mysql_num_rows():

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 08:18:00
Quote Anchor link
ik wil dat de database bepaald word door $database maar als ik echter tabel vervang door $database werkt niets meer , dan krijg ik de fout

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/evildesigners.com/profile.php on line 118


hier is een stukje van het script ( lijn 118 )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM tabel WHERE username = '$_POST[username]' AND paswoord = '$md5_pass'");  
$nrows = mysql_num_rows($query);
if ($nrows == 1) {  
while ($obj = mysql_fetch_object($query))
?>

rest van de code ...

kan iemand mij helpen ? moet ik ' gebruiken of iets in die aard ?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 07:12:18
 
Dbr Br

Dbr Br

13/08/2004 08:46:00
Quote Anchor link
Probeer deze code is: je hebt je variabelen niet buiten de haakjes gehaald:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM tabel WHERE username = '" . $_POST['username'] . "' AND paswoord = '" . $md5_pass . "'");
  
$nrows = mysql_num_rows($query);

if ($nrows == 1) {  

      while ($obj = mysql_fetch_object($query)){

               // rest van de code
?>
Gewijzigd op 13/08/2004 08:47:00 door Dbr Br
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 08:51:00
Quote Anchor link
maar ik wil die tabel vervangen door $database
die $database wordt opgehaald uit een config.php
maar als ik ze vervang dan werkt het niet meer ...

zo werkt ze niet ( tabel is vervangen door $database )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM $database WHERE username = '" . $_POST['username'] . "' AND paswoord = '$md5_pass' ");
?>


en zo wel ( gewoon met tabel nog )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$query
= mysql_query
("SELECT * FROM tabel WHERE username = '" . $_POST['username'] . "' AND paswoord = '$md5_pass' ");
?>
Gewijzigd op 13/08/2004 09:07:00 door Elnijnos
 
Dbr Br

Dbr Br

13/08/2004 10:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$query
= mysql_query("SELECT * FROM " . $database . " WHERE username = '" . $_POST['username'] . "' AND paswoord = '" . $md5_pass . "'") or die(mysql_error());
?>


Kopieer dit stuk letterlijk. Krijg je nu een error? Zo ja; welke?
 
B a s
Beheerder

B a s

13/08/2004 11:16:00
Quote Anchor link
Elnijnos, je krijgt die error omdat je query niet klopt..

gebruik die code van Dave en je krijgt een error te zien.. waarschijnlijk dat er een kolom naam niet bestaat oid :)

Of misschien is dit ook wel verkeerd:

SELECT * FROM " . $database <- $database? moet dat niet $tabel zijn?! ;) of iets dergelijks
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 12:52:00
Quote Anchor link
@ Dave

nu krijg ik deze error

You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE username = 'de username' AND paswoord 'hetpaswoord '
 
Dbr Br

Dbr Br

13/08/2004 12:57:00
Quote Anchor link
Ik denk dat $database niet klopt. Welke waarde heeft $database en welk(e) tabel(len) heb je?
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 12:57:00
Quote Anchor link
@ Bas Kreleger

maar het heeft vroeger wel gewerkt :'(
hij connecte steeds naar de tabel 'tabel' maar sinds
ik het veranderd heb naar $database werkt niks meer :'(
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 12:58:00
Quote Anchor link
database wordt zo bepaald ;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if ( $game == "1" )
{

$database = $game1;
}

elseif ( $game == "2" )
{

$database = $game2;
}

else
{
echo " geen spel geselecteerd ";
}

?>


$game1 en $game2 ... haald hij uit de config.php
Gewijzigd op 13/08/2004 12:59:00 door Elnijnos
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 13:09:00
Quote Anchor link
wat ik wel heb in dreamweaver is dat mijn onderste html code in het rood blijft staan en bij al mijn andere scripts blauw :s , moet ik anders mijn scipt eens posten ?
 
Dbr Br

Dbr Br

13/08/2004 14:26:00
Quote Anchor link
Hmmm. Ik denk gewoon dat je $game1 of $game2 niet goed hebt.. Laat config.php eens zien en wat je ermee doet..
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 15:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
mysql_connect("******","*******","*******");
mysql_select_db("*******");
$user = "*********";
$pass = "********";
$host = "********";
$dbdb = "*********";
$table = "user_settings";
$game1 = "user_settings" ;
$game2 = "user_settings2" ;
$thuis = "index.php?ganaar=home";
?>


dit is hem ( kort )

user_settings en user_settings2 zijn de tabellen
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 15:53:00
Quote Anchor link
pfff :p moeilijk ding :p , het probleem is dat ik die fout nog nooit gehad heb :s en dat ik dus niet
weet waar ik moet beginnen :s
Gewijzigd op 13/08/2004 16:02:00 door Elnijnos
 
Dbr Br

Dbr Br

13/08/2004 16:09:00
Quote Anchor link
Dit klopt niet


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if ( $game == "1" )
{

$database = $game1;
}

elseif ( $game == "2" )
{

$database = $game2;
}

else
{
echo " geen spel geselecteerd ";
}

?>


wat is $game dan?

en ten tweede moeten getallen neit tussen haakjes
Gewijzigd op 13/08/2004 16:10:00 door Dbr Br
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 16:11:00
Quote Anchor link
ow ik heb nu een andere foutmelding !!

Parse error: parse error, unexpected $ in /home/evildesigners.com/mas/profile.php on line 182

dit heeft iets te maken met open { zeker ? effe zoeken

en op lijn 182 staat ?>
Gewijzigd op 13/08/2004 16:17:00 door Elnijnos
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 16:12:00
Quote Anchor link
$game is een variabele die meegestuurd wordt in het url

vb login.php?game=1 enz ...
 
Dbr Br

Dbr Br

13/08/2004 16:23:00
Quote Anchor link
Maak eerst eens van het bovenstaande dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if ( $game == 1)
{

$database = $game1;
}

elseif ( $game == 2)
{

$database = $game2;
}

else
{
echo " geen spel geselecteerd ";
}

?>
 
Arend a

Arend a

13/08/2004 17:23:00
Quote Anchor link
of gewoon dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$game
[1] = "Database 1";
$game[2] = "Database 2";

if (!exists($game[$nummer])) {
  return "Geen spel geselecteerd";
}
else {
  $database = $game2;
}

?>
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 19:14:00
Quote Anchor link
nu krijg ik geen één error meer maar nu wil hij niet meer inloggen ? :s er komt steeds op username en/of paswoord bestaan niet!

dit het inlog deel van het script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
if ($_POST['ok'])
{

$database = $_POST['database'];
$use= $_SESSION['username'];
$md5_pass = md5($_POST[paswoord]);
$query = mysql_query("SELECT * FROM $database WHERE username = '$use' AND paswoord = '$md5_pass'");
$nrows = mysql_num_rows($query);
if ($nrows == 1)
   {
  
      while ($obj = mysql_fetch_object($query))
       {

     $status = $obj->status;
     $user_settings = 1;  
     session_register("user_settings");
     session_register("status");
     session_register("username");
          }
    }

else
    {  
 echo "<FONT COLOR=\"#FF0000\">username en/of<BR>paswoord bestaan niet !</FONT><BR><BR>\n";  
       }  
 }
    
?>


vind er iemand fouten ?
Gewijzigd op 13/08/2004 19:16:00 door Elnijnos
 
Elnijnos

Elnijnos

13/08/2004 19:37:00
Quote Anchor link
ok fout is al de deur uit

khad $use= $_SESSION['username'];
gebruikt ipv
$use= $_POST['username'];


1000x dank aan degene die mij geholpen hebben
 
Dbr Br

Dbr Br

13/08/2004 19:48:00
Quote Anchor link
:-) Np
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.