my attractie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sven video

sven video

25/09/2011 22:36:02
Quote Anchor link
wat vinden jullie van mijn 2de site?
en wat kan ik verbeteren?

http://my-attractie.isgreat.org/

met vriendelijke groet
svenvideo
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 03:33:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/09/2011 22:44:34
Quote Anchor link
Niet echt mooi, oogt behoorlijk naar frames hoewel er geen gebruik van gemaakt wordt. Het menu heeft een vreemde positie, en het ziet er niet echt gestijld uit. De header is erg hoog, en zou kleiner kunnen. Ook jammer dat de site in volledige breedtte getoond wordt.

Doe eens inspiratie van andere sites op (maar neem het niet 1-op-1 over).

Ik zou dit een 3 geven.
 
Sven video

sven video

25/09/2011 23:19:40
Quote Anchor link
ok ik zal er morgen wat aan doen.

Toevoeging op 26/09/2011 07:50:05:

ik heb hem iets bijgewerkt alleen weet ik geen leuke achtergrond:
http://my-attractie.isgreat.org/
 
Maikel  B

Maikel B

26/09/2011 11:52:00
Quote Anchor link
Zoek op internet naar mooie layouts en doe er inspiratie van op.
Sorry dat ik het zeg maar je sites worden er qua uiterlijk maar niet beter op.
En het belangrijkste om bezoekers op je website te krijgen is dat hij aantrekkelijk is om naar te kijken.

Dus kijk een beetje rond en verbeter je layout.
Je layout moet vrolijk zijn en niet zo donker.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/09/2011 11:53:09
Quote Anchor link
En gebruik dus ook eens wat meer styling.
Doe dus eens iets leuks met je menu.
 
Sven video

sven video

26/09/2011 15:06:44
Quote Anchor link
wat dachten jullie van dit template?

http://www.templatemo.com/preview/templatemo_322_sailing
 
Maikel  B

Maikel B

26/09/2011 15:22:51
Quote Anchor link
Het komt al meer in de buurt van een frisse layout.
Maar het heeft niks met je onderwerp te maken.
In een layout voor jouw onderwerp komen bijvoorbeeld attracties terug ed.

En je moet geen layouts 1 op 1 gaan kopieren maar ze alleen als inspiratiebron gebruiken voor je eigen layout.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/09/2011 15:24:32
Quote Anchor link
Ligt aan de doelgroep, daar moet je ook naar kijken.

Voor bijv. een hardrock-site (niet dat ik er fan van ben) kies je natuurlijk geen fleurige site met bloemetjes en een wolken achtergrond. En voor een website welke over de natuur gaat neem je weer geen rode site, maar liever iets groens.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/09/2011 16:34:25
Quote Anchor link
Sven, ga voordat je een site gaat maken eens wat inspiratie opdoen. Kijk hoe andere vergelijkbare websites er uit zien. Hoe? Simpel, ga naar www.google.nl en typ bijvoorbeeld als zoekwoord "attractie" in. Zoek minimaal 3 verschillende websites die jou aanspreken qua lay-out. Gebruik die als inspiratie. Voordat je begint op de computer... pak een vel papier en ga eerst tekenen hoe het eruit moet komen te zien.

Hier heb je alvast 1 website ter inspiratie, maar er zijn er natuurlijk veel meer te vinden: http://www.attractie.info/
Gewijzigd op 26/09/2011 16:34:58 door Ozzie PHP
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/09/2011 18:23:12
Quote Anchor link
En controleer je spelling "deze website is gamaakt door"

Waarom een hele lap groen onder aan de pagina's attractie / uploaden?

Waarom een knop menu maken, als die niets toevoegt?

Uploaden doe ik met plaatjes. Waarom moet dat in Engels? Klinkt 'mening' of iets dergelijks niet meer toepasbaar?

Als ik klik op 'query verzenden'(hoe kom je op die tekst?), zonder wat in te vullen, krijg ik alleen melding dat code niet klopt.

Je geeft nergens aan wat verplichte velden zijn.

Waarom 'username' gebruiken?

Waarom wil je zo graag postcode/straat/huisnummer/plaats weten? Gaat je toch helemaal niet aan?

Als ik niet alle velden invul en klik op query verzenden, ben ik ook alles wat ik heb ingevuld kwijt. Leuk als je net een tekst van 200 tekens hebt getypt...

Moet nog heel wat aan gebeuren.
Gewijzigd op 26/09/2011 18:29:01 door Obelix Idefix
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/09/2011 20:10:56
Quote Anchor link
De huidige kleurstelling welke groen op grijs is vloekt behoorlijk. Zoek een goede rustige kleurencombi als aanvulling op Ozzie's tip.
 
Sven video

sven video

26/09/2011 20:50:55
Quote Anchor link
ben nog niet helemaal klaar
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

26/09/2011 20:52:42
Quote Anchor link
Waarom post je dan een sitereview?

Sitereview:

Quote:
Site reviews
Heb je een ontwerp of een website af? Laat hier je werk zien en ontvang kritische blikken.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/09/2011 21:03:48
Quote Anchor link
Sven video op 26/09/2011 20:50:55:
ben nog niet helemaal klaar


Moet dat niet zijn: Ben helemaal nog niet klaar. ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/09/2011 20:55:55
Quote Anchor link
http://my-attractie.isgreat.org/

Weer een update: Deze is best wel fel...
 
Milo S

Milo S

28/09/2011 09:42:26
Quote Anchor link
Sven, maak nu gewoon eerst eens een design in bijvoorbeeld photoshop. Zodra je dat hebt gedaan, laat dan dat design zien en beoordelen. Hoe je nu te werk gaat heeft geen zin.

Let bij het vormgeven erop dat; je bij elkaar passende kleuren hebt, je het thema overbrengt in je design en dat het overzichtelijk is.
Neem bijvoorbeeld, als je toch attractie parken neemt, iets met de kleuren van walibi, efteling etc.

Succes.
 
Sven video

sven video

28/09/2011 16:59:27
 
Milo S

Milo S

28/09/2011 17:23:25
Quote Anchor link
Dat is toch niet af man!? Wat hoort er in je header, neem aan niet het woord head...
Daarbij is het "body", neem aan je content, niet scherp in de ronde hoeken.

Ik vind het gebruik van de haakse en de afgeronde hoeken niet mooi hier zo.
 
Maikel  B

Maikel B

28/09/2011 17:25:50
Quote Anchor link
Sven,

kijk eens op deze site: http://www.freewebtemplates.com/

en kijk naar de layouts daar.
Probeer er je inspiratie van op te doen.
Je nieuwe layout jaagt eerder mensen weg als dat je ze aantrekt.
Niks negatiefs tegenover jou ofzo maar je wilt natuurlijk ook bezoekers krijgen.
 
Sven video

sven video

28/09/2011 17:31:35
Quote Anchor link
Maikel B op 28/09/2011 17:25:50:
Sven,

kijk eens op deze site: http://www.freewebtemplates.com/

en kijk naar de layouts daar.
Probeer er je inspiratie van op te doen.
Je nieuwe layout jaagt eerder mensen weg als dat je ze aantrekt.
Niks negatiefs tegenover jou ofzo maar je wilt natuurlijk ook bezoekers krijgen.

kijk hun zijn pro der in en ik niet
 
Maikel  B

Maikel B

28/09/2011 17:34:03
Quote Anchor link
Oefenen baart kunst ;)

Neem rustig de tijd.
Maak je layout deel voor deel.
Maak eerst bijv. een mooie header.

En misschien kun je dit als basis gebruiken:
http://www.code-sucks.com/css%20layouts/fixed-width-css-layouts/

Staan leuke standaard layouts tussen waar je dan bijv. zelf een header voor kunt maken in photoshop en deze er dan inzetten.

Ik gebruik deze layouts ook meestal als basis.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.