Mysql subtract

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

06/07/2015 01:40:20
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een website die gegevens op slaat 1 x per 24 uur.
Dit word in een database opgeslagen zie plaatje als volgs.

Afbeelding

Nu heb ik dus een script dat elke 24 uur update naar de nieuwe statistieken die worden dus ook in de database geplaats na elke update word update_id met 1 getal verhoogt en dus de nieuwe statistieken er in gooi.

dus update_id= 1 member_id =1 xp = 1000
update_id= 2 member_id =1 xp = 1500


Hier gaaat het mis.

De script krijg ik niet voor elkaar om die laaste 2 update_id te selecteren en de xp van update id 1 van update id 2 af te trekken.

Hoe krijg ik dat nu voor elkaar dat de laaste 2 update id's de laaste 2 xp waardes van elkaar aftrekt

Dit is de sql die de gegevens in de database gooit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$sql = "INSERT INTO LEVELS(update_id, member_id, skill_id, level, xp)
VALUES('".$next_id."','".$id."','".$skillsss[$i]."','".$uitslag[$iii]."','".$uitslag[$iiiii]."')") or die("Het bericht kon niet verzonden worden.");


Een kamaraad had mij iets op weggeholpen en een plaatje getuurd maar ik snap niet veel van sql join etc
Hij heeft het namelijk wel werkend zou iemand mij kennen helpen hoe ik dit voor elkaar kan krijgen ?


Afbeelding



Super erg bedankt!
Gewijzigd op 06/07/2015 01:48:29 door Andytjuh Bruggeman
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 00:02:47
 
Pipo Clown

Pipo Clown

06/07/2015 10:25:44
Quote Anchor link
Ik zou beginnen om een datum-tijd op te nemen in je records anders is het onmogelijk om op een correcte wijze te bapalen welke 2 records de laatste waren.
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

06/07/2015 12:37:39
Quote Anchor link
Die heb ik ook al wel in mijn phpmyadmin staan

Afbeelding
Gewijzigd op 06/07/2015 13:24:22 door andytjuh Bruggeman
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

06/07/2015 20:19:07
Quote Anchor link
Kan je aangeven wat er niet werkt of wat je niet begrijpt.
De query die je kameraad gemaakt heeft zou moeten werken, tenzij je voor iedere gebruiker een ander id in de tabel updates hebt.
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

06/07/2015 20:43:08
Quote Anchor link
Nee voor iedereen is die id.

Alleen ik krijg het niet voor elkaar om iets te laten weergeven op een pagina pagina blijft wit.

<code]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

$host_name
= "localhost";
$database = ""; // Change your database name
$username = ""; // Your database user id
$password = ""; // Your password

//////// Do not Edit below /////////

try {
$dbo = new PDO('mysql:host='.$host_name.';dbname='.$database, $username, $password);
}
catch (PDOException $e) {
print "Error!: " . $e->getMessage() . "<br/>";
die();
}



        $sql = 'SELECT l.member_id as id,
        m.name as name,
        (max(l.xp) - min(l.xp)) as xp
from    (
                  select u.id
          from updates as u
          order by u.id desc
          limit  0,2
        ) u
join     levels l
            on l.update_id = u.id
join        members m
            on m.id = l.member_id
where        l.skill_id = 1
group by    l.member_id
order by    xp desc
limit         0,3'
;


foreach ($dbo->query($sql) as $row) {
echo "<tr ><td>$row[name]</td><td>$row[xp]</td></tr>";
}

?>

Gewijzigd op 06/07/2015 20:44:07 door andytjuh Bruggeman
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

06/07/2015 21:02:34
Quote Anchor link
Je vergeet te fetchen, $dbo->query() geeft een PDOStatement terug.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$stm
= $dbo->query($sql);
while ($row = $stm->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) {
    echo '<tr ><td>' . $row['name'] . '</td><td>'. $row['xp'] . '</td></tr>';
}

?>
Gewijzigd op 06/07/2015 21:03:37 door Ger van Steenderen
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

06/07/2015 22:15:07
Quote Anchor link
Hmm ik heb het geprobeerd en krijg het volgende.

Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in /home/******/public_html/new.php on line 33

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
while ($row = $stm->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)) {
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

07/07/2015 09:05:51
Quote Anchor link
Zou het kunnen dat je query niet klopt?
Gewijzigd op 07/07/2015 09:07:09 door Marthijn Buijs
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

07/07/2015 11:09:04
Quote Anchor link
Ik heb geen idee ik heb al van alles geprobeert en toen dacht ik vraag het hier wel even.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.