Mysql wijzigen of verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Matthijs P

Matthijs P

06/06/2014 20:28:22
Quote Anchor link
Ik had deze script precies een tijdje geleden gebruikt en toen deed hij het wel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

    include('connect_db.php');

    $naam = $_POST['naam'];
    $status = $_POST['status'];
    $laatst = $_POST['laatst'];
    $toestel = $_POST['toestel'];
    
    //vanaf hier worden de gegevens in de database gezet//
    
    $sql = "INSERT INTO reparatie (tracknummer, status, laatst, toestel) VALUES ('".$naam."','".$status."','".$laatst."','".$toestel."')";
    mysql_query($sql);
    
    echo "<h2><font font='arial' color='#e74c3c'>Gegevens succels vol naar de database verzonden.</font></h2>";
?>

<!doctype HTML>
<script>
<!--
function autoChange()
{
var timeID = setTimeout("location.href= 'nieuw.php'", 1000)
}
//-->
</script>
<BODY onLoad="autoChange()">
</BODY>
</HTML>


dit was de script waarom doet deze het wel en die andere die ik eerder had geplaatst niet?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 12:22:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2014 20:37:57
Quote Anchor link
Foutafhandeling gok ik zo.
 
Matthijs P

Matthijs P

06/06/2014 20:48:25
Quote Anchor link
Ik heb gewoon het zelfde als normaal, waarom doet hij het niet kan iemand mij dat uitleggen?

alvast bedankt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2014 20:54:36
Quote Anchor link
Lees de gegeven adviezen in dit topic, volg deze op en dan moet het wel hopelijk werken. Zo niet, toon dan nogmaals je aangepaste code.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.