mysql fetch error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/08/2011 21:15:34
Quote Anchor link
Hey

ik krijg deze error bij me while loop en het lukt me niet om hem werkent te krijgen iemand enig idee wat er fout kan zijn?:

<b>Warning</b>: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>/home/imgonhdb/domains/vbspul.eu/public_html/funkydesign/verstuur.php</b> on line <b>33</b><br />

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
echo"
<tr><td>Aanhef: </td><td><select name='aanhef'>"
;
$aanhef = mysql_query("SELECT * FROM Aanhef WHERE Cat = '".$cards->Categorie."' ORDER BY Aanhef ASC");
if(mysql_error()){
    echo"sorry we hebben een error: ".mysql_error();
    include("onder.php");
    exit();
}

while($aanhef = mysql_fetch_assoc($aanhef)){
    echo"<option value='".$aanhef['aanhef']."'>".$aanhef['aanhef']."</option>";
}

echo"</select><td/></tr>";
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:10:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2011 21:17:22
Quote Anchor link
Brakke opbouw, gebruik liever dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sql
= "SELECT dit, dat, zus, zo FROm tabelnaam WHERE zus='An' ";
$result = mysql_query($sql);
if($result) {
/* De mysql_query() is gelukt, plaats hier de actie die plaats moet vinden als het gelukt is, bijv, een whileloop, mysql_fetch_*, een stukje tekst met een leuke melding o.i.d.
*/

} else {
/* Het is niet gelukt, toon hier een melding aan de gebruiker met mysql_error() erbij. Bij voorkeur kan je ook $sql gebruiken, om je querie te tonen. */
}
?>
Gewijzigd op 28/08/2011 21:19:35 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/08/2011 21:20:42
Quote Anchor link
Dan doet hij het als nog niet!
 
Php knipper

php knipper

28/08/2011 21:22:40
Quote Anchor link
vervang eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
while($aanhef = mysql_fetch_assoc($aanhef)){
    echo"<option value='".$aanhef['aanhef']."'>".$aanhef['aanhef']."</option>";
}

door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$aanhef = mysql_result($aanhef, 0);
echo"<option value='".$aanhef['aanhef']."'>".$aanhef['aanhef']."</option>";


weet niet of het werkt ;)
Gewijzigd op 28/08/2011 21:23:48 door php knipper
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2011 21:24:27
Quote Anchor link
Gezien bij SELECT * gebruikt, lijkt een mysql_result() niet handig. Misschien wilt hij nog wel meerdere velden gebruiken.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/08/2011 21:24:33
Quote Anchor link
Php knipper op 28/08/2011 21:22:40:
vervang eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
}
while($aanhef = mysql_fetch_assoc($aanhef)){
    echo"<option value='".$aanhef['aanhef']."'>".$aanhef['aanhef']."</option>";
}

door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$aanhef = mysql_result($aanhef, 0);
echo"<option value='".$aanhef['aanhef']."'>".$aanhef['aanhef']."</option>";


weet niet of het werkt ;)


Dan telt hij maar ik moet juist medere opties laden uit de database!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2011 21:32:18
Quote Anchor link
Onzin dus....

Try this:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$result = mysql_query("SELECT * FROM Aanhef WHERE Cat = '".$cat."' ORDER BY Aanhef ASC");
$sel = mysql_fetch_assoc($result);
if(!$result){  
..
Gewijzigd op 28/08/2011 21:46:37 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2011 21:34:26
Quote Anchor link
while($aanhef = mysql_fetch_assoc($aanhef)){

Deze constructie NOOIT gebruiken.
Je overschrijft jezelf.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/08/2011 21:39:17
Quote Anchor link
- Aar - op 28/08/2011 21:32:18:
Onzin dus....

Try this:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$result = mysql_query("SELECT * FROM Aanhef WHERE Cat = '".$cat."' ORDER BY Aanhef ASC");
$sel = mysql_fetch_assoc($aanhef);
if(!$result){  
..



Heb ik nu maar als nog geeft hij maar een optie weer tewel er twee in database staat
en onder de eerste optie staat dus die error!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2011 21:42:56
Quote Anchor link
die mysql_error zal er wel staan?

Output, code?
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2011 21:44:21
Quote Anchor link
Dat stukje van Aar klopt van geen kanten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$result
= mysql_query("SELECT .......");
if(!$result)
{

    // error
}
else
{
    while($sel = mysql_fetch_assoc($result))
    {

        // doe wat
    }
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2011 21:46:17
Quote Anchor link
Die pseudo-code klopte wel hoor. Maar goed, daarna gewoon een variabele vergeten....
Iets menselijks verder....
Gewijzigd op 28/08/2011 21:47:51 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

28/08/2011 21:49:55
Quote Anchor link
- Aar - op 28/08/2011 21:42:56:
die mysql_error zal er wel staan?

Output, code?


<tr><td>Aanhef: </td><td><select name='aanhef'><option value='optie1'>optie1</option></select><td/></tr>
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2011 21:49:56
Quote Anchor link
- Aar - op 28/08/2011 21:46:17:
Die pseudo-code klopte wel hoor. Maar goed, daarna gewoon een variabele vergeten....
Iets menselijks verder....


Geeft niks hoor. Echter eerst fetchen en dan checken of de query is gelukt lijkt mij een verkeerde volgorde.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2011 21:51:09
Quote Anchor link
Jep, volkomen gelijk. Ik zal even wat beter opletten.
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2011 21:54:08
Quote Anchor link
- Aar - op 28/08/2011 21:51:09:
Jep, volkomen gelijk. Ik zal even wat beter opletten.


Was verder niet l*llig bedoeld. Ik weet dat jij altijd goede oplossingen geeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.