mysql rand()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »
Thymen akker

thymen akker

13/03/2009 16:58:00
Quote Anchor link
ik ben nog steeds bezig met een garage ik heb het plaatje nu maar..
bij elke auto staat het zelfde plaatje en als ik op f5 druk verandert hij
hoe kan dat?
ik wil dat het plaatje bij de goede auto staat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php
  include("config.php");
  if(! check_login()) {
    header('Location: login.php');
    exit;
  }

$dbres = mysql_query("SELECT *,UNIX_TIMESTAMP(`pc`) AS `pc`,UNIX_TIMESTAMP(`transport`) AS `transport`,UNIX_TIMESTAMP(`bc`) AS `bc`,UNIX_TIMESTAMP(`slaap`) AS `slaap`,UNIX_TIMESTAMP(`kc`) AS `kc`,UNIX_TIMESTAMP(`start`) AS `start`,UNIX_TIMESTAMP(`crime`) AS `crime`,UNIX_TIMESTAMP(`ac`) AS `ac` FROM `users` WHERE `login`='{$_SESSION['login']}'");
$data    = mysql_fetch_object($dbres);
if ($jisin == 1) {
 header('Location: jisin.php');
 }

$car = mysql_query("SELECT * FROM `cars` ORDER BY rand() LIMIT 0,1");
$autos = mysql_fetch_object($car);
$cars = mysql_query("SELECT * FROM `autos` ORDER BY rand() LIMIT 0,1");
$auto = mysql_fetch_object($cars);
$users = mysql_query("SELECT * FROM `autos` WHERE `login`='{$data->login}' ORDER BY rand() LIMIT 0,1");
$user = mysql_fetch_object($users);
?>

<style>

div#bg    {

    background-color: #c1bda4;
    border-left:    1px solid #9c9984;
    border-right:    1px solid #9c9984;
    border-bottom:    1px solid #9c9984;
    border-top:        1px solid #9c9984;
    width: 500px;
    height: auto;
}
div#menu_content    {
    background-color: #d1cdb5;
    border-left:    1px solid #9c9984;
    border-right:    1px solid #9c9984;
    border-bottom:    1px solid #9c9984;
    border-top:        0;
    width:    500px;
    height:    25px;
    font-family:arial;
    font-size:12px;
}
div#menu_links    {
    height: 26px;
    float: left;
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    margin-left: 5px;
    font-family:arial;
    font-size:12px;
    color: #000000;
}
a.two:link
{
    color:#16130e;
    text-decoration: none;
}
a.two:visited
{
    color:#16130e;
    text-decoration: none;
}
a.two:hover
{
    color: #a4a193;
    text-decoration: none;
}
div#info3    {
    background-color: #c1bda4;
    border-left:    1px solid #9c9984;
    border-right:    1px solid #9c9984;
    border-bottom:    1px solid #9c9984;
    border-top:        1px solid #9c9984;
    width: 500px;
    height: auto;
    text-align: left;
}

.maintext{
background-color: #023445;
    border-left:    1px solid #FFFFFF;
    border-right:    1px solid #FFFFFF;
    width: 500px;
    height: 25px;
    font-family:arial;
    font-size:12px;
    color: white;
    text-align: left;
    padding-left:2px;
    padding-top: 6px;
}
#font_car    {

    font-family:arial;
    font-size:12px;
    color: black;
    text-align: left;
}
#border_car    {

    border-left:    1px solid #FFFFFF;
    border-right:    1px solid #FFFFFF;
    border-bottom:    1px solid #FFFFFF;
    border-top:        1px solid #FFFFFF;
}
</style>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="voorbeeld.css">
<body>    
        <table cellpadding="0" cellspacing="0" width="500px"><tr><td>

                    <table width="500px" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2" class="mod_list">



<div class="maintext"><div align="left">Garage.</div></div>


        <div id="menu_content">
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=garage" class="two" >Garage</a></div>
                                    <div id="menu_links">|</div>
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=verschepen" class="two" >Verschepen</a></div>
                                    <div id="menu_links">|</div>
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=verkopen" class="two" >Verkopen</a></div>
                                    <div id="menu_links">|</div>
                                    <div id="menu_links"><a href="index.php?a=garage&t=crushen" class="two" >Crushen</a></div>
    
                            </div>


                    

<?php
$dbres
= mysql_query("SELECT * FROM autos WHERE login='$data->login' ORDER BY id");
      while($list = mysql_fetch_object($dbres))
{

$naam = $naam[$list->soort];
$schade = $list->waarde/100;
$schadekosten = $list->schade*$schade;
$waarde = number_format($list->waarde-$schadekosten, 0, '.' , '.');
?>

<br>
<table  border="1" bordercolor=white style="background-color:#dbd2b7; width="250px" height="90px" >

  <tr>

    <th width="50%" scope="row">
    <div id="font_car">
    Naam: <?echo$list->naam;?><br>
    Id: <?echo$list->id;?><br>
    Schade: <?echo$schade;?>%<br>
    Schadekosten  <?echo$schadekosten;?><br>
    Waarde:  <?echo$waarde;?>
    </div>
    </th>
    <td width="50%">
        <img src="<? echo $autos->url; ?>">
    </td>

  </tr>

</table>


<?
}
?>
        
                    
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 15:05:52
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/03/2009 18:47:00
Quote Anchor link
Dat komt omdat je iedere keer dezelfde gegevens gebruikt. Als je die gaat afstemmen op de query waarbij je alle auto's ophaalt, krijg je verschil.
Overigens wil ik je aanraden om mysql_fetch_assoc() te gebruiken i.p.v. mysql_fetch_object(). Veel sneller en bovendien is een resultset geen object.
 
Thymen akker

thymen akker

13/03/2009 19:22:00
Quote Anchor link
en hoe moet ik dat doen?

volgens mij is dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
    $car = mysql_query("SELECT * FROM cars ORDER BY rand() LIMIT 0,1");
    $autos = mysql_fetch_object($car);

niet goed
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thymen akker
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.