/n werkt niet in mail()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter bakker

wouter bakker

20/02/2011 13:39:21
Quote Anchor link
beste mensen,

ik probeer een activatie mail te laten versturen, eerst ging hij naar de spam box (had toen nog geen headers), wel goede opmaak (de /n werkte dus wel), nu met die headers wordt hij wel goed verstuurd, alleen komt alles achter elkaar te staan (de /n werkt dus niet).

code:


$headers = "MIME-Version: 1.0\n";
$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
$headers .= "From: Traderspit <[email protected]>\n";
$headers .= "Reply-To: [email protected]\n";
$headers .= "Return-path: [email protected]\n";
$headers .= "Errors-To: [email protected]\n";

$bericht .= "--dit is een automatisch gegenereerd bericht--\n\n";
$bericht .= "welkom bij mysite.nl!,\ndit is de activatie mail van je registratie.\n Om je account te activeren, druk je op de link onderaan deze email.\n\n";
$bericht .= "http://www.mysite.nl/activate.php?id=".$dbid."&code=".$actcode."\n\n";
$bericht .= "Gebruikersnaam: ".$_POST['username']."\n";
$bericht .= "Wachtwoord: ".$_POST['password1']."\n\n";
$bericht .= "succes met blablabla!\n";
$bericht .= "mysite.nl team\n\n";
$bericht .= "--dit is een automatisch gegenereerd bericht--\n";
$mail = mail($_POST['email'],"Registratie mysite.nl",$bericht,$headers);


wouter
Gewijzigd op 20/02/2011 13:40:16 door Wouter bakker
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 20:51:57
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

20/02/2011 13:46:51
Quote Anchor link
het is een html bericht, waarom gebruik je dan geen html?
 
Wouter bakker

wouter bakker

20/02/2011 13:49:11
Quote Anchor link
euh omdat ik het eerst wel met php had, en daarna pas die headers van internet heb geplukt;)

dus ik moet gewoon $bericht = "blablablabla <br />"; doen?

bedankt voor de reactie!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

20/02/2011 13:50:17
Quote Anchor link
weet je wel wat voor headers je van internet geplukt hebt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2011 13:50:19
Quote Anchor link
correct.
 
Wouter bakker

wouter bakker

20/02/2011 13:51:07
Quote Anchor link
oui het werkt!
bedankt!!!!!!!!!!
 

20/02/2011 14:04:06
Quote Anchor link
Sowieso is het ook \n zie string.
 
Wouter bakker

wouter bakker

20/02/2011 14:07:33
Quote Anchor link
dat staat toch ook in de code?
(ja klopt in de titel heb ik het fout geschreven....-.- xD)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.