mysql query datum/tijd issues

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- wes  -

- wes -

15/10/2007 15:21:00
Quote Anchor link
Ik heb 3 tabellen:

tabel: cdr
id
rec_num
beg_datetime
duration
cli
call_type


tabel: rate
id
rate_band
dow
day_of_week
begin_rate
end_rate


tabel: tarieven
id
charge_band
rate_band
per_minute

------------invulling--------------

tarieven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
INSERT INTO `tarieven` (`id`, `charge_band`, `rate_band`, `per_minute`) VALUES
(1, 'NL to Gabon', 'Peak', 200),
(2, 'NL to Gabon', 'Offpeak', 100),
(3, 'NL to Pakistan', 'Peak', 200),
(4, 'NL to Pakistan', 'Offpeak', 100),
(5, 'NL to Gabon', 'Weekend_And_Night', 50),
(6, 'NL to Pakistan', 'Weekend_And_Night', 50);


cdr
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
INSERT INTO `cdr` (`id`, `rec_num`, `beg_datetime`, `duration`, `cli`,`call_type`) VALUES
(1, 24034244225, '2007-07-24 11:03:57', 62312, '31243523847', 'NL to Gabon'),
(2, 24034259231, '2007-07-26 08:02:11', 10, '31206856312','70 EUROcent per call'),
(3, 24034265714, '2007-07-27 23:08:21', 305, '31356094537','NL to Pakistan');


rate
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
INSERT INTO `rate` (`id`, `rate_band`, `dow`, `begin_rate`, `end_rate`) VALUES
(1, 'Peak', '2', '08:00:00', '18:59:59'),
(2, 'Offpeak', '2', '19:00:00', '23:59:59'),
(3, 'Weekend_And_Night', '2', '00:00:00', '07:59:59'),
(4, 'Peak', '3', '08:00:00', '18:59:59'),
(5, 'Peak', '4', '08:00:00', '18:59:59'),
(6, 'Peak', '5', '08:00:00', '18:59:59'),
(7, 'Peak', '6', '08:00:00', '18:59:59'),
(8, 'Offpeak', '3', '19:00:00', '23:59:59'),
(9, 'Offpeak', '4', '19:00:00', '23:59:59'),
(10, 'Offpeak', '5', '19:00:00', '23:59:59'),
(11, 'Offpeak', '6', '19:00:00', '23:59:59'),
(12, 'Weekend_And_Night', '7', '00:00:00', '23:59:59'),
(13, 'Weekend_And_Night', '1', '00:00:00', '23:59:59'),
(14, 'Weekend_And_Night', '3', '00:00:00', '07:59:59'),
(15, 'Weekend_And_Night', '4', '00:00:00', '07:59:59'),
(16, 'Weekend_And_Night', '5', '00:00:00', '07:59:59'),
(17, 'Weekend_And_Night', '6', '00:00:00', '07:59:59');



waar rate.dow de dag van de week (dayofweek) is.

------------problems---------------

Dit zijn overzichten met gesprekken en tarieven. Ik wil uitrekenen met een query voor hoeveel er totaal is verbelt.

Nu werkt de onderstaande query in principe als een zonnetje. Maar dan moet je wel in 1 tariefsgebied blijven. Begin je in een Peak en einding je je gesprek in een Offpeak, gaat het fout.

Ik heb een berg mogelijkheden in mn hoofd de revu laten passeren maar ik kom telkens op een dead-end uit. Is er iemand die me de goede richting in kan douwen.

(voorbeeld is het gesprek NL to Gabon, die over 2 'tarieven' loopt, waar NL to Pakistan precies binnen 1 tarief valt. Deze gaat dus wel goed, gabon niet)

------------huidige query-------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SELECT
    c.rec_num,
    c.cli,
    c.call_type,
    r.begin_rate,
    r.end_rate,
    r.dow,
    r.rate_band,
    c.beg_datetime,
    DATE_ADD(c.beg_datetime,INTERVAL c.duration SECOND) AS end_datetime,
    t.per_minute,
    ((c.duration / 60) * t.per_minute) AS prijs_centen,
    (((c.duration / 60) * t.per_minute) / 100) AS prijs_euros
FROM
    cdr c,
    rate r,
    tarieven t
WHERE
    c.call_type = t.charge_band
AND
    t.rate_band = r.rate_band
AND
    DAYOFWEEK(c.beg_datetime) = r.dow
AND
    (
        TIME(DATE_ADD(c.beg_datetime,INTERVAL c.duration SECOND)) <= r.end_rate
    AND
        TIME(c.beg_datetime) >= r.begin_rate
    )
ORDER BY
    c.rec_num
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:24:44
 
Frank -

Frank -

15/10/2007 15:45:00
Quote Anchor link
Hmmm, ik krijg het idee dat het datamodel niet goed is of beter kan.

'NL to Gabon' zijn bijvoorbeeld 2 gegevens in 1 kolom. Het lijkt mij dat dit een 'van' en 'naar' moet worden. Uiteraard verwijs je dan naar een landen-tabel, je gaat geen 200x NL of Gabon opslaan, hooguit de id's van de landen.

Daarnaast heb je de situatie, dat 1 combinatie van landen, bv. van NL naar Gabon, meerdere tarieven kent. Dat zet je dus weer in een aparte tabel, of waarschijnlijker, aparte tabellen. Meervoud.

De tarieven zijn (waarschijnlijk) allemaal opgebouwd uit de blokken 'peak', 'offpeak' en 'Weekend_And_Night'. Dat zet je dus in een apart tabelletje, kun je later eenvoudig nog meer blokken aanmaken, zonder direct alles overhoop te moeten halen.

Wanneer je dit klaar hebt, ga je de daadwerkelijke tarieven invoeren in een koppeltabel die de van-naar en het tarief-blok koppelt:
van_naar_id, tarief_id, prijs.

Wanneer iemand nu gaat bellen, pakt hij 1 van_naar (bv. NL en Gabon) en wellicht meerdere tarieven, afhankelijk van de tijden.

Ik denk dat je hiermee het probleem van de selectie ook wel kunt oplossen.
 
- wes  -

- wes -

15/10/2007 15:53:00
Quote Anchor link
frank,

NL to Gabon is een charge_band. Hierin staat gewoon wat voor een type gesprek het is. Dus geen van.. naar verhaal.

De tarieven staan al apart in een tabel :

(1, 'NL to Gabon', 'Peak', 200),
(2, 'NL to Gabon', 'Offpeak', 100)

bijv

Elke charge_band heeft zijn eigen prijs per tariefsklasse peak, offpeak etc.

Het 'afhankelijk van de tijden' is mijn probleem juist. Ik kan lastig bepalen over welke tariefklasses een gesprek loopt. Alles wat je zelf aandroeg heb ik al up and running, alleen dit laatste deel krijg ik niet voor elkaar. Ookal zet ik de tarieven apart in een koppeltabel, neemt het nog niet weg dat de tijden waarover een tarief gaat gewoon vast daarin staan. Of deze nou in dezelfde tabel staan of in een koppeltabel heeft 0 invloed op mijn berekening van tijd die ik moet maken. Zon select uit een koppeltabel lukt me ook nog wel, das het probleem niet.



@erik, dit heeft geen invloed op mn query waar ik de tijd+prijs wil berekenen tho. en dan nog, het is geen dubbele data, hoogstens kan er een koppeltabelletje tussen, dit heeft alleen even geen prio

al sla ik het een milioen keer op, heeft nog geen invloed op mn probleem, and you know it
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 
PHP erik

PHP erik

15/10/2007 15:54:00
Quote Anchor link
Inderdaad, het is nogal minimaal genormaliseerd. In dat geval loop je altijd tegen problemen aan. Heel veel redundante data als je naar je post kijkt.

Edit: of het nou een verwijzing is of een vaste waarde, je gaat geen strings 1000x opslaan
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
Frank -

Frank -

15/10/2007 15:59:00
Quote Anchor link
Tja, ik zou toch echt proberen om eerst het probleem te vereenvoudigen, dat maakt de oplossing ook een stuk eenvoudiger. Vandaar dat ik eerst nog even verder zou gaan normaliseren.

Maar dat mag je uiteraard helemaal zelf weten.

Succes!
 
PHP erik

PHP erik

15/10/2007 16:03:00
Quote Anchor link
Quote:
het is geen dubbele data
Nee het lijkt maar zo :). Optische illusie.
 
- wes  -

- wes -

15/10/2007 16:09:00
Quote Anchor link
goed, frnak, erik, doe even een voorstel hoe jullie het zo nodig zouden doen, met de data die ik je heb gegeven

(behalve het van, naar gebeuren, dat is een charge_band, geen echt van.. naar veld)

ik maak niet zomaar een topic, en je weet best dat ik dit alleen post als ik het niet anders kan doen. stop miereneuking alsof ik hier net zit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 
PHP erik

PHP erik

15/10/2007 16:11:00
Quote Anchor link
sesammmmmstraaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Edit: wes, je kunt jezelf wel een beetje flexibel opstellen. Nu gedraag je je zo van: "Ik wil geen commentaar, geef me nou maar de oplossing!!!". Daar heb ik geen zin in. Zeker niet van iemand met 4000 offtopic posts.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
- wes  -

- wes -

15/10/2007 16:15:00
Quote Anchor link
erik, ik heb zelf ook wel topics gemaakt hier. Ik schreeuw niet alleen om een oplossing. Ik wil best normaliseren maar dat heeft geen toepassing op mijn probleem (als je even goed kijkt).
Voel je je er beter bij als ik normaliseer en dan dezelfde vraag nog een keer post?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/10/2007 16:21:00
Quote Anchor link
Even kijken of ik je probleem goed begrijp:

het kan zijn dat iemand vier uur aan de telefoon hangt, waarvan twee uur peaktarief en twee uur offpeaktarief en dat maakt het moeilijk de kosten uit te rekenen?
 
PHP erik

PHP erik

15/10/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Je verwacht toch niet dat ik het antwoord ga voorkauwen he? Zo werkt het niet op PHPhulp. We denken mee en helpen je tot een oplossing. Dan verwachten we ook een beetje meewerkende attitude. Die toon je niet. Maar ik kan er niet mee zitten, ik heb vaak het probleem dat iemands attitude me niet aan staat. En ik hou me dan ook niet meer bezig met een dergelijk topic. Frank en ik wijzen je op een puntje wat betreft normaliseren, iets dat alles onoverzichtelijker maakt en je database verneukt. Het scheelt voor de beeldvorming van veel lezers al of je dit goed hebt of niet. Maar oké, no hard feelings.

Maar goed, ook ik wens je veel succes!
 
- wes  -

- wes -

15/10/2007 16:25:00
Quote Anchor link
@jan, juist

@erik, dat vraag ik toch? moet ik voor je even normaliseren, zodat je dan wel met exact dezelfde vraag als daarvoor wel kan helpen?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/10/2007 16:27:00
Quote Anchor link
PHPerik schreef op 15.10.2007 16:23:
normaliseren, iets dat alles onoverzichtelijker maakt en je database verneukt.

Geen commentaar. ;-)))
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/10/2007 16:29:00
Quote Anchor link
wes schreef op 15.10.2007 16:25:
@jan, juist

Ja en dan wil je ook totalen kunnen maken natuurlijk. Interessant probleem! Ik zal even een klein testopstellinkje maken om dit te bestuderen.
 
- wes  -

- wes -

15/10/2007 16:31:00
Quote Anchor link
dank

@rest, sorry voor mn attitude, tis alleen een probleem wat me tonnen kan kosten als ik dit niet optijd voor mekaar krijg. vandaar dat ik er nogal haast mee heb
 
PHP erik

PHP erik

15/10/2007 16:31:00
Quote Anchor link
Quote:
Geen commentaar. ;-)))
Het verwijst naar het woord "puntje", en dat suggereert een foutief puntje. Beetje slechte signaalwoorden, ik weet het, maar ik bedoel niet dat normaliseren iets verneukt.

In dit geval maakt normaliseren het hele verhaal eenvoudiger, maar dat wil TS nog niet inzien :)
 
Frank -

Frank -

15/10/2007 16:36:00
Quote Anchor link
wes schreef op 15.10.2007 16:31:
tis alleen een probleem wat me tonnen kan kosten als ik dit niet optijd voor mekaar krijg. vandaar dat ik er nogal haast mee heb
Wat schuift het? Dan help ik je wel even en los dat probleem met normaliseren ook wel even voor je op.

Als we het over zoveel geld hebben, daar valt mijn tarief bij in het niets...
 
- wes  -

- wes -

15/10/2007 16:39:00
Quote Anchor link
normaal het hele bedrag speciaal voor jou frank, helaas zit er een sarcasme uitzondering op.

of post even ontopic
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/10/2007 16:43:00
Quote Anchor link
Net ff een paar dingen geprobeerd, maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Je moet bij elk soort gesprek alle tarieven langs die bij dat gesprek horen en kijken of er een overlap is tussen de tijden waar dat tarief geldt en de begin- en de eindtijd van het gesprek!
Edit:
Zou niet zo snel 1 query kunnen verzinnen die dat voor je oplost. De bruteforce manier zou zijn:
1) alle tarieven ophalen die bij het gesprek horen en fetchen
2) in de while loop waarin je fetcht een tweede query maken die de overlaps checkt en berekent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Frank -

Frank -

15/10/2007 16:43:00
Quote Anchor link
wes schreef op 15.10.2007 16:39:
normaal het hele bedrag speciaal voor jou frank, helaas zit er een sarcasme uitzondering op.

of post even ontopic
Wes, ik vind je reacties vaak bijzonder grappig en daar is het verzoek 'of post even ontopic' geen uitzondering op!

Nooit gedacht dat nog eens van jou te mogen horen! De offtopic-man himself die vraagt om een ontopic reactie!

Maar nu raken we erg offtopic... :p
 
- wes  -

- wes -

15/10/2007 16:46:00
Quote Anchor link
frank, im in no mood to joke around. ben voort eerst sinds ik hier ben serieus(volgens jou), wat uiteraaaaaaaard erg grappig is.

jan, bedankt voor de effort zover. Dat het lastig is kwam ik ook al tegen, lijkt dat ik er niet aan ontkom dit in 2 querys te zetten. Maar dan nog krijg ik het niet voor elkaar om alle tariefklasses waar het gesprek doorloopt eruit te krijgen. Das mn prioriteit 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.