mysql(blob) gegeven in dropdown

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jaap evidor

Jaap evidor

01/06/2013 15:59:59
Quote Anchor link
Hey

ik wil wat dingen aanpassen in een huidige website,

ik wil namelijk een dropdown menu, welke word geladen met items uit een database


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$db
= mysql_connect("localhost", "gebruikers", "wachtwoord");
mysql_select_db("database");
$strSQL = "SELECT * FROM wp_wpbdp_form_fields WHERE label = 'werkzaamheden'";
$rs = mysql_query($strSQL);
$nr = mysql_num_rows($rs);
for ($i=0; $i<$nr; $i++) {
$r = mysql_fetch_array($rs);
echo "<select>";
echo "<option value=\"".$r["field_data"]."\">".$r["field_data"]."</option>";
echo "</select>";
}

?>


opzich werkt het half, hij laad 1 dropdown menu zien met 1 resultaat.

ik heb een tabel genaamd: wp_wpbdp_forms_fields en nu wil ik alles waardes van de kolum werkzaamheden laten zien. alleen staan di waardes opgeslagen als blob
het onderstaande bevind zich in het blob bestand

a:1:{s:7:"options";a:3:{i:0;s:14:"Klein sanitair";i:1;s:12:" Ontstopping";i:2;s:15:" Groot sanitair";}}
Voorbeeld: www.loodgieter-nodig.com/test.php( hier laat die dus de complete kolem zien)
hoe kan ik nu zorgen dat ik de waardes onder elkaar in 1 dropdown menu kan weergeven?

zo dus:

Klein sanitair
ontstopping
Groot sanitair


groetjes jasper

alvast bedankt

Toevoeging op 02/06/2013 14:05:16:

Iemand een idee?
Gewijzigd op 01/06/2013 16:17:33 door Jaap evidor
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.