Mysql functie bestaat niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

J orii

J orii

10/06/2009 01:10:00
Quote Anchor link
Hallo, ik heb net een nieuwe (thuis) server neergezet, alles werkt perfect (apache, ftp, mysql)

alleen als ik vanuit PHP in mysql wil komen, doet hij het niet
ik heb de extentie al enabled, dus dat is het niet,
maar hij zegt met (function_exitst(mysql_connect)) dat de functie niet bestaat. dit is wel vreemd, ik gebruik PHP 5.2.9, MySql 5.1 (heb het ook geprobeerd met PHP 5.2.8, en MySql 5.0, zelfde probleem)

groetjes Jori
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:02:07
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

10/06/2009 01:22:00
Quote Anchor link
misschien een typo? exitst is geen echt woord ofzo... :)
 
J orii

J orii

10/06/2009 01:29:00
Quote Anchor link
exists bedoel ik.. :P mja, hij doet het niet laten we het daar op houden, hij geen een "Server internal error 500" als ik gewoon zeg
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_connect("localhost","user","pass");
?>

das ook al heel vreemd


nvm, fixed.. (A) wist ik veel dat je de server moest rebooten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J orii
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.