na 10 seconde mysql_query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

10/05/2011 14:04:51
Quote Anchor link
Ik wil maken dat als je langer dan 10 seconde op een pagina bent dat er automatisch een mysql_query update komt, wie kan mij helpen, of een tutorial geven over zo een timer met een gevolg?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:46:34
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

10/05/2011 14:06:00
Quote Anchor link
ik denk dat je dit met javascript zult gaan moeten doen. Zoek er eens wat over op internet
 
- Mark -

- Mark -

10/05/2011 14:07:23
Quote Anchor link
Om wat voor reden wil je dit als ik vragen mag? In veel gevallen is het namelijk niet nodig.
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

10/05/2011 14:11:43
Quote Anchor link
Ik wil namelijk maken dat je kan stemmen op een promotie site (dutchleader.nl in dit geval), deze promotie site zet ik dan in een iframe, en dan wil ik dat je na 10 seconde een beloning krijgt,
 
- Mark -

- Mark -

10/05/2011 14:15:58
Quote Anchor link
Ik kan me vergissen maar je weet dan toch niet zeker of die persoon wel daadwerkelijk gestemd heeft?
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

10/05/2011 14:16:09
Quote Anchor link
Je kunt gewoon en teller laten lopen met jqeury en bij 0 iets uitvoeren :)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

10/05/2011 14:17:48
Quote Anchor link
hoeft niet perse met jquery maar is wel makkelijker
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

10/05/2011 14:23:52
Quote Anchor link
Bart Wout op 10/05/2011 14:16:09:
Je kunt gewoon en teller laten lopen met jqeury en bij 0 iets uitvoeren :)


en hoe doe je dat?
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

10/05/2011 14:35:01
Quote Anchor link
Zoek eens op jqeury countdown
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

10/05/2011 14:39:56
Quote Anchor link
ik wil me opzich wel gaan verdiepen in jquery countdown alleen eigenlijk heb ik liever dat mijn script gewoon werkt :p
ik heb nu dit:
<SCRIPT language=JavaScript>
<!--
setTimeout("alert(\"Je hebt er 10.000.000 cash bij\")"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? mysql_query("UPDATE `[users]` SET `cash`='10000000' WHERE `login`='$data->login'"); ?>
, 5000);
// -->
</SCRIPT>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/05/2011 14:54:54
Quote Anchor link
Je haalt nu JS en PHP door elkaar, dat gaat niet werken. Als je vanuit JS een SQL query uit wilt voeren, zul je gebruik moeten maken van een AJAX request waarin je een PHP script aanroept dat die query uitvoert...

Begrijp je dit niet direct, dan is google je beste vriend :-)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

10/05/2011 15:10:17
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.