Mysql update

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »
Derk  Janssen

Derk Janssen

26/01/2012 10:13:13
Quote Anchor link
Beste allemaal,
Ik heb een vaag.
Ik heb twee tabellen de een met de namen van de producten en de andere met de categorie id's.

Wat ik graag wil is dat alle producten die met de letter a beginnen naar een nieuwe categorie gaan.
Dus dan moet het categorie id in de tabel products_to_categories geupdate worden.

Dus hij moet kijken in de tabel met producten kijken welke producten met de letter a beginnen en die selecteren.
Daarna moet hij die update uitvoeren in de tabel met de products_to_categories.
Het eenige wat over een komt in die twee tabelen zijn de product_id.
Zie hier onder wat ik geprobeerd hebt maar niet werkt.
Ook hier onder de tabel struktuur.
Ik hoop dat iemand mijn kan helpen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE products_to_categories AS  ptc, products_description AS pd  SET ptc.categories_id = 36 WHERE LOWER(pd.products_name) LIKE '%a%'



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
CREATE TABLE `products_to_categories` (
  `products_id` int(11) NOT NULL,
  `categories_id` int(11) NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`products_id`,`categories_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 COLLATE=latin1_general_ci;


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
CREATE TABLE `products_description` (
  `products_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `language_id` int(11) NOT NULL DEFAULT '1',
  `products_name` varchar(64) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL DEFAULT '',
  `products_description` text COLLATE latin1_general_ci,
  `products_url` varchar(255) COLLATE latin1_general_ci DEFAULT NULL,
  `products_viewed` int(5) DEFAULT '0',
  PRIMARY KEY (`products_id`,`language_id`),
  KEY `products_name` (`products_name`)
) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=28 DEFAULT CHARSET=latin1 COLLATE=latin1_general_ci;
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 20:01:51
 
Aad B

Aad B

26/01/2012 10:24:00
Quote Anchor link
Je WHERE clausule moet anders, met een subquery
WHERE ptc.products_id = (
SELECT ptc.products_id
FROM products_description
WHERE LOWER(pd.products_name) LIKE '%a%')

Het kan zijn dat deze constructie niet mag en je een mutating table error krijgt. Vreemd datamodel overigens tenzij er voor je products_description meerdere categorieen van toepassing kunnen zijn. Klopt dat?
Gewijzigd op 26/01/2012 10:25:31 door Aad B
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

26/01/2012 10:32:11
Quote Anchor link
Hoi Add B
Ik krijg geen error maar hij zet nu alle prodcten in de tabel products_to_categories op 36
Het datamodel is inderdaad een beetje raar het is van oscommerce en producten kunnen inderdaad in meerdere categorie zitten.
Wat het probleem is waarom ik dit wil ik heb gister 5000 producten toeevoerd van uit exel dat is allemaal goed gegaan.
Nu wil ik ze alleen sorteren aangezien het om cd's gaat wil ik categorie aan maken van a tot z maar als je weet dat a al 400 cd's bevat wil je dat niet handmatig sorteren.
Overgens heb ik net ook nog iets anders geprobeerd maar dat wil ook niet.

UPDATE
products_to_categories
INNER JOIN
products_description ON products_description.products_id = products_to_categories.products_id AND LOWER(products_description.products_name) LIKE '%a%'
SET
categories_id = 35
 
Aad B

Aad B

26/01/2012 10:47:37
Quote Anchor link
excuus, stukje vergeten:
WHERE ptc.products_id = (
SELECT ptc.products_id
FROM products_description
WHERE LOWER(pd.products_name) LIKE '%a%'
AND ptc.products_id=pd.products_id)

Ik hoop dat je de totale update wel terug hebt kunnen draaien?
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

26/01/2012 11:49:27
Quote Anchor link
Ja zeker heb een eigen server die netjes elke keer een backupje maakt.
En het is gelukt ik heb zelf nog een klein stukje verder gerommeld.
Dit is hem geworden.
Bedankt voor je hulp!

UPDATE
products_to_categories
INNER JOIN
products_description ON products_description.products_id = products_to_categories.products_id AND LOWER(products_description.products_name) LIKE 'b%' AND
products_to_categories.categories_id!=33 AND
products_to_categories.categories_id!=1 AND
products_to_categories.categories_id!=27 AND
products_to_categories.categories_id!=17 AND
products_to_categories.categories_id!=2 AND
products_to_categories.categories_id!=22 AND
products_to_categories.categories_id!=23 AND
products_to_categories.categories_id!=21 AND
products_to_categories.categories_id!=24 AND
products_to_categories.categories_id!=25 AND
products_to_categories.categories_id!=28 AND
products_to_categories.categories_id!=29 AND
products_to_categories.categories_id!=30 AND
products_to_categories.categories_id!=31
SET
categories_id = 39
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.