MySQL Zoekmachine probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »
Jeroen van de Ven

Jeroen van de Ven

04/01/2007 10:50:00
Quote Anchor link
Ik heb dit script van deze site gehaald en aangepast naar mijn situatie, maar het werkt niet, hij geeft parse error bij de laatste regel (?>). Ik heb alles 3x nagelopen of er niet een if nog open stond of wat dan ook, of ergens een ; miste, maar ik kan niks vinden. Kijk ik er overheen, ziet iemand anders het wel?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
   error_reporting(E_ALL);
   /* call this script 'advs.php' */

if(!$_GET['c']) {
  
?>

<form action='advs.php?c=1' method=POST>
<b>Find Results with: </b><br>
Any of these words: <input type='text' length=40 name='any'> <br>
All of these words: <input type='text' length=40 name='all'> <br>
None of these words: <input type='text' length=40 name='none'> <br>
<input type='submit' value='Search'>
</form>
<?php
} else if($_GET['c']) {
  
   include_once 'config.php';
    include_once 'functions.php';
connectdb();
   $all = $_POST['all'];
   $any = $_POST['any'];
   $none = $_POST['none'];
   if((!$all) || ($all == '')) { $all = ''; } else { $all = '+(' . $all . ')'; }
   if((!$any) || ($any == '')) { $any = ''; }
   if((!$none) || ($none == '')) { $none = ''; } else { $none = '-(' . $none . ')'; }
   $query = "
       SELECT *,
          MATCH(body) AGAINST ('"
. $all . $none . $any . "' IN BOOLEAN MODE) AS score
          FROM compsite
       WHERE MATCH(body) AGAINST ('"
. $all . $none . $any . "' IN BOOLEAN MODE)";
      $artm1 = MySQL_query($query);
      if(!$artm1) {
         echo MySQL_error().'<br>' . $query . '<br>';
      }

      echo '<b>Matches</b><br>';
      if(MySQL_num_rows($artm1) > 0) {
         echo '<table>';
          echo '<tr><td>Score </td><td>Title </td><td>Body</td></tr>';
             while($artm2 = MySQL_fetch_array($artm1)) {
            $val = round($artm2['score'], 3);
            $val = ($val*100);
            echo '<tr><td>' . $val . '</td>';
            echo '<td>' . $artm2['title'] . '</td>';
            echo '<td>' . $artm2['body'] . '</td></tr>';
         }

      echo '</table>';
   }

   else {
      echo 'No Results were found in this category.<br>';
   }

   echo '<br>';
   }


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen van de Ven
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 15:36:35
 
- wes  -

- wes -

04/01/2007 10:54:00
Quote Anchor link
sja dat krijg je wel eens
 
Niek s

niek s

04/01/2007 10:58:00
Quote Anchor link
Wat is de error?
 
Niek s

niek s

04/01/2007 11:01:00
Quote Anchor link
verrander regel 3 is in dit:

if(!$_GET['c']) {

en regel 13:

} else if($_GET['c']) {

en op regel 16 voeg je toe:
$all = $_POST['all'];
$any = $_POST['any'];
$none = $_POST['none'];
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Jeroen van de Ven

Jeroen van de Ven

04/01/2007 11:02:00
Quote Anchor link
Zelfde error,

Parse error: parse error, unexpected $end in C:\Webserver Root\dbzoek\advs.php on line 53

Ik vond dat al opmerkelijk maar hij zou toch een andere error moeten geven dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen van de Ven
 
Niek s

niek s

04/01/2007 11:05:00
Quote Anchor link
neee klopt, dat is een accolade.
Verrander het hier eens in dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
   error_reporting(E_ALL);
   /* call this script 'advs.php' */

if(!$_GET['c']) {
  
?>

<form action='advs.php?c=1' method=POST>
<b>Find Results with: </b><br>
Any of these words: <input type='text' length=40 name='any'> <br>
All of these words: <input type='text' length=40 name='all'> <br>
None of these words: <input type='text' length=40 name='none'> <br>
<input type='submit' value='Search'>
</form>
<?
} else if($_GET['c']) {
  
   include_once 'config.php';
    include_once 'functions.php';
connectdb();
   $all = $_POST['all'];
   $any = $_POST['any'];
   $none = $_POST['none'];
   if((!$all) || ($all == '')) { $all = ''; } else { $all = '+('.$all.')'; }
   if((!$any) || ($any == '')) { $any = ''; }
   if((!$none) || ($none == '')) { $none = ''; } else { $none = '-('.$none.')'; }
   $query = "
       SELECT *,
          MATCH(title, story) AGAINST ('$all $none $any' IN BOOLEAN MODE) AS score
          FROM compsite
       WHERE MATCH(title, story) AGAINST ('$all $none $any' IN BOOLEAN MODE)"
;
      $artm1 = MySQL_query($query);
      if(!$artm1) {
         echo MySQL_error().'<br>$query<br>';
      }

      echo '<b>Article Matches</b><br>';
      if(MySQL_num_rows($artm1) > 0) {
         echo '<table>';
          echo '<tr><td>Score </td><td>Title </td><td>Body</td></tr>';
             while($artm2 = MySQL_fetch_array($artm1)) {
            $val = round($artm2['score'], 3);
            $val = $val*100;
            echo '<tr><td>$val</td>';
            echo '<td>{$artm2['title']}</td>';
            echo '<td>{$artm2['body']}</td></tr>';
         }

      echo '</table>';
   }

   else {
      echo 'No Results were found in this category.<br>';
   }

   echo '<br>';
   }
 }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Jeroen van de Ven

Jeroen van de Ven

04/01/2007 11:06:00
Quote Anchor link
Ook al gezocht en geprobeerd, zelfde error.
 
M Ypma

M Ypma

04/01/2007 11:08:00
Quote Anchor link
echo '<tr><td>$val</td>';
echo '<td>{$artm2['title']}</td>';
echo '<td>{$artm2['body']}</td></tr>';

je bent vergeten je variablen buiten quetes te zetten...
moet worden:
echo '<tr><td>$val</td>';
echo '<td>{'.$artm2['title'].'}</td>';
echo '<td>{'.$artm2['body'].'}</td></tr>';
 
Jeroen van de Ven

Jeroen van de Ven

04/01/2007 11:09:00
Quote Anchor link
Nee daar zijn die { } voor. Bovendien werkt het nog steeds niet...
 
Niek s

niek s

04/01/2007 11:13:00
Quote Anchor link
Hm.. Ik weet het ook niet meer.
Maar houd die $_GET enzo maar zoals ik het heb gemaakt voor je, dat is de juiste notatie. Eigenlijk is dit nog steeds niet helemaal goed (variabelen niet buiten quotes enz enz enz. ) maar dat mag eigenlijk geen problemen opleveren.
Maar even wachten tot iemand hier komt die het wel ziet. Sorry.
 
Niek s

niek s

04/01/2007 11:15:00
Quote Anchor link
michel schreef op 04.01.2007 11:08:
echo '<tr><td>$val</td>';
echo '<td>{$artm2['title']}</td>';
echo '<td>{$artm2['body']}</td></tr>';

je bent vergeten je variablen buiten quetes te zetten...
moet worden:
echo '<tr><td>'.$val.'</td>';
echo '<td>{'.$artm2['title'].'}</td>';
echo '<td>{'.$artm2['body'].'}</td></tr>';


En dan laat je het zelf nog staan :p
 
Jeroen van de Ven

Jeroen van de Ven

04/01/2007 11:16:00
Quote Anchor link
niek schreef op 04.01.2007 11:13:
Hm.. Ik weet het ook niet meer.
Maar houd die $_GET enzo maar zoals ik het heb gemaakt voor je, dat is de juiste notatie. Eigenlijk is dit nog steeds niet helemaal goed (variabelen niet buiten quotes enz enz enz. ) maar dat mag eigenlijk geen problemen opleveren.
Maar even wachten tot iemand hier komt die het wel ziet. Sorry.


Ok thx :) Ik zal ondertussen ff alle variabelen buiten de quotes halen voor de vorm, dat was ik toch al van plan.
 
Mark D

Mark D

04/01/2007 11:18:00
Quote Anchor link
Waarom staat er op regel 16 else if en niet aan elkaar: elseif, else if wordt denk ik gezien als 2 dingen openen, een else en een if, dat zou verklaren waarom je unexpected end krijgt.
 
Jeroen van de Ven

Jeroen van de Ven

04/01/2007 11:21:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 04.01.2007 11:18:
Waarom staat er op regel 16 else if en niet aan elkaar: elseif, else if wordt denk ik gezien als 2 dingen openen, een else en een if, dat zou verklaren waarom je unexpected end krijgt.


Hm je hebt gelijk dat moet aan elkaar, zoals het er nu staat is het de VB vorm :P Maar ik heb alle variabelen buiten de quotes gehaald en ineens doet ie et :/ dus zal wel ernstig geweest zijn. zo zien we maar weer dat slordig coden niet slim is :P naja iig thx
 
M Ypma

M Ypma

04/01/2007 11:21:00
Quote Anchor link
@niek... idd.... over het hoofd gezien, maar die andere viel me op door de kleur tags hier...
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/02/2007 12:05:00
Quote Anchor link
include_once 'config.php';
include_once 'functions.php';

heb je deze erbij?
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

24/02/2007 12:28:00
Quote Anchor link
Probeer het volgende eens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
    //Belangrijk! Voer hier je MySQL gegevens in:
    $DBserver    =    'localhost';    //Server van MySQL database (meestal localhost)
    $DBusername    =    'username';        //Username voor MySQL server
    $DBpassword    =    'password';        //Password voor MySQL server
    $DBdatabase    =    'username_database';    //Jouw database
    //Einde config

    
    if(mysql_connect($DBserver,$DBusername,$DBpassword,$DBdatabase)){
        if(!mysql_select_db($DBdatabase)){
            echo '<font color="red">Kon database niet selecteren, controleer je gegevens!';
        }    
    }
else{
        echo '<font color="red">MySQL server connectie error, controleer je gegevens!';
    }

    
    
    if(!empty($_POST['all'])){
        $all = '+('.htmlentitites($_POST['all']).')';    
    }

    if(!empty($_POST['any'])){
        $any = htmlentitites($_POST['any']);    
    }

    if(!empty($_POST['none'])){
        $none = '-('.htmlentitites($_POST['nome']).')';    
    }

    
    $query = "SELECT *,
    MATCH(body) AGAINST ('"
. $all . $none . $any . "' IN BOOLEAN MODE) AS score
    FROM compsite
    WHERE MATCH(body) AGAINST ('"
. $all . $none . $any . "' IN BOOLEAN MODE)";
    
    if(!$artm1 = mysql_query($query)) {
         echo mysql_error().'<br>' . $query . '<br>';
    }
else{
        echo '<b>Matches</b><br>';
        if(mysql_num_rows($artm1) > 0) {
            echo '<table>';
            echo '<tr><td>Score </td><td>Title </td><td>Body</td></tr>';
            while($artm2 = mysql_fetch_array($artm1)) {
                $val = round($artm2['score'], 3);
                $val = ($val*100);
                echo '<tr><td>' . $val . '</td>';
                echo '<td>' . $artm2['title'] . '</td>';
                echo '<td>' . $artm2['body'] . '</td></tr>';
            }

            echo '</table>';
        }
else {
            echo 'No Results were found in this category.<br>';
        }

        echo '<br>';
    }
}

?>

<form action="advs.php?c=1" method="post">
<b>Find Results with: </b><br>
Any of these words: <input type="text" maxlength="40" name="any"> <br>
All of these words: <input type="text" maxlength="40" name="all"> <br>
None of these words: <input type="text" maxlength="40" name="none"> <br>
<input type="submit" name="submit" value="Search">
</form>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.