Mutaties vacatures websites bijhouden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »
Alex Been

Alex Been

11/09/2011 15:31:49
Quote Anchor link
Als personeelsbemiddelaar wil ik de vacaturespagina's van 300 bedrijven dagelijks controleren op mutaties (slechts enkele hanteren rss).
Heeft iemand een tool/script, waarmee ik dagelijks in 1 keer kan signaleren of veranderingen zijn op de vacaturetabs van de gewenste websites?

Vast ontzettend veel dank voor diegene die mij hieraan helpt.

n.b. Een tijd geleden heb ik een script op de kop getikt waarmee ik de mutatie voor een enkel adres kan bijhouden. Ik heb niet de kennis/kunde om dit om te zetten, zodat meerdere adressen gescanned kunnen worden. Wellicht is het script bruikbaar voor de geboden oplossing.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
date_default_timezone_set( 'Europe/Amsterdam' );

$url = 'http://www.google.nl';
$filename = dirname( __FILE__ ) . '/modified.txt';

$cURL = curl_init();

// geef de url op
curl_setopt( $cURL, CURLOPT_URL, $url );

// alleen de headers ophalen
curl_setopt( $cURL, CURLOPT_NOBODY, true );

// haal het moment van laatste aanpassing op
curl_setopt( $cURL, CURLOPT_FILETIME, true );

// geef het resultaat terug
curl_setopt( $cURL, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true );

curl_exec( $cURL );
$headers = curl_getinfo( $cURL );
curl_close( $cURL );

/*
echo '<pre>' . print_r( $headers, true ) . '</pre>
      <hr />';
*/

if ( isset( $headers['filetime'] ) )
{

    $data = is_readable( $filename ) ? file_get_contents( $filename ) : '';
    if ( $data == $headers['filetime'] )
    {

        echo '<p>Er zijn geen wijzigingen geweest in http://www.google.nl</p>';
    }

    else
    {
        echo '<p>Er zijn wijzigingen geweest in http://www.google.nl</p>';
        if ( file_put_contents( $filename, $headers['filetime'] ) )
        {

            echo '<p>Het bestand is succesvol geüpdate</p>';
        }
    }

    echo '<p>Last-Modified: ' . date( 'r', $headers['filetime'] ) . '</p>';
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:16:24
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

11/09/2011 18:17:34
Quote Anchor link
Probeer dit eens?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
date_default_timezone_set( 'Europe/Amsterdam' );

$urls = array('http://www.google.nl', 'http://youtube.nl/');// hier in dit formaat meerdere toevoegen

foreach ($urls as $url) {

   $filename = dirname( __FILE__ ) . '/'.preg_replace('#[^a-zA-Z]{1,}#', '', $url).'_modified.txt';

   $cURL = curl_init();

   // geef de url op
   curl_setopt( $cURL, CURLOPT_URL, $url );

   // alleen de headers ophalen
   curl_setopt( $cURL, CURLOPT_NOBODY, true );

   // haal het moment van laatste aanpassing op
   curl_setopt( $cURL, CURLOPT_FILETIME, true );

   // geef het resultaat terug
   curl_setopt( $cURL, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true );

   curl_exec( $cURL );
   $headers = curl_getinfo( $cURL );
   curl_close( $cURL );

   /*
   echo '<pre>' . print_r( $headers, true ) . '</pre>
         <hr />';
   */

   if ( isset( $headers['filetime'] ) )
   {

       $data = is_readable( $filename ) ? file_get_contents( $filename ) : '';
       if ( $data == $headers['filetime'] )
       {

           echo '<p>Er zijn geen wijzigingen geweest in '.$url.'</p>';
       }

       else
       {
           echo '<p>Er zijn wijzigingen geweest in '.$url.'</p>';
           if ( file_put_contents( $filename, $headers['filetime'] ) )
           {

               echo '<p>Het bestand is succesvol geüpdate</p>';
           }
       }

       echo '<p>Last-Modified: ' . date( 'r', $headers['filetime'] ) . '</p>';
   }
}

?>
Gewijzigd op 11/09/2011 18:18:01 door Jacco Brandt
 
Alex Been

Alex Been

11/09/2011 21:58:52
Quote Anchor link
Op het eerste oog doet dit wat ik zoek.
Bedankt voor de snelle reactie.


Toevoeging op 11/09/2011 21:58:53:

Op het eerste oog doet dit wat ik zoek.
Bedankt voor de snelle reactie.
 
Alex Been

Alex Been

22/09/2011 12:12:22
Quote Anchor link
Inmiddels gestuit op het volgende probleem:

In de tool staan nu zo'n 40 bedrijven en het script stopt na 30 seconden, waarbij de laatste bedrijven niet gescanned worden. DE volgende melding verschijnt:

Maximum execution time of 30 seconds exceeded

Iemand een suggestie hoe hier mee om te gaan. (het is geen optie voor mij om 20 losse php scripts handmatig te draaien. Ik wil het verwerkt hebben in 1 script)

Hoor graag reacie.

Groet,
Alex
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

22/09/2011 12:16:40
Quote Anchor link
De maximum execution time kun je aanpassen (verlengen) in je php.ini
 
Alex Been

Alex Been

22/09/2011 12:25:08
Quote Anchor link
bedankt voor de snelle reactie.

Ik been een php leek, dus ..... waar vind ik die php.ini?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

22/09/2011 13:45:42
Quote Anchor link
In de map waar php geinstalleerd is.
 
Pim -

Pim -

22/09/2011 13:56:52
Quote Anchor link
Of doe phpinfo() in een script en dan staat ergens de lokatie van het .ini bestand.
 
Alex Been

Alex Been

22/09/2011 13:57:40
Quote Anchor link
In de map waar bovenstaand script staat, bevindt zich geen andere document. Ik heb enkel bovenstaand script.

Moet in deze map dan een php.ini bestand aanmaken om de execution time te kunnen verlengen?
Gewijzigd op 22/09/2011 13:59:26 door Alex Been
 
Victor -

Victor -

22/09/2011 14:10:51
Quote Anchor link
set_time_limit(0); // oneindig
set_time_limit(60); // 1 minuut
 
Alex Been

Alex Been

22/09/2011 14:27:40
Quote Anchor link
Mijn host geeft aan de php.ini tijd niet op te willen rekken.
Is er een manier om een php script los te koppelen van een server en het te draaien vanaf je harde schijf?

Ik ben bezig met een verdienmodel met een script. Participanten in kennis zijn welkom.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

22/09/2011 14:56:56
Quote Anchor link
heb je externe toegang tot je database?
 
Victor -

Victor -

22/09/2011 15:08:32
Quote Anchor link
set_time_limit() kan je gewoon in het begin van je script zetten;)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

22/09/2011 15:13:34
Quote Anchor link
Victor - op 22/09/2011 15:08:32:
set_time_limit() kan je gewoon in het begin van je script zetten;)

de host kan die functie uitgeschakeld hebben



Toevoeging op 22/09/2011 15:37:17:

Alex Been op 22/09/2011 14:27:40:
Mijn host geeft aan de php.ini tijd niet op te willen rekken.
Is er een manier om een php script los te koppelen van een server en het te draaien vanaf je harde schijf?

Ja dat kan, je kan php op je pc instaleren en dan scripts executen via CLI,
e.g. in windows omgevingen: (pad naar php)php.exe -q "volledig pad naar je script"
Op die manier kun je dus met tasksheduler op bepaalde tijdstippen een script uitvoeren.
Gewijzigd op 22/09/2011 15:40:59 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.