Multiple foto upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »
Joni Fleischer

Joni Fleischer

07/11/2009 23:28:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een upload script die meteen de geuploade foto resized naar een maximale grote.
Het probleem is dat het bedoeld is voor 1 foto.
Nu is het een functie die ik oproep dus je zou zeggen, 3 keer de functie aanroepen met andere waarden.

Dit werkt ook, maar als 1 van de 3 een fout bevat, uploaden de andere 2 gewoon de foto.
Ik moet dus voor elkaar zien te krijgen dat als 1 foto een fout bevat ze alle drie worden gecanceld.

Het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
if(!empty($_FILES['foto1']['name'])) {
        include('php/imagehandler.inc.php');
        $ext = explode(".", $_FILES['foto1']['name']);
        $RandomFotoName_1 = "".$_POST['randomcode']."_1.".$ext[1]."";
        $errorr = upload($_FILES['foto1']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_1,400,400);
        if($errorr[0] == false){ $error .= "".$errorr[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto1']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: $RandomFotoName_1";
        $_POST['actie'] = "Stap 2";    }
    }


De overige 2 file fields heten toepasselijk:
foto2 en foto3

Kan iemand mij helpen??
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:29:21
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

08/11/2009 12:34:00
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken... Let er wel op dat er wel nog een nette error afhandeling in moet!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?PHP
if(!empty($_FILES['foto1']['name'])||!empty($_FILES['foto2']['name'])||!empty($_FILES['foto3']['name'])){
    include('php/imagehandler.inc.php');

    $ext1 = explode(".", $_FILES['foto1']['name']);
    $ext2 = explode(".", $_FILES['foto2']['name']);
    $ext3 = explode(".", $_FILES['foto3']['name']);
    // je hield hier geen rekening met het feit dat files ook vakanie.foto.jpg kunnen heten, en dan pakt hij 'foto' als extensie!
    $cnt1=count($ext1)-1;
    $cnt2=count($ext2)-1;
    $cnt3=count($ext3)-1;

    $RandomFotoName_1 = $_POST['randomcode']."_1.".$ext1[$cnt1];
    $RandomFotoName_2 = $_POST['randomcode']."_2.".$ext2[$cnt2];
    $RandomFotoName_3 = $_POST['randomcode']."_3.".$ext3[$cnt3];
    //als je waardes achter elkaar plakt met de '.' dan hoef je niet voor een variable ' "". ' en achter een variable ' ."" ' te doen...

    $errorr1 = upload($_FILES['foto1']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_1,400,400);
    $errorr2 = upload($_FILES['foto2']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_2,400,400);
    $errorr3 = upload($_FILES['foto3']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_3,400,400);

    if($errorr1[0] == false && $errorr2 == false && $errorr3 == false){
    $error .= $errorr1[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto1']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_1;
    $error .= $errorr2[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto2']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_2;
    $error .= $errorr3[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto3']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_3;
        $_POST['actie'] = "Stap 2";    
    }

    else{
    //Er was wel een error, dus hier zou een of andere error afhandeling moeten komen...
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SilverWolf NL
 
Joni Fleischer

Joni Fleischer

08/11/2009 14:17:00
Quote Anchor link
Maar nu upload hij toch alsnog eerst de foto's?
En je moet er 3 uploaden?
Als je er maar 2 upload dan controlleert hij niks?
of lees ik dat nu verkeerd.

Voor de rest echt fantastisch dat je me ook ff uitlegt van die '.'!
Ben erg dankbaar voor je reactie!
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

08/11/2009 15:17:00
Quote Anchor link
JOni schreef op 08.11.2009 14:17:
Maar nu upload hij toch alsnog eerst de foto's?
En je moet er 3 uploaden?
Als je er maar 2 upload dan controlleert hij niks?
of lees ik dat nu verkeerd.

Voor de rest echt fantastisch dat je me ook ff uitlegt van die '.'!
Ben erg dankbaar voor je reactie!


Jah, je hebt gelijk, ff niet op gelet. De volgende controleerd voor elke file of hij leeg is, dan gaat hij pas uploaden, en als een van de uploads mislukt verwijderd hij alle files die eventueel geupload zijn. als er iets mee mis is, laat het weten ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?PHP
if(!empty($_FILES['foto1']['name'])||!empty($_FILES['foto2']['name'])||!empty($_FILES['foto3']['name'])){
    include('php/imagehandler.inc.php');

    $ext1 = explode(".", $_FILES['foto1']['name']);
    $ext2 = explode(".", $_FILES['foto2']['name']);
    $ext3 = explode(".", $_FILES['foto3']['name']);
    // je hield hier geen rekening met het feit dat files ook vakanie.foto.jpg kunnen heten, en dan pakt hij 'foto' als extensie!
    $cnt1=count($ext1)-1;
    $cnt2=count($ext2)-1;
    $cnt3=count($ext3)-1;

    $RandomFotoName_1 = $_POST['randomcode']."_1.".$ext1[$cnt1];
    $RandomFotoName_2 = $_POST['randomcode']."_2.".$ext2[$cnt2];
    $RandomFotoName_3 = $_POST['randomcode']."_3.".$ext3[$cnt3];


    if(!empty($_FILES['foto1']['name'])){
        $errorr1 = upload($_FILES['foto1']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_1,400,400);
        $error .= $errorr1[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto1']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_1;
    }

    else{
        $errorr1[0]=false;
    }


    if(!empty($_FILES['foto2']['name'])){
        $errorr2 = upload($_FILES['foto2']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_2,400,400);
        $error .= $errorr2[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto2']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_2;
    }

    else{
        $errorr2[0]=false;
    }


    if(!empty($_FILES['foto3']['name'])){
        $errorr3 = upload($_FILES['foto3']['tmp_name'],'images/advertenties/',$RandomFotoName_3,400,400);
        $error .= $errorr3[2]."|Afbeeldingnaam: ".$_FILES['foto3']['name']."|Afbeeldingnaam nieuw: ".$RandomFotoName_3;
    }

    else{
        $errorr3[0]=false;
    }



    if($errorr1[0] == false && $errorr2[0] == false && $errorr3[0] == false){
        $_POST['actie'] = "Stap 2";
    }

    else{
        $path="images/advertenties/"; //pad waar de afbeeldingen staan (ik denk dat het deze is, maar moet je zelf ff goedzetten!)
        if(!unlink($path.$RandomFotoName_1)||!unlink($path.$RandomFotoName_2)||!unlink($path.$RandomFotoName_3){
            //Het verwijderen van een van de files is mislukt, waarschijnlijk heb je dan geen rechten om iets te schrijven/verwijderen... gebruik daarvoor chmod("./",0755); om je rechten te geven. dit moet je host natuurlijk wel ondersteunen ;)
        }
        else{
            //De files zijn hier verwijderd, hier moet dan nog een error afhandeling volgen
        }
    }
}
//hierna de else, daarin kom je pas als je geen van de 3 files hebt geupload...
?>
 
Joni Fleischer

Joni Fleischer

08/11/2009 16:09:00
Quote Anchor link
Klein dingetje nog haha..
Hij kijkt ALS alle foto's fout zijn, dan gaat ie verwijderen.
Maar het moet al als 1 van de foto's fout is. maar daar kom ik wel uit.

Echt geweldig dat je dit ff schrijft voor me, ben je echt super dankbaar..
Maar, ik zou mezelf niet zijn als ik alweer een volgend probleem had.
Het is een heel simpel dingetje, dat kan niet anders want het werkt wel, maar niet zoals ik het gebruik natuurlijk...

Ik heb een index.php
Daarin heb ik een Iframe.
In dat iframe...
heb ik dus een iframe...


Kortom:

INDEX.PHP
-------------------------
iframe(AJAX/index.php) genaamd: [upload_foto]

INDEX.PHP > IFRAME(AJAX/index.php) genaamd: [upload_foto]
--------------------------------
iframe(upload_target)

Nou heb ik het probleem dat de IFRAME(AJAX/index.php) genaamd: [upload_foto] een formulier heeft die een upload.php gooit naar de IFRAME(upload_target).

UPLOAD.PHP
---------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
   // Edit upload location here
   $destination_path = getcwd().DIRECTORY_SEPARATOR;

   $result = 0;
  
   $target_path = $destination_path . basename( $_FILES['myfile']['name']);

   if(@move_uploaded_file($_FILES['myfile']['tmp_name'], $target_path)) {
      $result = 1;
   }

  
   sleep(1);
?>

<script language="javascript" type="text/javascript">
    window.top.window.stopUpload(<?php echo $result; ?>);
</script>  


Die IFRAME(upload_target) moet dus eigenlijk weer een javascript uitvoeren in de IFRAME(AJAX/index.php) genaamd: [upload_foto]
Wat is er fout aan het onderstaande (wat dus in IFRAME(upload_target) staat)
----------------------------------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script language="javascript" type="text/javascript">
    window.top.window.stopUpload(<?php echo $result; ?>);
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joni Fleischer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.