
    $susfampro = ($data->stad == $susfamillie->stad) ? 2500 : 0;
    $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `items` WHERE `type`='att' AND `nr`='{$suspect->wapon}'");
    $wapen = mysql_fetch_object($dbres);        
    $suswapon = ($wapen->effect);
    if ($suswapon == 0) {$suswapon == 1;}
    $dbres = mysql_query("SELECT * FROM `items` WHERE `type`='def' AND `nr`='{$suspect->defence}'");
    $defence = mysql_fetch_object($dbres);        
    $susdefence = ($defence->effect);
    if ($susdefence == 0) {$susdefence == 1;}
    $susai = ($data->se / 100);
    $susaim = ($susai / $suswapon);
    $susrand = rand(1,5);
    $susdam = round($suspect->xp/10)+$suslijfwachten+100;
    $susdama = $susdam*$susdefence+$sushuis+$susfampro;
    $susdamag = $susdama*$susrand*$vicaim;
    $susdamag = 100/$susdamag;
    $susdamag = round($susdamag, 12);  
    $susdamag = $susdamag*$vickogels;
    $susdamage = $suspect->health - $susdamag;

    $viclijfwachten = ($victim->guard * 100);
    $vichuis = ($victim->{$data->stad} > 0) ? 5000 : 0;
    $vicfampro = ($data->stad == $vicfamillie->stad) ? 2500 : 0;
    
    $vicrand = rand(1,5);
    $vicdam = round($victim->xp/10)+$viclijfwachten+100;
    $vicdama = $vicdam*$vicdefence+$vichuis+$vicfampro;
    $vicdamag = $vicdama*$vicrand*$susaim;
    $vicdamag = 100/$vicdamag;
    $vicdamag = round($vicdamag, 12);  
    $vicdamag = $vicdamag*$suskogels;
    $vicdamage = $victim->health - $vicdamag;
    if($victim->login == "pitbullgirl"){$vicdamage = 100;}

    $sustestament = round($suspect->bank*0.5);
    $victestament = round($victim->bank*0.5);
    $susse = ($_POST['kogels'] >= 500) ? 0.5 : 0;
    $vicse = ($vickogels >= 500) ? 0.5 : 0;
    $woord = ($victim->geslacht == Man) ? Hij : Ze;
    $msg = $_POST['message'];
    if ($suspect->xp < 10) { $rang1 = 1; }
    elseif ($suspect->xp < 20) { $rang1 = 2; }
    elseif ($suspect->xp < 50) { $rang1 = 3; }
    elseif ($suspect->xp < 150) { $rang1 = 4; }
    elseif ($suspect->xp < 500) { $rang1 = 5; }
    elseif ($suspect->xp < 1000) { $rang1 = 6; }
    elseif ($suspect->xp < 2000) { $rang1 = 7; }
    elseif ($suspect->xp < 3000) { $rang1 = 8; }
    elseif ($suspect->xp < 4500) { $rang1 = 9; }
    elseif ($suspect->xp < 6000) { $rang1 = 10; }
    elseif ($suspect->xp < 8000) { $rang1 = 11; }
    elseif ($suspect->xp < 11000) { $rang1 = 12; }
    elseif ($suspect->xp < 15000) { $rang1 = 13; }
    elseif ($suspect->xp < 20000) { $rang1 = 14; }
    elseif ($suspect->xp >= 20000) { $rang1 = 15; }
    if ($victim->xp < 10) { $rang2 = 1; }
    elseif ($victim->xp < 20) { $rang2 = 2; }
    elseif ($victim->xp < 50) { $rang2 = 3; }
    elseif ($victim->xp < 150) { $rang2 = 4; }
    elseif ($victim->xp < 500) { $rang2 = 5; }
    elseif ($victim->xp < 1000) { $rang2 = 6; }
    elseif ($victim->xp < 2000) { $rang2 = 7; }
    elseif ($victim->xp < 3000) { $rang2 = 8; }
    elseif ($victim->xp < 4500) { $rang2 = 9; }
    elseif ($victim->xp < 6000) { $rang2 = 10; }
    elseif ($victim->xp < 8000) { $rang2 = 11; }
    elseif ($victim->xp < 11000) { $rang2 = 12; }
    elseif ($victim->xp < 15000) { $rang2 = 13; }
    elseif ($victim->xp < 20000) { $rang2 = 14; }
    elseif ($victim->xp >= 20000) { $rang2 = 15; }
    $verschil = ($rang1 - $rang2);
    if ($_POST['ano'] == yes) { $killmsg = $msg; }
    elseif ($_POST['ano'] == no) { $killmsg = "$data->login: $msg"; }
    if ($verschil < -2) { echo "Je kan maximum iemand van 2 rangen hoger doden."; exit; }
    elseif(!$victim->login) {
        echo "Deze gebruiker bestaat niet."; exit;
    }

    elseif ($suspect->stad != $victim->stad) {
        echo "Je hebt geen idee waar je slachtoffer zich bevind."; exit;
    }

    elseif(round($victim->start/3600-time()/3600) + 24 > 0) {
        echo "{$victim->login} staat nog onder bescherming!"; exit;
    }

    elseif(round($suspect->start/3600-time()/3600) + 24 > 0) {
        echo "Je staat nog onder bescherming, je kan niet moorden/vermoord worden."; exit;
    }

    elseif($data->kogels < $kogels) {
        echo "Zo veel kogels heb je niet."; exit;
    }

    elseif ($victim->status == dood) {
        echo "{$victim->login} is al dood!";exit;
    }

    elseif (strtolower($data->login == $victim->login)) {
        echo "Je kan jezelf niet doden."; exit;
    }

    else {
        if ($vicdamage < 1) {
            echo "{$victim->login} {$msg}<br>{$woord} had &euro;{$victim->zak} in zijn zak, het was zonde om dat achter te laten.";
            mysql_query("INSERT INTO `vermoord`(`login`,`dader`,`date`,`msg`) VALUES ('{$victim->login}','{$data->login}',NOW(),'{$killmsg}')");
            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`,`com`) VALUES (NOW(),'{$data->login}','{$victim->login}',1,'kill','')");
            mysql_query("INSERT INTO `ws`(`id`,`login`,`victim`,`suspect`,`prijs`,`status`,`time`) values('$code','{$ws->login}','{$victim->login}','{$suspect->login}','0','0',FROM_UNIXTIME($wstime))");
            mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$ws->login}','Ooggetuige','Je hebt $suspect->login $victim->login zien vermoorden. Je id om deze ooggetuige verklaring te verkopen is $code')");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `se`=`se`+1,`kc`=FROM_UNIXTIME($killtijd) WHERE `login`='{$data->login}'");
            if ($vicpre->login) {
                mysql_query("UPDATE `users` SET `zak`=`zak`+$vicpre->prijs WHERE `login`='{$data->login}'");
                mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$data->login}','Premielijst','Je hebt $victim->login vermoord, hij stond op de premielijst voor &euro;{$vicpre->prijs}. Dat geld is nu voor jou')");
                mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$vicpre->suspect}','Premielijst','Jij hebt $vicpre->login op de premielijst gezet, en $woord is vermoord!')");
                mysql_query("DELETE FROM `hitlist` WHERE `login`='{$vicpre->login}'");
            }

            if ($vicgame->spel) { echo "<br>{$victim->login} was de eigenaar van {$vicgame->spel} $vicgame->stad. Het in nu weer te koop.";
                mysql_query("UPDATE `casino` SET `owner`='',`winst`='0' WHERE `spel`='{$vicgame->spel}' AND `stad`='{$vicgame->stad}'");
            }

            if ($victim->famrang > 4) {
                $fam = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$victim->famillie}'"));
                $ower = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='5' AND `famillie`='{$victim->famillie}'"));
                $halfdon = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='4' AND `famillie`='{$victim->famillie}'"));
                $consiglieri = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='3' AND `famillie`='{$victim->famillie}'"));
                if ($halfdon->login) { mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$halfdon->login}','Famillie Don','Je Don is vermoord. Jij bent nu de nieuwe don van $fam->name.')"); mysql_query("UPDATE `users` SET `famrang`='5' WHERE `login`='{$halfdon->login}'"); }
                elseif ($consiglieri->login) { mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$fam->consiglieri}','Famillie Don','Je Don is vermoord. Jij bent nu de nieuwe don van $fam->name.')"); mysql_query("UPDATE `users` SET `famrang`='5' WHERE `login`='{$consiglieri->login}'"); }
                else {
                    echo "<br>Je slachtoffer was de Don van de famillie {$fam->name}. Hij had geen opvolger... $fam->name is uitgemoord.";
                    mysql_query("UPDATE `users` SET `famillie`='',`famrang`='0' WHERE `famillie`='{$victim->famillie}'");
                    mysql_query("DELETE FROM `famillie` WHERE `name`='{$victim->famillie}'");
                }
            }

            if ($victim->testament) {
                mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$victim->testament}','Testament','Jij stond in het testament van $victim->login en $woord is vermoord je krijgt &euro;$victestament.')");
                mysql_query("UPDATE `users` SET `bank`=`bank`+$victestament WHERE `login`='{$victim->testament}'");
                mysql_query("UPDATE `garage` SET `login`='{$victim->testament}' WHERE `login`='{$victim->login}'");
            }

            mysql_query("DELETE FROM `garage` WHERE `login`='{$victim->login}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `kc`=FROM_UNIXTIME($killtijd),`nrofkill`=`nrofkill`+1,`zak`=`zak`+$victim->zak,`kogels`=`kogels`-$suskogels,`xp`=`xp`+10 WHERE `login`='{$data->login}'");
            mysql_query("UPDATE `stad` SET `drugs`=`drugs`+$victim->drugs,`drank`=`drank`+$victim->drank WHERE `stad`='{$data->stad}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `testament`='' WHERE `testament`='{$victim->login}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `status`='dood',`famillie`='',`famrang`='0',`bank`='0' WHERE `login`='{$victim->login}'");
            $subject = "RIP {$victim->login}";
            mysql_query("INSERT INTO forum_topics (user,type,subject,message,date) VALUES ('Notificatie','rip','$subject','$forummsg',NOW())") or die(mysql_error());
        }

            if ($susdamage < 1) {
            echo "<br><br>Je had er beter tweemaal over nagedacht, {$victim->login} schoot je dood in zijn backfire!";
            mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$victim->login}','Moord','Je hebt $suspect->login vermoord in je backfire.')");

            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`,`com`) VALUES (NOW(),'{$victim->login}','{$data->login}',6,'kill','')");
            mysql_query("INSERT INTO `vermoord`(`login`,`dader`,`date`,`msg`) VALUES ('{$suspect->login}','{$victim->login}',NOW(),'Je bent vermoord door de backFire van {$victim->login}')");
            if ($suspre->login) {
                mysql_query("UPDATE `users` SET `zak`=`zak`+$pre->prijs WHERE `login`='{$victim->login}'");
                mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$suspre->suspect}','Premielijst','Jij hebt $suspre->login op de premielijst gezet, en $woord is vermoord!')");
                mysql_query("DELETE FROM `hitlist` WHERE `login`='{$pre->login}'");
            }

            if ($susgame->spel) { mysql_query("UPDATE `casino` SET `owner`='',`winst`='0' WHERE `spel`='{$susgame->spel}' AND `stad`='{$susgame->stad}'");
            }

            if ($suspect->famrang > 4) {
                $fam = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `famillie` WHERE `name`='{$suspect->famillie}'"));
                $ower = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='5' AND `famillie`='{$suspect->famillie}'"));
                $halfdon = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='4' AND `famillie`='{$suspect->famillie}'"));
                $consiglieri = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `famrang`='3' AND `famillie`='{$suspect->famillie}'"));
                if ($halfdon->login) { mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$halfdon->login}','Famillie Don','Je Don is vermoord. Jij bent nu de nieuwe don van $fam->name.')"); mysql_query("UPDATE `users` SET `famrang`='5' WHERE `login`='{$halfdon->login}'"); }
                elseif ($consiglieri->login) { mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$fam->consiglieri}','Famillie Don','Je Don is vermoord. Jij bent nu de nieuwe don van $fam->name.')"); mysql_query("UPDATE `users` SET `famrang`='5' WHERE `login`='{$consiglieri->login}'"); }
            }

            if ($suspect->testament) {
                mysql_query("INSERT INTO `messages`(`time`,`from`,`to`,`subject`,`message`) values(NOW(),'Notificatie','{$suspect->testament}','Testament','Jij stond in het testament van $suspect->login en $woord is vermoord je krijgt &euro;$sustestament.')");
                mysql_query("UPDATE `users` SET `bank`=`bank`+$sustestament WHERE `login`='{$suspect->testament}'");
                mysql_query("UPDATE `garage` SET `login`='{$suspect->testament}' WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            }

            
            mysql_query("DELETE FROM `garage` WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            mysql_query("UPDATE `stad` SET `drugs`=`drugs`+$suspect->drugs,`drank`=`drank`+$suspect->drank WHERE `stad`='{$data->stad}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `testament`='' WHERE `testament`='{$suspect->login}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `status`='dood',`zak`='0',`famillie`='',`famrang`='0',`bank`='0' WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET ``kogels`=`kogels`-$vickogels,`nrofkill`=`nrofkill`+1 WHERE `login`='{$victim->login}'");
            $message = "{$victim->login} schoot {$suspect->login} dood in zijn backfire!";
            $subject = "RIP {$suspect->login}";
            mysql_query("INSERT INTO forum_topics (user,type,subject,message,date) VALUES ('Notificatie','rip','$subject','$message',NOW())") or die(mysql_error());
        }

        if ($vicdamage > 0 && $vicdamag > 0) {
            mysql_query("UPDATE `users` SET `health`='$vicdamage' WHERE `login`='{$victim->login}'");
            echo "<br><br>Je probeerde {$victim->login} te vermoorden maar dit mislukt. $woord is wel gewond geraakt.";
            mysql_query("UPDATE `users` SET `kogels`=`kogels`-$suskogels,`kc`=FROM_UNIXTIME($killtijd) WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `se`=`se`+0.5 WHERE `login`='{$data->login}'");
            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`) values(NOW(),'{$data->login}','{$victim->login}',3,'kill')");
        }

        if ($susdamage > 0 && $susdamag > 0) {
            mysql_query("UPDATE `users` SET `health`='$susdamage' WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            echo "<br><br>{$victim->login} schoot terug... Je bent gewond geraakt.";
            mysql_query("UPDATE `users` SET `kogels`=`kogels`-$vickogels WHERE `login`='{$victim->login}'");
            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`,`com`) VALUES (NOW(),'{$victim->login}','{$data->login}',5,'kill','')");
        }

        if ($vicdamag < 1) {  
            echo "<br><br>Je bent echt zielig, toen je {$victim->login} probeerde te vermoorden is $woord niet eens gewond geraakt!";  
            mysql_query("UPDATE `users` SET `kogels`=`kogels`-$suskogels,`kc`=FROM_UNIXTIME($killtijd) WHERE `login`='{$suspect->login}'");
            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`) values(NOW(),'{$data->login}','{$victim->login}',2,'kill')");
            mysql_query("UPDATE `users` SET `se`=`se`+0.5 WHERE `login`='{$data->login}'");
        }

        if ($susdamag < 1) {  
if ($vickogels > 0) {
            echo "<br><br>{$victim->login} schoot terug, maar je bent niet gewond geraakt.";  
            mysql_query("UPDATE `users` SET `kogels`=`kogels`-$vickogels WHERE `login`='{$victim->login}'");
            mysql_query("INSERT INTO `logs`(`time`,`login`,`person`,`code`,`area`,`com`) VALUES (NOW(),'{$victim->login}','{$data->login}',4,'kill','')");
}
        }
            }

exit;
}

if ($data->kc - time() < 0) {
    print "<form method='post'><b>Doelwit:</b><input type='text' name='victim'><br>
    <b>Kogels:</b><input type='text' name='kogels' maxlength=10><br>
    <b>Bericht:</b><input type='text' name='message' value=''><br>
    <b>Anoniem</b><input type='radio' name='ano' value='yes'checked>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<b>Niet anoniem</b><input type='radio' name='ano' value='no'><br><br>
    &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Je code is: <img src=img.php><br>
    Typ hier de code in: <input type=text name=verify><br><br>    
    <input type='submit' name='submit' value='Vermoord!'>
    </form>"
;
}

print "</table><table width=100%>";
print " <tr>
          <td>&nbsp;</td>
        </tr><tr>
    <td class=subTitle><b>Zij schoten op jou</b></td>
  </tr>
  <tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
  <tr>
    <td class=mainTxt><table width=100%>"
;
$dbres                = mysql_query("SELECT *,DATE_FORMAT(`time`,'%d-%m-%Y %H:%i') AS `donatetime` FROM `logs` WHERE `person`='{$data->login}' AND `time` >= '{$data->signup}' AND `area`='kill' ORDER BY `time` DESC LIMIT 0,10");
$bl                = mysql_query("SELECT * FROM `logs` WHERE `person`='{$data->login}' AND `area`='kill'");
$bla = mysql_num_rows($bl);
if ($bla == 0) {
      print <<<ENDHTML
    <tr><td width=125>Geen</td>
ENDHTML
;
}

    while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      $code                = $info->code;
      if ($code == 3) { $code = Gewond; }
      elseif ($code == 2) { $code = "Niet gewond"; }
      elseif ($code == 1) { $code = Dood; }
      elseif ($code == 4) { $code = "BF: Niet gewond"; }
      elseif ($code == 5) { $code = "BF: Gewond"; }
      elseif ($code == 6) { $code = "BF: Dood"; }
      print <<<ENDHTML
      <tr><td width=125>{$info->donatetime}</td>
    <td ><a href="user.php?x={$info->login}">{$info->login}</a></td>
    <td width=100 align="center">$code</td></tr>
ENDHTML
;
    }

       print "</table></table><table width=100%> <tr>
          <td>&nbsp;</td>
        </tr><tr>
    <td class=subTitle><b>Jij schoot op hun</b></td>
  </tr>
  <tr><td>&nbsp;&nbsp;</td></tr>
  <tr>
    <td class=mainTxt><table width=100%>"
;

    $dbres                = mysql_query("SELECT *,DATE_FORMAT(`time`,'%d-%m-%Y %H:%i') AS `donatetime` FROM `logs` WHERE `login`='{$data->login}' AND `time` >= '{$data->signup}' AND `area`='kill' ORDER BY `time` DESC LIMIT 0,10");
    $bl                = mysql_query("SELECT * FROM `logs` WHERE `login`='{$data->login}' AND `area`='kill'");
$bla = mysql_num_rows($bl);
if ($bla == 0) {
      print <<<ENDHTML
    <tr><td width=125>Geen</td>
ENDHTML
;
}

    while($info = mysql_fetch_object($dbres)) {
      $code                = $info->code;
      if ($code == 1) { $code = Dood; }
      elseif ($code == 2) { $code = "Niet Gewond"; }
      elseif ($code == 3) { $code = Gewond; }
      elseif ($code == 4) { $code = "BF: Niet gewond"; }
      elseif ($code == 5) { $code = "BF: Gewond"; }
      elseif ($code == 6) { $code = "BF: Dood"; }
      print <<<ENDHTML
      <tr><td width=125>{$info->donatetime}</td>
    <td><a href="user.php?x={$info->person}">{$info->person}</a></td>
    <td width=100 align="center">$code</td></tr>
ENDHTML
;
    }

print "</table>";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kenny vw
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 18:14:16
 
Paul

Paul

25/11/2006 13:08:00
Quote Anchor link
Dit gaat over een criminals game?

Over een paar dagen is de update van Fleringen Netwerk klaar,
en kun je daar weer criminals sources+scripts downloaden.
 
Paul K

Paul K

25/11/2006 13:13:00
Quote Anchor link
Yaks mijn kloon :S
alleen dan 1 jaartje jonger :P
 
Aaa Trump

aaa Trump

25/11/2006 13:17:00
Quote Anchor link
Fleringen Netwerk?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.