MySQLi Welke methode is sneller?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin van der Burgt

Kevin van der Burgt

23/01/2011 09:39:56
Quote Anchor link
Hallo PHPérs

Ik vroeg me iets af over MySQLi, maar het is nergens te vinden (voorzover ik het kan vinden)

Wat is een betere manier van programmeren? En welke manier is sneller?
1.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$res = $mysqli->query("SQLQUERY");


OF

2.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$res = mysqli_query($mysqli, "SQLQUERY");


Gr, Kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 04:29:34
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/01/2011 11:37:50
Quote Anchor link
ik zou de tweede doen want dan kan je een bepaalde mysqli-connect voor je query doen
 
Pim -

Pim -

23/01/2011 12:53:58
Quote Anchor link
Er is geen 'betere'. En welke sneller is doet er ook niet toe.

Het gaat erom hoe JIJ wil programmeren. Wil je dat met OOP of met functies. Beide zijn (in kleine projecten) prima: functioneel is makkelijker, OOP wat ingewikkelder, maar overzichtelijker.

En de opmerking van degene boven mij slaat niet echt ergens op...
 
Wouter J

Wouter J

23/01/2011 13:30:15
Quote Anchor link
Het maakt inderdaad niet uit. Het is ook wat je makkelijker vind. En ik ga zelf voor de 1e methode (OOP versie). Want bij die 2e moet je alsnog 2 parameters geven.
 
Kevin van der Burgt

Kevin van der Burgt

23/01/2011 13:44:06
Quote Anchor link
Oke, maar MySQLi. Is dat nou sneller dan MySQL? Want ik zie steeds op verschillende sites weer andere dingen. Dus word er niet bepaald wijs uit.

Ik denk dat ik het maar op de OOP manier ga doen, als het toch niks uitmaakt.
 

23/01/2011 13:50:49
Quote Anchor link
Maakt niks uit intro.mysqli
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.