Mootools ajax script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart van Asselt

Bart van Asselt

17/03/2009 15:02:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een script gemaakt mbv mootools.

De functie ervan is het verwijderen van een element en dan een ajax request te maken.

In firefox werkt het prima en geeft firebug geen fouten weer, in zoals altijd weer internet explorer alleen het element verwijdert en dan niks meer doet en een runtime foutmelding weergeeft...

dit is de code voor de gene die mij kan/wil helpen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
function ajax_destroy_element(div,div2,url,msg)
{
  if (confirm(msg)) {
      var targetDiv = $(div);
      
      var ajax = new Request({
        method: 'get',
          url: url,
          onSuccess: function(html) {
        var FxFade = new Fx.Morph(targetDiv, {duration:1500}).start({'opacity': 0}).chain(
              //function(){targetDiv.destroy()}
                        function() {
                            if (html)
                            {
                                  targetDiv.set('html', html);
                                  new Fx.Morph(targetDiv, {duration:750}).start({'opacity': 1});
                                }else{
                  targetDiv.destroy();
                }
                            }
            );
          },
          onFailure: function(xhr) {
              queue.alert(
                  'Error',
                  'Kon data niet ophalen.'
              );
          }
      }).send();
  }
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart van Asselt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:16:17
 
Crispijn -

Crispijn -

17/03/2009 15:25:00
Quote Anchor link
dit is natuurlijk n iet helemaal de manier waarop je mootools met toepassen. Je kan beter events toewijzen aan elementen en deze ondervangen. Dit gaat doorgaans beter met internetexplorer.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.
 
Bart van Asselt

Bart van Asselt

18/03/2009 00:09:00
Quote Anchor link
Hoe zou ik het dan moeten doen? Weet maar weinig af van Mootools.

Er is me al duidelijk geworden dat de foutmelding komt doordat ik via een ajax request data in een tussen een tbody tag wil zetten en dat kan blijkbaar niet in IE ook kan je een TR tag niet laten faden... Is daar een oplossing voor?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart van Asselt
 
Crispijn -

Crispijn -

18/03/2009 09:16:00
Quote Anchor link
Hier staat een heel goed voorbeeld: http://davidwalsh.name/basic-ajax-requests-mootools
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.