MySQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »
Michiel Pil

Michiel Pil

01/04/2006 09:47:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
Nu heb ik al zoveel MySQL gezien dat ik het ook wil gebruiken bv: een Ip banner

MySQL:

CREATE TABLE `ip_blocks` (
`id` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
`ip_adres` VARCHAR( 20 ) NOT NULL ,
`block_datum` VARCHAR( 20 ) NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` )
);

Maar waar moet ik dit zetten in mijn PHPmyAdmin ?
Kunnen jullie een foto of iets hier zetten dat ik het kan zien ?

En nu het invullen



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
    //-- eerst maken we dus de database connectie
    $mysqluser = "Dat weet ik";
    $mysqlpass = "Dat ook";
    $mysqlhost = "localhost";
    $mysqldbdb = "Maar dit ?";
Moet ik dan die database aanmaken of iets ?
    
    if (!@mysql_select_db($mysqldbdb, @mysql_connect($mysqlhost, $mysqluser, $mysqlpass)))
    {

        echo "<b>error</b><p>";
        echo "Er kon geen database connectie worden gemaakt.";
        exit();
    }
...
...
...
...
...
Gewijzigd op 01/04/2006 09:48:00 door Michiel Pil
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 02:22:59
 
Eris -

Eris -

01/04/2006 09:51:00
Quote Anchor link
1. Inloggen op phpmyadmin
2. Selecteer je database (Dit is ook je $mysqldbdb)
3. Sql
4. copy past en druk op go

$mysqldbdb = "Maar dit ?";

Naam van de database:
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

01/04/2006 09:55:00
Quote Anchor link
Leuk gaan we maken is kijken of ik je kan helpen (tuurlijk ook samen met Eris :))

Heb je de tabel al kunnen maken in PHPmyAdmin?
 
Harmen

Harmen

01/04/2006 09:56:00
Quote Anchor link
Eerst ga je naar PHPMyAdmin..
Dan is het simpel:

1. Maak een database aan
Afbeelding

2. Plak onder het kopje SQL je table:
Afbeelding

En dan moet je bij $mysqldbdb je net aangemaakte database invullen..

Tadaaaah, ikke met m'n plaatjes!!

Edit:

@Lissy
Daar gaat het toch om?
Gewijzigd op 01/04/2006 09:57:00 door Harmen
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

01/04/2006 09:58:00
Quote Anchor link
@ Harmen : ik snap je vraag niet helemaal?
 
Harmen

Harmen

01/04/2006 10:00:00
Quote Anchor link
Hij vroeg toch hoe je die table moest maken?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/04/2006 10:02:00
Quote Anchor link
als je op google intikt: TYP

dan krijg je best veel denk ik;)

of ff zoeken naar tut's...

google is je vriend...

mod edit :
de link tussen titel [ / u r l ] i.v.m. breedte van de link
Gewijzigd op 01/04/2006 10:11:00 door Onbekend Onbekend
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

01/04/2006 10:02:00
Quote Anchor link
Ja dat was zijn vraag. Eris had ook al wat gepost en daar was nog geen terugkoppeling voor gegeven vandaar mijn post om is te kijken of de poster dit allemaal had begrepen.

Heel fijn jouw plaatjes :)
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

01/04/2006 10:04:00
Quote Anchor link
@ Thomas : tuurlijk is google je vriend :)
Nu wil het dat we hier een hulp forum zijn dus dat er vragen gesteld kunnen worden :)

Dus ga je elke vraag beantwoorden met : Google is je vriend dan kunnen we beter hier 1 pagina neerzetten met de tekst en link: Google is je vriend.

Je snapt m'n point door dit soort antwoorden te geven?!
 
Harmen

Harmen

01/04/2006 10:06:00
Quote Anchor link
Maar ik vind dat m'n reactie al duidelijk genoeg is,
dus ik denk dat jij je er wel mee red!

PS, ik denk dat ik niet nog een x plaatjes ga gebruiken, ik was er zo'n 6 minuten mee bezig :P
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

01/04/2006 10:10:00
Quote Anchor link
@ Harmen : Bedankt hoor voor de plaatjes! Ik weet het hoeveel tijd dit in beslag neemt en dan ook nog is uploaden dus dit doe ik zelf niet zo snel en probeer dan met text te helpen en zeer beeldend te schrijven/uit te leggen. Heb zelf ook tutorials geschreven en on-line gezet en dan al die printscreen om helemaal gek van te worden hahahahah
 
Harmen

Harmen

01/04/2006 10:11:00
Quote Anchor link
Mwah,
op zich niet zo heel erg moeilijk met Photoshop + imageshack.us, maar het duurt alsnog lang
 
Harmen

Harmen

01/04/2006 12:00:00
Quote Anchor link
Krijgen we geen reactie meer michiel pil?
Heb ik zo'n moeite gedaan!
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/04/2006 12:01:00
Quote Anchor link
Harmen: gebruik dit knopje: Afbeelding
Gewijzigd op 01/04/2006 12:02:00 door Onbekend Onbekend
 
Michiel Pil

Michiel Pil

01/04/2006 12:14:00
Quote Anchor link
Hallo bedankt,
Ik ga het derect proberen.
Bedankt voor de moeite !!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.