Muziek website - DemonTunes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Demon Tunes

Demon Tunes

18/12/2010 15:53:03
Quote Anchor link
Maurice vB op 18/12/2010 15:03:36:
Ik zie trouwens wel (in Opera) dat als ik een nummer af wil spelen, er een menuutje komt van Opera. Want je moet 2x klikken en opera ziet dat als een actie binnen de browser ofzo?

Afbeelding

Is daar iets aan te doen?


-edit
Hij zou het nu niet meer moeten doen.
Gewijzigd op 18/12/2010 15:55:59 door Demon Tunes
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:19:54
 
P-ter AA

P-ter AA

18/12/2010 16:14:31
Quote Anchor link
Demon Tunes op 18/12/2010 15:53:03:
Maurice vB op 18/12/2010 15:03:36:
Ik zie trouwens wel (in Opera) dat als ik een nummer af wil spelen, er een menuutje komt van Opera. Want je moet 2x klikken en opera ziet dat als een actie binnen de browser ofzo?

*afbeelding*

Is daar iets aan te doen?


-edit
Hij zou het nu niet meer moeten doen.


Inderdaad! Perfect! Zou ik mogen weten hoe je dit gedaan hebt?
 
Bart V B

Bart V B

18/12/2010 16:16:57
Quote Anchor link
Er zit nog een foutje in
moet zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<!-- Free online music img //-->
<div id="intro-left-button">
   <div id="gotoplayer-button" onclick="location.href='http://demontunes.com/player/';">
       Ga naar de speler
</div>                  
 
Demon Tunes

Demon Tunes

18/12/2010 16:35:55
Quote Anchor link
Maurice vB op 18/12/2010 16:14:31:
Demon Tunes op 18/12/2010 15:53:03:
Maurice vB op 18/12/2010 15:03:36:
Ik zie trouwens wel (in Opera) dat als ik een nummer af wil spelen, er een menuutje komt van Opera. Want je moet 2x klikken en opera ziet dat als een actie binnen de browser ofzo?

*afbeelding*

Is daar iets aan te doen?


-edit
Hij zou het nu niet meer moeten doen.


Inderdaad! Perfect! Zou ik mogen weten hoe je dit gedaan hebt?


Natuurlijk, door het toevoegen van dit kleine stukje code bij het ondblclick event: event.preventDefault();

@bart: Helemaal overheen gekeken, gefixed en bedankt!
Gewijzigd op 18/12/2010 16:38:09 door Demon Tunes
 
P-ter AA

P-ter AA

18/12/2010 16:48:38
Quote Anchor link
Demon Tunes op 18/12/2010 16:35:55:
Maurice vB op 18/12/2010 16:14:31:
Demon Tunes op 18/12/2010 15:53:03:
Maurice vB op 18/12/2010 15:03:36:
Ik zie trouwens wel (in Opera) dat als ik een nummer af wil spelen, er een menuutje komt van Opera. Want je moet 2x klikken en opera ziet dat als een actie binnen de browser ofzo?

*afbeelding*

Is daar iets aan te doen?


-edit
Hij zou het nu niet meer moeten doen.


Inderdaad! Perfect! Zou ik mogen weten hoe je dit gedaan hebt?


Natuurlijk, door het toevoegen van dit kleine stukje code bij het ondblclick event: event.preventDefault();

@bart: Helemaal overheen gekeken, gefixed en bedankt!


Ah zo! Dankjewel :)
 
Bart V B

Bart V B

18/12/2010 17:16:01
Quote Anchor link
Demon Tunes.

Vond er nog eentje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<ul id="social-links">
<li>
 <div id="facebook">
   <a target="_blank" href="http://facebook.com/DemonTunes">Facebook</a>
 </div>
</li>

Zo zitten er nog meer in. ;)

 
Demon Tunes

Demon Tunes

18/12/2010 18:52:30
Quote Anchor link
Bart V B op 18/12/2010 17:16:01:
Demon Tunes.

Vond er nog eentje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<ul id="social-links">
<li>
 <div id="facebook">
   <a target="_blank" href="http://facebook.com/DemonTunes">Facebook</a>
 </div>
</li>

Zo zitten er nog meer in. ;)



Ja dat komt omdat het niet xhtml valid is, maar het werkt wel gewoon in elke browser. Als ik es tijd over heb zal ik wel es kijken of ik het om kan bouwen dat hij xhtml is.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

26/12/2010 17:24:05
Quote Anchor link
Afbeelding

Helemaal leuke website!
 
Maarten PHP

Maarten PHP

26/12/2010 18:12:06
Quote Anchor link
Helemaal leuke website!
 
Roel -

Roel -

26/12/2010 23:22:48
Quote Anchor link
Vind het wel nice dat je dat zo met HTML voor elkaar hebt weten te krijgen.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/12/2010 05:56:54
Quote Anchor link
misschien nog een ideetje, een populaire lijst. een lijst met de populairste nummers

ik ik denk dat het ook nog wel handig is wanneer je ook nog shift kunt gebruiken bij het selecteren van nummers zoals in de verkenner
Gewijzigd op 27/12/2010 07:28:33 door Vincent Huisman
 
Demon Tunes

Demon Tunes

28/12/2010 16:00:16
Quote Anchor link
@vincent
Misschien komt dit er nog wel in, je kan nu ook de lijst met meest afgespeelde nummers krijgen door op niets te zoeken. (Onder Music, selecteer de zoekbar en druk op enter).

@rest
Blij dat jullie het leuk vinden!
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.