Mysql functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieterjan Muller

Pieterjan Muller

30/10/2006 12:51:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb de volgende functie :
function query($sql){
global $dbtype;
switch ($dbtype){
case 'Pgsql':$result = pg_query($sql);
break;
case 'Mysql':$result = mysql_query($sql);
echo 'query = '.$sql.' result = '.$result.'<br><br>';
break;
}

return $result;
}

Als ik Pgsql gaat alles goed ... maar met Mysql gaat het niet. als ik rechtstreeks mysql_query gebruik werkt hij wel maar anders geeft hij mij telkens de error als ik de fetch_array aanroep :

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource.
Iemand raad ?

Alvast bedankt,
Pj
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:19:16
 
- SanThe -

- SanThe -

30/10/2006 14:18:00
Quote Anchor link
En HOE roep je mysql_fetch_array() dan aan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.