mozilla niet zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Roderik

Roderik

20/01/2006 20:18:00
Quote Anchor link
ik heb al gekeken op google naar een script dat er voorzorgt dat als je provider mozilla is er een andere tekst komt te staan als de website.
Bv: "Deze website is alleen geschikt voor IE"

ik weet dat het onnozel is om voor maar 1 provider een site te maken maar tog moet het.
Kan iemand me hier mee helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:50:12
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/01/2006 20:21:00
Quote Anchor link
In plaats van provider bedoel je waarschijnlijk browser. Je kunt browsers detecteren via
$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']
 

20/01/2006 20:22:00
Quote Anchor link
Waarom wil je dat? Klinkt als een website die ervanuit gaat dat alleen IE bestaat. Ik kom websites die mijn VuurVos niet ondersteunen niet op!

Als jij een link naar je site geeft, kunnen wij je site 'herbouwen' naar Firefox/Opera style, en daarna debuggen voor IE.

Met Firefox is niets mis! Met jou html / css is iets mis!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

20/01/2006 20:24:00
Quote Anchor link
Niks moet... je bent gewoon lui

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$browser
= $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];

if(stristr($browser, "browserdiejewegwilthebben") == FALSE)
{

echo 'doei!';
exit;
}

?>
 
Roderik

Roderik

20/01/2006 20:25:00
Quote Anchor link
het probleem is degene voor wie i de site maak wilt de scrollbar gekleurd houden...
die is nu gekleurd in IE

link: www.psyprakterm.nl

maar in mozilla niet.. hoe kan ik dat dan doen?
degene waarvoor deze site is wou zelf dat andere mensen het niet konden zien..
maar ik bedoel inderdaar browser

er staat een plaatje oop de website die hij in mozilla alleen aangeeft met de (alt="Margreeth Vecht")
Gewijzigd op 20/01/2006 20:26:00 door Roderik
 

20/01/2006 20:27:00
Quote Anchor link
Omdat Firefox zich aan de standaarden houdt! Daarom is ie niet gekleurd. Is dat de reden om een bezoeker te weigeren die een andere browser heeft dan Firefox? Beetje laf vindt ik. Bovendien kan je toch met Firefox je user agent aanpassen (ik heb nu Firefox 2.0 Beta ingestelt :-D) dus dat heeft geen zin. :-)

Eigenlijk zit ik ook niet op een andere scrollbar te wachten. Ik heb nu zo'n mooit iFox skin, en daarmee zit ik echt niet op een andere scrollbar te wachten.
Gewijzigd op 20/01/2006 20:29:00 door
 
Roderik

Roderik

20/01/2006 20:29:00
Quote Anchor link
maar mensen dat is niet mijn vraag..

ik maak een website voor een ander
dat zijn de eisen.
maar wat moet ik invullen achter browser? gewoon mozilla? of is daar ook een apparte code voor?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/01/2006 20:29:00
Quote Anchor link
Scrollbars kleuren is vanuit usability-oogpunt een slecht idee. Uit onderzoek blijkt dat scrollbars het beste werken als ze eruit zien zoals bezoekers gewend zijn.
 
PurpleMadness -

PurpleMadness -

20/01/2006 20:31:00
Quote Anchor link
Mozilla of Firefox etc.

edit: laat
Gewijzigd op 20/01/2006 20:32:00 door PurpleMadness -
 

20/01/2006 20:31:00
Quote Anchor link
Google :-)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/01/2006 20:32:00
Quote Anchor link
Roderik:
maar mensen dat is niet mijn vraag..

ik maak een website voor een ander
dat zijn de eisen.
maar wat moet ik invullen achter browser? gewoon mozilla? of is daar ook een apparte code voor?


Als je alleen IE wilt toelaten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (!eregi ($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'msie')) {
      // geen IE
    }
?>


en intussen proberen de klant een beetje "op te voeden" ;-)
 

20/01/2006 20:33:00
Quote Anchor link
Of if (!stristr( ....
kan ook :-)

Maar ik zou het niet doen om andere browsers dan IE te weigeren. Eigenlijk zou ik juist eerder IE weigeren :-D
 
Roderik

Roderik

20/01/2006 20:37:00
Quote Anchor link
jah maar jij bent firefox fan ^^
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (!eregi ($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'msie')) {
      echo "Mozilla is niet toegestaan";
    }

?>

kan dit?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

20/01/2006 20:42:00
Quote Anchor link
Woa, als ik kijk naar de website van de henzenrunners (waar de doelgroep heel anders is dan hier, oudere mensen) dan zie ik ook een duidelijke stijgende lijn voor firefox...

Ik zou mij niet focussen op IE omdat dat lekker makkelijk werken is...
 
Jelmer -

Jelmer -

20/01/2006 20:47:00
Quote Anchor link
Jep. Je kan nu nog maar 80% van de windows gebruikers de site voorschotelen. Mij krijg je voor geen mogelijkheid op je website. (bij god zij dank ondersteund mac geen internet explorer. Of toch wel, 5.2, maar als je die gaat proberen te ondersteunen... dan kan je je klant beter maar een extra rekening sturen, want dat is nachtwerk.) En nu laat ik Linux helemaal weg.

Meld dit wel even bij je klant, want een bedrijf hoort een klant goed te informeren naar mijn mening. Vergeet niet dat 20% van 100.000 potentiele klanten nog altijd 20.000 misgelopen potentiele klanten is.
Gewijzigd op 20/01/2006 20:48:00 door Jelmer -
 
- SanThe -

- SanThe -

20/01/2006 21:01:00
Quote Anchor link
Is de opdracht toevallig voor deze site. Dat is ook zo'n vage site. Even bekijken met FF.

Edit: Alleen bij het eerste bezoek krijg je deze melding:

Sorry, het is mogelijk dat uw browser de Rabobanksite niet correct weergeeft

U gebruikt momenteel: Mozilla 1.7 (Microsoft WinME)

De Rabobanksite kan het best bekeken worden op een PC met Internet Explorer 5.0 of nieuwere versies van deze browser.

Edit2: Bij html-check: Result: Failed validation,
Gewijzigd op 20/01/2006 21:09:00 door - SanThe -
 
Roderik

Roderik

20/01/2006 21:13:00
Quote Anchor link
mensen zoals jullie zouden ook niks op deze website hoeven te zoeken..
het is een informatie website..
afkraken doe je maar ergens anders bedankt mensen

als een kennis aan mij vraagt kan je een simpel website je maken doe ik dat..

als ik een vraag heb stel ik hem hier..
geen behoefte aan die eindelose discussies dat ik lui ben dat de website slecht is of dat je er niet zult komen..

is te hopen voor je dat je er nooit komt omdat je anders miss een trauma zult hebben..
bedankt voor de hulp en voor die fucking aso mensen hiero...


een meisjes wc is tog ook niet voor jongens gemaakt? snap je dat niet? ga dan maar ff nadenken -,-
Gewijzigd op 20/01/2006 21:14:00 door Roderik
 
Woopie100

Woopie100

20/01/2006 21:34:00
Quote Anchor link
roderik dit betekent dat jongens met bruin haar niet de wc in mogen en jongens met zwart haar wel...

snap je dit niet? ga dan maar ff nadenken ;)
 
Roderik

Roderik

20/01/2006 21:36:00
Quote Anchor link
dat heet racisme dat snap ik wel
 
Frank -

Frank -

20/01/2006 22:02:00
Quote Anchor link
Roderik:
maar mensen dat is niet mijn vraag..

ik maak een website voor een ander
dat zijn de eisen.
maar wat moet ik invullen achter browser? gewoon mozilla? of is daar ook een apparte code voor?
Niet alle eisen zijn ook goede eisen. Als ontwerper heb je, volgens mij, ook de plicht om iemand daar op te wijzen.

Nu kun je de stylesheet in elk geval niet meer valide krijgen, omdat je er code in zet die er niet in thuis hoort. Valide code lijkt mij relevanter omdat je daarmee veel meer browsers ondersteunt en de site ook nog eens sneller wordt getoond. Tevens schijnen zoekmachines dit ook te waarderen met een (iets?) hogere ranking.
 
- SanThe -

- SanThe -

20/01/2006 22:08:00
Quote Anchor link
@Roderik: Helaas begrijp ik niet waarom je nou zo kwaad wordt. Je hebt het antwoord op je vraag allang gekregen. Verder is het gewoon erg vreemd dat 'iemand', maakt niet uit wie. een site wil gaan maken alleen te bezichtigen door mensen die de slechtste browser gebruiken. In het stukje wat ik over de Rabobank schreef staat ook dat de validation Failed. Oftewel, er zit blijkbaar zoveel afwijkende 'rommel' in dat dat niet eens is te valideren. En om die site toch te kunnen bekijken adviseren ze Internet Explorer te gebruiken. Alleen omdat IE zich niet aan de regels houdt en blijkbaar van 'rommel' nog iets weet te maken.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.