Muzieklijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »
Fabian Tack

Fabian Tack

01/05/2006 05:50:00
Quote Anchor link
Hey.

Ik zit namelijk met een vraag. Ik maak voor een site een Muziek lijst. Daarin staat een top 30. Maar nu is men vraag, hoe update ik dit elke week door met een formulier te werken. Ik weet dat je dan eerst de table moet droppen (of als dat te moeilijk is, weet ik het niet) en dan hernieuw aanmaken en dan alles invoegen. maar hoe voeg je eigenlijk alles in .

BV: Nr1 is Iemand - Lalala
Nr2 is Hallo - Kraak

Hoe los ik dit nu op?

Greetz
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 00:28:21
 
Niels Beckers

Niels Beckers

01/05/2006 05:51:00
Quote Anchor link
insert jij de nummers zelf? da kan je gewoon DESC sorteren op id? en hoe weet je zeker dat het over deze bepaalde week gaat?
 
Fabian Tack

Fabian Tack

01/05/2006 05:54:00
Quote Anchor link
Het gebeurt via stemrondes. Dat gebeurt via een Formulier die dan naar men email wordt gestuurd.

De nummers zijn ID, En de artiest en de titel wil ik zelf invoegen.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

01/05/2006 05:57:00
Quote Anchor link
en wat he je al gemaakt? of is het invoeren al klaar?
 
Fabian Tack

Fabian Tack

01/05/2006 12:49:00
Quote Anchor link
Dit formulier had ik al gemaakt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr><td background=./images/bgpm.gif><font size=1 face=verdana><b>nr.</td><td background=./images/bgpm.gif><font size=1 face=verdana><b>^ - ^</td><td background=./images/bgpm.gif><font size=1 face=verdana><b>Artiest</td><td background=./images/bgpm.gif><font size=1 face=verdana><b>Titel</td><tr>
<!-- Nr1 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>1</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr2 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>2</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr3 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>3</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr4 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>4</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr5 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>5</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr6 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>6</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr7 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>7</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr8 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>8</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr9 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>9</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr10 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>10</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr11 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>11</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr12 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>12</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr13 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>13</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr14 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>14</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr15 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>15</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr16 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>16</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr17 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>17</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr18 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>18</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr19 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>19</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr20 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>20</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr21 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>21</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr22 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>22</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr23 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>23</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr24 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>24</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr25 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>25</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr26 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>26</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- N7 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>27</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr28 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>28</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr29 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>29</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
<!-- Nr30 -->
<tr><td><font size=1 face=verdana><b>30</b></td>
<td><select name="plaats">
     <option value="----">----------</option>
         <option value="1">-</option>
         <option value="2">^</option>
         <option value="3">:</option>
        <option value="4">New</option>
</select></td><td><input type="text" name="artiest" size="20"></td><td><input type="text" name="titel" size="20"></td></tr>
</table>
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

01/05/2006 14:00:00
Quote Anchor link
dat je niet alles post joh ... :)
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

01/05/2006 14:03:00
Quote Anchor link
je geeft toch ook nergens aan hoe en waar het opgeslagen moet worden..?

ik bedoel, waar is je connectie en je query..?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

01/05/2006 14:11:00
Quote Anchor link
Als ik het zo bekijk had het wel wat makkelijker gekund.

Kan je ze niet beter op rating sorteren?
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

01/05/2006 14:14:00
Quote Anchor link
hoezo zou het zo niet kunnen?
ik ben bang dat zijn query of database connectie niet helemaal jofel is , dus die wil ik wel zien...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

01/05/2006 14:19:00
Quote Anchor link
Geert leer een lezen, hij voegt het zelf met de hand toe! De uitslag hiervan wordt naar hem toe gemailt, of begrijp ik hem nu verkeerd...
 
Fabian Tack

Fabian Tack

03/05/2006 21:00:00
Quote Anchor link
Ja, Die connectie is al gemaakt door een ander script. maar ik heb iets anders.

Kan ik de table droppen en weer aanmaken en dan alle value's erin zetten. Alles wordt gesorteerd op ID dus dat is gene probleem, dat laten we leeg.

Maar nu is de vraag, is dit het beste? Of zijn er nog andere manieren
 
Gerben G

Gerben G

03/05/2006 21:13:00
Quote Anchor link
ja dat kan

ik weet zo niet een makelijkere manier om het te doen
 
Fabian Tack

Fabian Tack

03/05/2006 21:15:00
Quote Anchor link
ok, ik zal het dan zo eens proberen, (als ik daar info over vind :d)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.