Mysql - guestbook

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Jaap

Jaap

08/10/2003 16:05:00
Quote Anchor link
dat heb ik al zo veel gedaan, ik weet hoe ik iets moet wijzigen en deleten iets laten zien, maar iets automatisch deleten na een bepaald aantal records weet ik niet, en ik vind er ook geen tuturial over.
Ik ben ook bezig met een eigen newssysteem [een simpele] maar dan heb ik dat ook nodig.
Maar ik blijf me best doen om die tuturial te vinden.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:52:40
 
Witgatje

witgatje

08/10/2003 16:53:00
Quote Anchor link
Je hebt het wel zwaar he jaap, met dat phpen!?
 
B a s
Beheerder

B a s

08/10/2003 16:57:00
Quote Anchor link
Jaap kerel, morgen schrijf ik er 1 voor je oke?! ;)
 
Jaap

Jaap

08/10/2003 17:03:00
Quote Anchor link
En of ik het zwaar heb, nee echt waar, elke keer iets anders proberen en het lukt niet, dan wordt je echt gek hoor.
Maar als jij dat wilt bas, dan zou ik dat super vinden, je kan het gewoon ff kort simpel schrijven zonder de connectie ed.
Nogmaals bedankt.
 
Jaap

Jaap

09/10/2003 17:50:00
Quote Anchor link
Waar zet je het script als je het af hebt, hier, mail je het of iets anders?
 
Jaap

Jaap

09/10/2003 17:53:00
Quote Anchor link
Waar zet je het script als je het af hebt, hier, mail je het of iets anders?
 
B a s
Beheerder

B a s

09/10/2003 17:55:00
Quote Anchor link
hier..:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?  

if (!$HTTP_POST_VARS["submit"])
{

  $sql = "select id from gastenboek order by id limit 0,1";  
  $result = mysql_query($sql);  
  $idnummer = mysql_result($res, 0);  

  // $idnummer is het eerste id nummer
  echo "
  <form method=post action=$PHP_SELF>
  <input type=hidden name=idnummer value=\"$idnummer\">
  naam<br>
  <input type=text name=naam><br>
  enail<br>
  <input type=text name=email><br>
  bericht<br>
  <textarea name=bericht cols=35 rows=5></textarea>  <br>
  <input type=submit name=submit value=submit>"
;

}

else
{

  $sql = "INSERT INTO gastenboek (ip, date, time, name, email, message) VALUES ('$ip', '$date', '$time', '$name', '$email', '$message')";  
  mysql_query($sql) or die(mysql_error());

  $sql = "DELETE FROM gastenboek WHERE id = '$HTTP_POST_VARS[idnummer]'";
  $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
}

?>
 
Jaap

Jaap

09/10/2003 20:20:00
Quote Anchor link
Jo, very much bedankt, maar moet ik niets byzonders doen met mijn tabel , een rij aanmaken voor de hiddenfield ofzo of iets met de id?
 
Jaap

Jaap

09/10/2003 20:33:00
Quote Anchor link
Jo, very much bedankt, maar moet ik niets byzonders doen met mijn tabel , een rij aanmaken voor de hiddenfield ofzo of iets met de id?
 
B a s
Beheerder

B a s

09/10/2003 20:54:00
Quote Anchor link
nee, hidden is HTML man..
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.