Mysql en Datum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick

Nick

29/11/2008 20:28:00
Quote Anchor link
Ik heb een script als iemand iets invoert dan moet daarbij de datum mee worden gegeven ik heb dus een tabel in phpmyadmin

datum DATETIME

Maardan hoe moet ik het erin voegen en moet ik nog iets in phpmyadmin verandere aan de tabel.
gewoon zo er in gaan:
dd/mm/yyyy 00:00:00
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:47:57
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

29/11/2008 20:32:00
Quote Anchor link
je datum gaat hoe dan ook zo als 'YYYYMMDD' de DB in. Je kan met DATE_FORMAT de datum opmaken zoals jij dat wil in je SELECT statement
 
Nick

Nick

29/11/2008 20:35:00
Quote Anchor link
Ik wil dus bij het toevoegen van een link de datum ook invoegen hoe moet ik dan de datum invoegen???? uitlezen hoeft niet want het gaat om de datu,m waarneer hij is toegevoegd op volgorde snap je?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

29/11/2008 22:15:00
Quote Anchor link
INSERT INTO je_tabel (hier, al , je, velden, bijv, op_datum) VALUES (hier,al,je,waarden,en,NOW())

zo voeg je dat in
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.