MSQLI_query verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 22:25:30
Quote Anchor link
Mss een hele stomme vraag, denk dat ik het ook over mijn hoofd zie. maar ik probeer een rij te verwijderen uit mijn database door op de knop delete te drukken in mijn webrowser. Maar hij wil niet verwijderen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<tr>
        <td><?php echo $i; ?></td>
        <td><?php echo $Fname; ?></td>
        <td><?php echo $Lname; ?></td>
        <td><?php echo $Email; ?></td>
        <td><?php echo $created; ?></td>
        <td>
            <a href="Users.php?delete=<?php echo $id; ?>" onclick="return confirm('Weet je het zeker dat je deze gebruiker wilt verwijderen?') ">Delete</a> <!-- Hier  gaat het volgens mij fout.-->
        </td>
    </tr>
    <?php
    
    $i
++;
    }

    if(isset($_GET['delete'])){
        $delete_id = $_GET['delete'];
        
        mysqli_query($con, "DELETE FROM user WHERE UserID = $delete_id'");
        
        //header('location: Admin.php');
    }

[
/code]
Gewijzigd op 05/10/2015 22:27:08 door Enrico van der List
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:43:55
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

05/10/2015 22:30:10
Quote Anchor link
Zo te zien is "user" een gereserveerd woord. Dit had je kunnen zien als je iets aan foutafhandeling deed.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 22:34:07
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 05/10/2015 22:30:10:
Zo te zien is "user" een gereserveerd woord. Dit had je kunnen zien als je iets aan foutafhandeling deed.

Kijk ik er zo overheen? Zie hem nog steeds niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2015 22:44:38
Quote Anchor link
https://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/keywords.html

useris inderdaad geserveerd. Noem de tabel dan users.
Gewijzigd op 05/10/2015 22:45:06 door - Ariën -
 
Pipo Clown

Pipo Clown

05/10/2015 23:05:55
Quote Anchor link
Wat doet die single quote in je query ?
 
Enrico van der List

Enrico van der List

05/10/2015 23:08:05
Quote Anchor link
Pipo Clown op 05/10/2015 23:05:55:
Wat doet die single quote in je query ?


Dank je dat was het probleem uiteindelijk
 
Willem vp

Willem vp

06/10/2015 01:20:48
Quote Anchor link
Het is met dit script ook wel grappig om op regel 8 de url te wijzigen in

Users.php?delete=0%20or%20userid%3e0
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

06/10/2015 08:35:21
Quote Anchor link
Ik zou inderdaad even een mysqli_escape toevoegen of een prepared statement gebruiken.
 
Ivo P

Ivo P

06/10/2015 09:04:42
Quote Anchor link
ik zit eigenlijk ook nog te wachten op de opmerking "ik moet altijd 2x klikken voor hij uit de lijst verdwenen is".

(hetgeen komt doordat je eerst de lijst ophaalt met select en op het scherm zet, en pas daarna de delete-actie uitvoert.)

die regel 20 met een header:
dat gaat een headers-already-sent error opleveren. Wat wederom samenhangt met de verkeerde volgorde van werken: eerst de aanpassings query's en pas als de database stabiel is, de data ophalen en naar het scherm.
Gewijzigd op 06/10/2015 09:06:42 door Ivo P
 

06/10/2015 14:32:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 mysqli_query($con, 'DELETE FROM `user` WHERE `UserID` = ' . intval($delete_id));
?>
Gewijzigd op 06/10/2015 14:32:54 door
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/10/2015 15:22:27
Quote Anchor link
:)

In plaats van intval() is het wellicht beter om je input te filteren en te controleren of $_GET['id'] een numerieke waarde betreft. Het heeft anders geen zin om de query uit te voeren, of de dappere poging van intval() er nu in slaagt om van iets wat mogelijk geen getal is toch een getal te maken, of niet.

@Joni een real_escape_string() functie toepassen is alleen niet genoeg. Deze escaped namelijk niets als er niets te escapen valt! Dus tenzij je dit doet in combinatie met quotes om de waarde (wat nogal vreemd is, sinds het een id betreft) is dat niet per definitie veilig.

Als je bijvoorbeeld in $_GET['id'] het volgende zet:

OR 1 = 1

Wordt er NIETS GEESCAPED met real_escape_string(), OMDAT ER NIETS TE ESCAPEN VALT. Hiermee kieper je dus effectief al je users weg.

De enige remedie in deze (en bij queries met id's) is dus eigenlijk: input filtering.

Wees nog steeds HEEL VOORZICHTIG met het gebruik van real_escape_string(), dit maakt je query niet automagisch veilig.
Gewijzigd op 06/10/2015 15:27:08 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.