MySQL rijen omzetten naar kolommen in Smarty

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Auke Reimert

Auke Reimert

29/10/2010 19:40:53
Quote Anchor link
Na wat gestoei krijg ik het volgende resultaat: http://alreimertedu.cursistennet.nl/club.php?item=2 . Template-gedeelte (bovenaan) is HTML en het onderste gedeelte is op basis van PHP/database. Hoe kan ik onderstaande code ombouwen tot een functie die vanuit club.php is aan te roepen en te assignen is naar club.tpl, zodat deze dezelfde opmaak krijgt als het bovenste gedeelte?

code: club.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php

// Include global file & classes
require_once('./global.inc.php');
$pagetitle = "Club";

$smarty = new Smarty; // Maak object
$smarty->assign("Name","BC Netwerk");
$smarty->assign('pagetitle',$pagetitle);

$smarty->display('club.tpl');

$sql = "SELECT omschrijving,groep,voornaam,tussenvoegsel,achternaam,adres,telefoon,mobiel
        FROM jobs, members
        WHERE members.memberid=jobs.memberid ORDER BY jobid"
;
$result = mysql_query($sql);

$aantalrijen=3;
$teller=0;

echo '<table><tr>';

while ($regel=mysql_fetch_array($result))
{

echo '<td>';
echo $regel[0]."<br>\n";
echo $regel[2]." ".$regel[3]." ".$regel[4]."<br>\n";
echo $regel[5]."<br>\n";
echo "Tel.:" ." ".$regel[6]."<br>\n";
echo "Mob.:" ." ".$regel[7];
echo '</td>';

$teller++;
if ($teller%$aantalrijen==0)
{
echo "</tr><tr>";
}
}


echo '</tr></table>';

?>


tabelcode: club.tpl

<table class="headlinetable-sp" style="margin-top:15px;">
{section name=... loop=$...}
<tr>
<td class="second"></td>
</tr>
{/section}
</table>

Meerdere suggesties zijn welkom. BVD Auke.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 14:35:57
 
Jasper hoi

jasper hoi

29/10/2010 19:51:05
Quote Anchor link
Je kan op deze website meer informatie vinden over hoe je data uit mysql kan loopen in smarty: http://www.smarty.net/forums/viewtopic.php?t=9199
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.