na inlogen word ik niet doorgestuurd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Bassment Rossen

bassment Rossen

16/10/2006 16:35:00
Quote Anchor link
hallo ik heb een inlog script draaien wat mijn fotopagina beveiligd.
na het inloggen word ik niet door verwezen naar de pagina die ik in de header heb aangegeven..
weet iemand wat ik verkeerd heb gedaan misschien?
hier mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?


error_reporting(E_ALL);
session_start();

include("config.php");
include("functions.php");

if(!isset($_COOKIE['last_active']))
{

    if(isset($_SESSION['user_id']))
    {

        mysql_query("UPDATE tbl_users SET user_lastactive = NOW() WHERE user_id = '" . $_SESSION['user_id'] . "'") or die(mysql_error());
        setcookie("last_active",true,time()+5);
    }
}


if(!isset($_SESSION['user_id']))
{

    if(isset($_POST['login']))
    {

        $query = mysql_query("SELECT * FROM tbl_users WHERE user_name = '" . $_POST['user'] . "' AND user_pass = '" . md5($_POST['pass']) . "'");
        $result = mysql_num_rows($query);

        if(empty($result))
        {

            echo "<script>alert('Login Incorrect.'); document.location.href=('..fotoindex.php')</script>";
        }

        else
        {
            while($row = mysql_fetch_assoc($query))
            {

                $user_id = $row['user_id'];
            }


            header("Location: ../weat/index.php");
            $_SESSION['user_id'] = $user_id;
        }
    }

    else
    {
?>

<style type="text/css">
<!--
#Layer1 {
position:absolute;
width:200px;
height:115px;
z-index:1;
left: 324px;
top: 223px;
}
body {
background-color: #99CCFF;
}
#Layer2 {
position:absolute;
width:217px;
height:193px;
z-index:1;
left: 800px;
top: 338px;
}
-->
</style>

<h1>De pagina die u zocht vereist lidmaatschap.</h1>
<h3>Bent u nog geen lid bent van Heisse Hasen.nl kunt u zich aanmelden door op register te klikken,<br />
U ontvangt dan ook email bij nieuwe updates en u kunt berichten sturen per pm aan andere leden! </h3>
<form method="POST">


<div align="left">
<input type="hidden" value="1" name="login" />
Username :
<input type="text" name="user" maxlength="15" />
<br />
Password :
<input type="password" name="pass" maxlength="15" />
<br />
<br />

<input type="submit" value="Login" />
<br />
<br />
<img src="icons/register.gif" /> <a href="register.php">Register</a><br />
<img src="icons/memberlist.gif" /> <a href="memberlist.php">Memberlist</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
    }
}

else
{
    $query = mysql_query("SELECT * FROM tbl_users WHERE user_id = '" . $_SESSION['user_id'] . "'");

    while($row = mysql_fetch_assoc($query))
    {

        echo "Username : <b>" . $row['user_name']. "</b>";

        if($row['user_pm'])
        {

            $msg = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(1) FROM tbl_msg WHERE msg_to = '" . $_SESSION['user_id'] . "'"),0);

            if(empty($msg))
            {

                $msg = "<font color=\"#008000\">Empty</font>";
            }

            elseif($msg >= $cfg['max_msg'])
            {

                $msg = "<font color=\"#FF0000\">FULL</font>";
            }

            else
            {
                $msg = $msg . " / " . $cfg['max_msg'];
            }


            echo "<br>\n";
            echo "Inbox : <b>". $msg ."</b> ( <a href=\"msg.php?act=inbox\">Open</a> )";
        }
    }


    echo "<br>\n<br>\n";

    if(isset($_SESSION['admin_login']))
    {

        
        echo "<img src=\"icons/admin.gif\"> <a href=\"admin.php\">Admin Page</a>";
        echo "<br>\n";
    }


    echo "<img src=\"icons/memberlist.gif\"> <a href=\"memberlist.php\">Memberlist</a>";
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\"icons/profile.gif\"> <a href=\"profile.php?act=edit_profile\">Change Profile</a>";
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\"icons/profile.gif\"> <a href=\"profile.php?act=view&user_id=" . $_SESSION['user_id'] . "\">My Profile</a>";
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\"icons/logoff.gif\"> <a href=\"logoff.php\">Log Off</a>";
}

?>


<br />
<br />
<br />
<div id="Layer2"><img src="../pics/538354_chicken-rabbit-sex.JPG" alt="rabit" width="227" height="197" /></div>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:23:02
 
- -

- -

16/10/2006 16:44:00
Quote Anchor link
één topic is meer dan genoeg: SLOTJE.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

16/10/2006 16:44:00
Quote Anchor link
indd
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.