Multiple foto upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »
Joni Fleischer

Joni Fleischer

07/11/2009 23:28:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een upload script die meteen de geuploade foto resized naar een maximale grote.
Het probleem is dat het bedoeld is voor 1 foto.
Nu is het een functie die ik oproep dus je zou zeggen, 3 keer de functie aanroepen met andere waarden.

Dit werkt ook, maar als 1 van de 3 een fout bevat, uploaden de andere 2 gewoon de foto.
Ik moet dus voor elkaar zien te krijgen dat als 1 foto een fout bevat ze alle drie worden gecanceld.

Het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
if(!empty($_FILES['foto1']['name'])) {
        include('php/imagehandler.inc.php');
        $ext = explode(".", $_FILES['foto1']['name']);
        $RandomFotoName_1 = "".$_POST['randomcode']."_1.".$ext[1]."";
        $errorr = upload($_FILES['foto1']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_1,400,400);
        if($errorr[0] == false){ $error .= "".$errorr[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto1']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: $RandomFotoName_1";
        $_POST['actie'] = "Stap 2";    }
    }


De overige 2 file fields heten toepasselijk:
foto2 en foto3

Kan iemand mij helpen??
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 21:42:32
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

08/11/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken... Let er wel op dat er wel nog een nette error afhandeling in moet!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?PHP
if(!empty($_FILES['foto1']['name'])||!empty($_FILES['foto2']['name'])||!empty($_FILES['foto3']['name'])){
    include('php/imagehandler.inc.php');

    $ext1 = explode(".", $_FILES['foto1']['name']);
    $ext2 = explode(".", $_FILES['foto2']['name']);
    $ext3 = explode(".", $_FILES['foto3']['name']);
    // je hield hier geen rekening met het feit dat files ook vakanie.foto.jpg kunnen heten, en dan pakt hij 'foto' als extensie!
    $cnt1=count($ext1)-1;
    $cnt2=count($ext2)-1;
    $cnt3=count($ext3)-1;

    $RandomFotoName_1 = $_POST['randomcode']."_1.".$ext1[$cnt1];
    $RandomFotoName_2 = $_POST['randomcode']."_2.".$ext2[$cnt2];
    $RandomFotoName_3 = $_POST['randomcode']."_3.".$ext3[$cnt3];
    //als je waardes achter elkaar plakt met de '.' dan hoef je niet voor een variable ' "". ' en achter een variable ' ."" ' te doen...

    $errorr1 = upload($_FILES['foto1']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_1,400,400);
    $errorr2 = upload($_FILES['foto2']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_2,400,400);
    $errorr3 = upload($_FILES['foto3']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_3,400,400);

    if($errorr1[0] == false && $errorr2 == false && $errorr3 == false){
    $error .= $errorr1[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto1']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_1;
    $error .= $errorr2[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto2']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_2;
    $error .= $errorr3[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto3']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_3;
        $_POST['actie'] = "Stap 2";    
    }

    else{
    //Er was wel een error, dus hier zou een of andere error afhandeling moeten komen...
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SilverWolf NL
 
Joni Fleischer

Joni Fleischer

08/11/2009 14:17:00
Quote Anchor link
Maar nu upload hij toch alsnog eerst de foto's?
En je moet er 3 uploaden?
Als je er maar 2 upload dan controlleert hij niks?
of lees ik dat nu verkeerd.

Voor de rest echt fantastisch dat je me ook ff uitlegt van die '.'!
Ben erg dankbaar voor je reactie!
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

08/11/2009 15:17:00
Quote Anchor link
JOni schreef op 08.11.2009 14:17:
Maar nu upload hij toch alsnog eerst de foto's?
En je moet er 3 uploaden?
Als je er maar 2 upload dan controlleert hij niks?
of lees ik dat nu verkeerd.

Voor de rest echt fantastisch dat je me ook ff uitlegt van die '.'!
Ben erg dankbaar voor je reactie!


Jah, je hebt gelijk, ff niet op gelet. De volgende controleerd voor elke file of hij leeg is, dan gaat hij pas uploaden, en als een van de uploads mislukt verwijderd hij alle files die eventueel geupload zijn. als er iets mee mis is, laat het weten ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?PHP
if(!empty($_FILES['foto1']['name'])||!empty($_FILES['foto2']['name'])||!empty($_FILES['foto3']['name'])){
    include('php/imagehandler.inc.php');

    $ext1 = explode(".", $_FILES['foto1']['name']);
    $ext2 = explode(".", $_FILES['foto2']['name']);
    $ext3 = explode(".", $_FILES['foto3']['name']);
    // je hield hier geen rekening met het feit dat files ook vakanie.foto.jpg kunnen heten, en dan pakt hij 'foto' als extensie!
    $cnt1=count($ext1)-1;
    $cnt2=count($ext2)-1;
    $cnt3=count($ext3)-1;

    $RandomFotoName_1 = $_POST['randomcode']."_1.".$ext1[$cnt1];
    $RandomFotoName_2 = $_POST['randomcode']."_2.".$ext2[$cnt2];
    $RandomFotoName_3 = $_POST['randomcode']."_3.".$ext3[$cnt3];


    if(!empty($_FILES['foto1']['name'])){
        $errorr1 = upload($_FILES['foto1']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_1,400,400);
        $error .= $errorr1[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto1']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_1;
    }

    else{
        $errorr1[0]=false;
    }


    if(!empty($_FILES['foto2']['name'])){
        $errorr2 = upload($_FILES['foto2']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_2,400,400);
        $error .= $errorr2[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto2']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_2;
    }

    else{
        $errorr2[0]=false;
    }


    if(!empty($_FILES['foto3']['name'])){
        $errorr3 = upload($_FILES['foto3']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_3,400,400);
        $error .= $errorr3[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto3']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_3;
    }

    else{
        $errorr3[0]=false;
    }



    if($errorr1[0] == false && $errorr2[0] == false && $errorr3[0] == false){
        $_POST['actie'] = "Stap 2";
    }

    else{
        $path="images/advertenties/"; //pad waar de afbeeldingen staan (ik denk dat het deze is, maar moet je zelf ff goedzetten!)
        if(!unlink($path.$RandomFotoName_1)||!unlink($path.$RandomFotoName_2)||!unlink($path.$RandomFotoName_3){
            //Het verwijderen van een van de files is mislukt, waarschijnlijk heb je dan geen rechten om iets te schrijven/verwijderen... gebruik daarvoor chmod("./",0755); om je rechten te geven. dit moet je host natuurlijk wel ondersteunen ;)
        }
        else{
            //De files zijn hier verwijderd, hier moet dan nog een error afhandeling volgen
        }
    }
}
//hierna de else, daarin kom je pas als je geen van de 3 files hebt geupload...
?>
 
Joni Fleischer

Joni Fleischer

08/11/2009 16:09:00
Quote Anchor link
Klein dingetje nog haha..
Hij kijkt ALS alle foto's fout zijn, dan gaat ie verwijderen.
Maar het moet al als 1 van de foto's fout is. maar daar kom ik wel uit.

Echt geweldig dat je dit ff schrijft voor me, ben je echt super dankbaar..
Maar, ik zou mezelf niet zijn als ik alweer een volgend probleem had.
Het is een heel simpel dingetje, dat kan niet anders want het werkt wel, maar niet zoals ik het gebruik natuurlijk...

Ik heb een index.php
Daarin heb ik een Iframe.
In dat iframe...
heb ik dus een iframe...


Kortom:

INDEX.PHP
-------------------------
iframe(AJAX/index.php) genaamd: [upload_foto]

INDEX.PHP > IFRAME(AJAX/index.php) genaamd: [upload_foto]
--------------------------------
iframe(upload_target)

Nou heb ik het probleem dat de IFRAME(AJAX/index.php) genaamd: [upload_foto] een formulier heeft die een upload.php gooit naar de IFRAME(upload_target).

UPLOAD.PHP
---------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
   // Edit upload location here
   $destination_path = getcwd().DIRECTORY_SEPARATOR;

   $result = 0;
  
   $target_path = $destination_path . basename( $_FILES['myfile']['name']);

   if(@move_uploaded_file($_FILES['myfile']['tmp_name'], $target_path)) {
      $result = 1;
   }

  
   sleep(1);
?>

<script language="javascript" type="text/javascript">
    window.top.window.stopUpload(<?php echo $result; ?>);
</script>  


Die IFRAME(upload_target) moet dus eigenlijk weer een javascript uitvoeren in de IFRAME(AJAX/index.php) genaamd: [upload_foto]
Wat is er fout aan het onderstaande (wat dus in IFRAME(upload_target) staat)
----------------------------------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script language="javascript" type="text/javascript">
    window.top.window.stopUpload(<?php echo $result; ?>);
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joni Fleischer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.