mouseover stop slider

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/05/2023 08:55:21
Quote Anchor link
Ik heb een navigatie met knoppen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
var initList = setInterval(function() {
                currentSlide += 1;
                currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
                juisteslide = currentSlide + 1;
                var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
                $('#text-description').text($list.attr('alt'));
                $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
            }, 5000);
            
            $('.kc-item').mouseover(function() {
                clearInterval(initList);
            }).mouseout(function() {
                initList = setInterval(function() {
                    currentSlide += 1;
                    currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
                    juisteslide = currentSlide + 1;
                    var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
                    $('#text-description').text($list.attr('alt'));
                    $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
                }, 5000);
            })


Om de 5 seconden triggert hij de click en gaat naar de volgende slide.
Als ik een mouseover die, dan blijft hij de click triggeren.

Als ik de $(".kc-nav-wrap div").off("click"); gebruik bij mouseover, dan kan stop de slider wel , maar kan deze niet meer terugzetten.

Weet iemand hoe dit op te lossen is?

MVG

Daniel
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 04:44:47
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/05/2023 09:13:28
Quote Anchor link
Ik zie sowieso al een paar gekke dingen, maar zonder de HTML erbij wordt het wel erg lastig om je hier tips over te geven.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/05/2023 10:54:29
Quote Anchor link
Hier de html.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<div class="kc-wrap" style="perspective: 1e+10px;">
   <div class="kc-horizon" style="position: absolute; top: 50%; width: 800px; perspective: 1500px; transform-style: preserve-3d; perspective-origin: 50% 0px; left: 180px; transform: scaleX(1.4355) scaleY(1.4355); visibility: visible;"><div class="kc-item" data-cc-item-key="8" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 224; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-275px) translateX(6.83761px) rotateY(-20.625deg) rotateX(-9.16667deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/wijn/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/wijn">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/wijn/00000.jpg" alt="WIJN 29-03 TM 05-09" fid="351" title="WIJN" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/wijn">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="1" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 362; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-137.5px) translateX(143.536px) rotateY(-10.3125deg) rotateX(-4.58333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/508-sw/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-sw">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/508-sw/00000.jpg" alt="508 SW 25-01 TM 05-09" fid="415" title="508 SW" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-sw">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item kc-front-item" data-cc-item-key="2" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 500; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(0px) translateX(311px) rotateY(0deg) rotateX(0deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/rifter/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/rifter">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/rifter/00000.jpg" alt="Rifter 25-01 TM 05-09" fid="414" title="Rifter" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/rifter">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="3" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 362; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-137.5px) translateX(478.464px) rotateY(10.3125deg) rotateX(-4.58333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/508-berline/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-berline">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/508-berline/00000.jpg" alt="508 Berline 25-01 TM 05-09" fid="410" title="508 Berline" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-berline">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="4" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 224; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-275px) translateX(615.162px) rotateY(20.625deg) rotateX(-9.16667deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/menu/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/taco-mundo/folders/menu">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/menu/00000.jpg" alt="Menu 13-01 TM 05-09" fid="356" title="Menu" linkurl="http://localhost/test/taco-mundo/folders/menu">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="812" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="5" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 87; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-412.5px) translateX(695.982px) rotateY(30.9375deg) rotateX(-13.75deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/foodmaster-menu/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/foodmaster/folders/foodmaster-menu">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/foodmaster-menu/00000.jpg" alt="Foodmaster Menu 17-03 TM 05-09" fid="354" title="Foodmaster Menu" linkurl="http://localhost/test/foodmaster/folders/foodmaster-menu">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="712" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="6" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: -51; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-550px) translateX(706.075px) rotateY(41.25deg) rotateX(-18.3333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/bbq-u0026-terras/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/bbq-u0026-terras">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/bbq-u0026-terras/00000.jpg" alt="BBQ \u0026 Terras 29-03 TM 05-09" fid="353" title="BBQ \u0026 Terras" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/bbq-u0026-terras">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="7" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 87; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-412.5px) translateX(-73.9821px) rotateY(-30.9375deg) rotateX(-13.75deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/non-food/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/non-food">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/non-food/00000.jpg" alt="Non Food 29-03 TM 05-09" fid="352" title="Non Food" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/non-food">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div></div><div class="kc-nav-wrap" style="right: 15px; bottom: 15px;"><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="0"></div><div class="kc-nav-button active" data-kc-but-num="1"></div><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="2"></div><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="3"></div>
        <div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="4"></div>
        <div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="5"></div>
        </div>
Gewijzigd op 20/05/2023 11:11:04 door Daniel van Seggelen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/05/2023 17:20:16
Quote Anchor link
Ok. Ik heb je JavaScript iets aangepast, zodat de timer weer begint te lopen op het mouseout event. Ik heb de naamgeving van je variabelen niet aangepast, maar raad je aan om dat wel te doen. Bijvoorbeeld "initList" is een beetje raar. De functie setInterval in JavaScript geeft een timer id terug, dus iets als "timerIdList" zou beter zijn. Anyhow, hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
let currentSlide = 0;

const handleList = () => {
    currentSlide += 1;
    currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
    juisteslide = currentSlide + 1;
    console.debug('initList', currentSlide, juisteslide);
    var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
    console.debug($list);
    $('#text-description').text($list.attr('alt'));
    $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
};

var initList = setInterval(handleList, 5000);

$('.kc-item').mouseover(function() {
    console.debug('mouseover');
    clearInterval(initList);
}).mouseout(function() {
    console.debug('mouseout');
    initList = setInterval(handleList, 5000);
})
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/05/2023 12:28:19
Quote Anchor link
Welnee joh, ben je gek, niks te danken hoor ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/05/2023 14:22:26
Quote Anchor link
Goed bezig Koehoorn! ;-)

(Helaas heeft niet iedereen het fatsoen om nog even iets te laten horen nadat 'de buit' binnen is.)
 
Pauline Lacorde

Pauline Lacorde

18/07/2023 10:00:25
Quote Anchor link
Zur Ergänzung ;)

Het lijkt erop dat je de setinterval functie wilt stoppen wanneer de muis over het element zweeft, en hervat als de muis niet langer over het element zweeft. Dit wordt meestal gedaan door de clearInterval functie te gebruiken wanneer de muis over het element zweeft, en setInterval opnieuw te instellen wanneer de muis eruit zweeft.

Het ziet er naar uit dat je code al vrijwel het juiste doet - maar het kan zijn dat er iets misgaat met de scope van de initList variabele, of met de logica van de muisevenementen.

In plaats van de setInterval functie te herhalen in je mouseout functie, kun je misschien een aparte functie maken die de interval instelt, en deze aanroepen wanneer nodig.

function startSlideShow() {
return setInterval(function() {
currentSlide += 1;
currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
juisteslide = currentSlide + 1;
var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
$('#text-description').text($list.attr('alt'));
$(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
}, 5000);
}

var initList = startSlideShow();

$('.kc-item').hover(function() {
// stop slideshow on mouse over
clearInterval(initList);
}, function() {
// start slideshow on mouse out
initList = startSlideShow();
});
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2023 10:57:35
Quote Anchor link
Code door Google Translate halen is niet slim. CurrentSlide v.s. juisteslide.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/07/2023 03:47:38
Quote Anchor link
uhmm, niets is door google translate gehaald hoor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2023 06:26:36
Quote Anchor link
Je hebt gelijk...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.