msql tabel in een =array zetten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jase v hertoch

Jase v hertoch

15/01/2014 22:14:23
Quote Anchor link
Beste phphulp,

Een tijd geleden heb ik met wat hulp van hier een simpele proxyblocker gemaakt. In de array kan ik dus uitzonderingen maken voor sommige adressen. Nu heb ik een soort van whitelist gemaakt in de msql waar ik alle uitzonderende ip adressen plaats. Hoe kan ik deze tabel tussen de $IPtoegang = array lijst zetten?

$IPtoegang = array ('10.10.10.100','20.20.20.200','40.40.40.400'); < de tabel met ip adressen wil ik hier dus ook tussen hebben.
Gewijzigd op 15/01/2014 22:45:06 door Jase v hertoch
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 17:37:43
 
Ivo P

Ivo P

15/01/2014 22:24:27
Quote Anchor link
met foreach

Foreach($iparry as $ip) {
$sql='insert into ..... ;
}
 
Jase v hertoch

Jase v hertoch

15/01/2014 22:36:53
Quote Anchor link
Ivo P op 15/01/2014 22:24:27:
met foreach

Foreach($iparry as $ip) {
$sql='insert into ..... ;
}


Hallo Ivo bedankt voor je reactie, kan je me misschien leren hoe ik dit precies in het script verwerk?
Wat doe ik fout aan het volgende:

Foreach($iparry as $ip) {
$sql='insert into whitelist;
}

$IPtoegang = array ('10.10.10.100','20.20.20.200','40.40.40.400');

if(@fsockopen($_SERVER['HTTP_CF_CONNECTING_IP'], 80, $errstr, $errno, 1)) {
# Ey! Er is een proxy xo
# Toch nog even controleren of hij niet toegestaan is.
if (!in_array($_SERVER['HTTP_CF_CONNECTING_IP'], $IPtoegang,$iparry)) {
echo '<center>Het gebruik van proxies is niet toegestaan!
Klopt dit bericht niet? vraag dan een Admin om hulp in:</center>';
exit;
}
else {
# de gebruiker gebruikt geen proxy.
}
 
Willem vp

Willem vp

15/01/2014 22:56:11
Quote Anchor link
Als ik je eerste post goed begrijp, wil je precies het tegenovergestelde van wat Ivo schrijft. Ik vermoed dat je IP-adressen in je MySQL-database hebt die je wilt toevoegen aan de array $IPtoegang.

Als dat zo is, moet je ongeveer iets doen als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$result
= mysql_query("select ip from whitelist");
array_push($IPtoegang, mysql_fetch_array($result));
?>

Overigens gok ik dat er knap weinig bezoekers via 10.10.10.100 of 40.40.40.400 zullen komen... ;-)
Gewijzigd op 15/01/2014 22:56:30 door Willem vp
 
Jase v hertoch

Jase v hertoch

15/01/2014 23:10:27
Quote Anchor link
Willem vp op 15/01/2014 22:56:11:
Als ik je eerste post goed begrijp, wil je precies het tegenovergestelde van wat Ivo schrijft. Ik vermoed dat je IP-adressen in je MySQL-database hebt die je wilt toevoegen aan de array $IPtoegang.

Als dat zo is, moet je ongeveer iets doen als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$result
= mysql_query("select ip from whitelist");
array_push($IPtoegang, mysql_fetch_array($result));
?>

Overigens gok ik dat er knap weinig bezoekers via 10.10.10.100 of 40.40.40.400 zullen komen... ;-)


Aah ja dan bedoelde ik het tegenovergestelde :D Over de bezoekers we hebben ongeveer 100 actieve spelers per dag en tot nu toe hebben we er nog maar vijf tussen de arrays hoeven toevoegen. Het was wel noodzakelijk omdat mensen anders valspelen op dubbele accounts. Welke adressen zouden er dan nog tussen moeten?

Ik krijg trouwens het script nog steeds niet aan de praat, volgens mij doe ik nog steeds iets fout ik heb hem zo gemaakt:

$result = mysql_query("select ip from whitelist");
array_push($IPtoegang, mysql_fetch_array($result));


$IPtoegang = array ('10.10.10.100','20.20.20.200','40.40.40.400');

if(@fsockopen($_SERVER['HTTP_CF_CONNECTING_IP'], 80, $errstr, $errno, 1)) {
# Ey! Er is een proxy xo
# Toch nog even controleren of hij niet toegestaan is.
if (!in_array($_SERVER['HTTP_CF_CONNECTING_IP'], $IPtoegang,$result)) {
echo '<center>Het gebruik van proxies is niet toegestaan!
Klopt dit bericht niet? vraag dan een Admin om hulp in: </center>';
exit;
}
else {
# de gebruiker gebruikt geen proxy.
}
 
Ivo P

Ivo P

16/01/2014 06:04:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$result
= mysql_query("select ip from whitelist");
while($row=mysql_fetch_assoc($result))
{

  $IPtoegang[] = $row['ip'];
}

?>
 
Jase v hertoch

Jase v hertoch

19/01/2014 17:44:37
Quote Anchor link
Ivo P op 16/01/2014 06:04:53:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$result
= mysql_query("select ip from whitelist");
while($row=mysql_fetch_assoc($result))
{

  $IPtoegang[] = $row['ip'];
}

?>


Nog hartstikke bedankt, het is me gelukt! : )
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.