MYSQL delete btn

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »
Marco Hendriks

Marco Hendriks

12/10/2012 13:26:15
Quote Anchor link
Hoe programeer je een btn waarmee je een specifieke row kan verwijderen uit je database.

Ik weet dat je dit kan doen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 mysql_query("DELETE FROM activiteiten WHERE id=''");
?>


Nu dacht ik dit te koppelen aan de ID van het bericht en dan met Jquery een knop functie geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$id
= $row['id'];
// werkt perfect
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?                
<script>
$("#delete").click(function() {
[
code]<? mysql_query("DELETE FROM `activiteiten` WHERE `id` LIKE  '" . $id . "'"); ?>

});
</script>
?>


Het laatste deel werkt niet nu verwijderd hij constant alles dat in de database staat
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 22:44:38
 
Q S

Q S

12/10/2012 13:35:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("DELETE FROM activiteiten WHERE id = '" . $id . "'");
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 13:39:19
Quote Anchor link
Dit gaat niet direct via jQuery, want de opdracht wordt direct uitgevoerd. PHP kan niet kijken naar jQuery.

Je moet het dan via AJAX uitvoeren.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

12/10/2012 13:42:56
Quote Anchor link
Dat gaat nie werken php kan niet in javascript. Hij voert nu gewoon de php code uit als je die pagina laad.

@Aar
Je was me voor XD
Gewijzigd op 12/10/2012 13:44:24 door Joey Drieling
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

12/10/2012 13:43:14
Quote Anchor link
zou je me kunnen uitleggen hoe?
 
Joey Drieling

Joey Drieling

12/10/2012 13:50:37
Quote Anchor link
simpelste is de pagina met GET aanroepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="pagina.php?id=1">Delete<a>
Gewijzigd op 12/10/2012 13:52:35 door Joey Drieling
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 13:53:35
Quote Anchor link
Of kijk eens naar $.ajax() in jquery.
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

12/10/2012 14:00:26
Quote Anchor link
Ik heb nu dit gevonden:

upload.php
<form action="delete.php" method="post">
<input type="hidden" name="delete_id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
" />
<input type="submit" value="Delete" />
</form>

delete.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_POST['delete_id'] && !empty($_POST['delete_id'])) {
  $delete_id = mysql_real_escape_string($_POST['delete_id']);
  mysql_query("DELETE FROM KeepScores WHERE `id`=".$delete_id);
  header('Location: upload.php');
}

?>


maar krijg deze melding Parse error: syntax error, unexpected T_BOOLEAN_AND, expecting ',' or ')' in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/scouting/delete.php on line 2
 
Marvin H

Marvin H

12/10/2012 14:01:39
Quote Anchor link
het moet zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_POST['delete_id']) && !empty($_POST['delete_id'])) {
  $delete_id = mysql_real_escape_string($_POST['delete_id']);
  mysql_query("DELETE FROM KeepScores WHERE `id`=".$delete_id);
  header('Location: upload.php');
}

?>


je was een ) vergeten.. maar je hoeft niet te controleren of hij empty is, dat doet isset al...
Gewijzigd op 12/10/2012 14:02:20 door Marvin H
 
Kris Peeters

Kris Peeters

12/10/2012 14:10:00
Quote Anchor link
Marvin Houweling op 12/10/2012 14:01:39:
... maar je hoeft niet te controleren of hij empty is, dat doet isset al...


Of omgekeerd.
Als empty een meerwaarde is, gebruik dan enkel empty en geen isset. empty doet zelf ook een isset check
 
Marvin H

Marvin H

12/10/2012 14:11:21
Quote Anchor link
Kris Peeters op 12/10/2012 14:10:00:
Marvin Houweling op 12/10/2012 14:01:39:
... maar je hoeft niet te controleren of hij empty is, dat doet isset al...


Of omgekeerd.
Als empty een meerwaarde is, gebruik dan enkel empty en geen isset. empty doet zelf ook een isset check



Haha, dat kan ook :)
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

12/10/2012 14:15:26
Quote Anchor link
Ik heb het aangepast nu is de foutmelding weg maar hij verwijderd me row niet...

upload.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $row['id']; ?>

<form action="delete.php" method="post">
<input type="hidden" name="delete_id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $row['id']; ?>
" />
<input type="submit" value="verwijder" />
</form>


delete.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_POST['delete_id'])) {
  $delete_id = mysql_real_escape_string($_POST['delete_id']);
  mysql_query("DELETE FROM activiteiten WHERE `id`=".$delete_id);
  header('Location: upload.php');
}

?>


Weet iemand waarom?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 14:19:51
Quote Anchor link
Omdat foutafhandeling ontbreekt op je query? Vergeet ook niet de single-quotes in de WHERE-waarde.
 
Marvin H

Marvin H

12/10/2012 14:20:53
Quote Anchor link
Heeft je hidden veld wel een value?... kijk eens in je delete.php wat voor $_POST hij ontvangt door dit bovenaan je php te zetten >

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
print_r($_POST);
?>
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

12/10/2012 14:23:45
Quote Anchor link
hij kijgt een waarde mee.
Array ( [delete_id] => 30 )
 
Marvin H

Marvin H

12/10/2012 14:24:24
Quote Anchor link
en wat -Aar- bedoelt is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_POST['delete_id'])) {
  $delete_id = mysql_real_escape_string($_POST['delete_id']);
  mysql_query("DELETE FROM activiteiten WHERE id = '".$delete_id."' ") or die('Error, query failed' . mysql_error());
  header('Location: upload.php');
}

?>
Gewijzigd op 12/10/2012 14:25:22 door Marvin H
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 14:30:00
Quote Anchor link
Dat is geen goede foutafhandeling... Een script hoort niet te stoppen.
 
Marco Hendriks

Marco Hendriks

12/10/2012 14:31:35
Quote Anchor link
dank je daardoor kon ik achterhalen wat de fout was nu doet hij het perfect bedankt voor de hulp (ik moest de DB connect nog toevoegen erg dom :S)
 
Marvin H

Marvin H

12/10/2012 14:31:54
Quote Anchor link
- Aar - op 12/10/2012 14:30:00:
Dat is geen goede foutafhandeling... Een script hoort niet te stoppen.


Doorgaan na een fout ook niet, helemaal niet na een redirect, want dan zie je de foutmelding niet...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.