na inlogen word ik niet doorgestuurd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Bassment Rossen

bassment Rossen

16/10/2006 16:36:00
Quote Anchor link
hallo ik heb een inlog script draaien wat mijn fotopagina beveiligd.
na het inloggen word ik niet door verwezen naar de pagina die ik in de header heb aangegeven..
weet iemand wat ik verkeerd heb gedaan misschien?
hier mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
<?


error_reporting(E_ALL);
session_start();

include("config.php");
include("functions.php");

if(!isset($_COOKIE['last_active']))
{

    if(isset($_SESSION['user_id']))
    {

        mysql_query("UPDATE tbl_users SET user_lastactive = NOW() WHERE user_id = '" . $_SESSION['user_id'] . "'") or die(mysql_error());
        setcookie("last_active",true,time()+5);
    }
}


if(!isset($_SESSION['user_id']))
{

    if(isset($_POST['login']))
    {

        $query = mysql_query("SELECT * FROM tbl_users WHERE user_name = '" . $_POST['user'] . "' AND user_pass = '" . md5($_POST['pass']) . "'");
        $result = mysql_num_rows($query);

        if(empty($result))
        {

            echo "<script>alert('Login Incorrect.'); document.location.href=('..fotoindex.php')</script>";
        }

        else
        {
            while($row = mysql_fetch_assoc($query))
            {

                $user_id = $row['user_id'];
            }


            header("Location: ../weat/index.php");
            $_SESSION['user_id'] = $user_id;
        }
    }

    else
    {
?>

<style type="text/css">
<!--
#Layer1 {
    position:absolute;
    width:200px;
    height:115px;
    z-index:1;
    left: 324px;
    top: 223px;
}
body {
    background-color: #99CCFF;
}
#Layer2 {
    position:absolute;
    width:217px;
    height:193px;
    z-index:1;
    left: 800px;
    top: 338px;
}
-->
</style>

<h1>De pagina die u zocht vereist lidmaatschap.</h1>
<h3>Bent u nog geen lid bent van Heisse Hasen.nl kunt u zich aanmelden door op register te klikken,<br />
U ontvangt dan ook email bij nieuwe updates en u kunt berichten sturen per pm aan andere leden! </h3>
<form method="POST">


<div align="left">
  <input type="hidden" value="1" name="login" />
Username :
<input type="text" name="user" maxlength="15" />
<br />
Password :
<input type="password" name="pass" maxlength="15" />
<br />
<br />

<input type="submit" value="Login" />
<br />
<br />
<img src="icons/register.gif" /> <a href="register.php">Register</a><br />
<img src="icons/memberlist.gif" /> <a href="memberlist.php">Memberlist</a>

<?
    }
}

else
{
    $query = mysql_query("SELECT * FROM tbl_users WHERE user_id = '" . $_SESSION['user_id'] . "'");

    while($row = mysql_fetch_assoc($query))
    {

        echo "Username : <b>" . $row['user_name']. "</b>";

        if($row['user_pm'])
        {

            $msg = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(1) FROM tbl_msg WHERE msg_to = '" . $_SESSION['user_id'] . "'"),0);

            if(empty($msg))
            {

                $msg = "<font color=\"#008000\">Empty</font>";
            }

            elseif($msg >= $cfg['max_msg'])
            {

                $msg = "<font color=\"#FF0000\">FULL</font>";
            }

            else
            {
                $msg = $msg . " / " . $cfg['max_msg'];
            }


            echo "<br>\n";
            echo "Inbox : <b>". $msg ."</b> ( <a href=\"msg.php?act=inbox\">Open</a> )";
        }
    }


    echo "<br>\n<br>\n";

    if(isset($_SESSION['admin_login']))
    {

        
        echo "<img src=\"icons/admin.gif\"> <a href=\"admin.php\">Admin Page</a>";
        echo "<br>\n";
    }


    echo "<img src=\"icons/memberlist.gif\"> <a href=\"memberlist.php\">Memberlist</a>";
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\"icons/profile.gif\"> <a href=\"profile.php?act=edit_profile\">Change Profile</a>";
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\"icons/profile.gif\"> <a href=\"profile.php?act=view&user_id=" . $_SESSION['user_id'] . "\">My Profile</a>";
    echo "<br>\n";
    echo "<img src=\"icons/logoff.gif\"> <a href=\"logoff.php\">Log Off</a>";
}

?>


<br />
        <br />
        <br />
        <div id="Layer2"><img src="../pics/538354_chicken-rabbit-sex.JPG" alt="rabit" width="227" height="197" /></div>
</div>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bassment Rossen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:00:44
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/10/2006 17:06:00
Quote Anchor link
Je moet de sessievariabele declareren voordat je header() aanroept. Dus draai regels 37 en 38 uit bovenstaande code eens om...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

16/10/2006 17:12:00
Quote Anchor link
als ik dit doe krijg ik het zelfde effect!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/10/2006 17:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" value="Login" />


Je hebt deze input geen naam meegegeven terwijl je daar wel op controleert:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(isset($_POST['login']))
?>


Dat moet dus zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="submit" name="login" value="Login" />


Maar kijken of er iets gepost is doe je normaal gesproken met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
?>
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

16/10/2006 17:39:00
Quote Anchor link
ok ik word door gestuurd maar nu kom ik op de fotopagina worden de foto's niet meer weergegeven maar alleen maar als kruisjes :S
 
Frank -

Frank -

16/10/2006 17:41:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 16.10.2006 17:39:
ok ik word door gestuurd maar nu kom ik op de fotopagina worden de foto's niet meer weergegeven maar alleen maar als kruisjes :S
Dan is de foto niet beschikbaar in het aangegeven pad. Zie de html-broncode
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

16/10/2006 17:54:00
Quote Anchor link
maar hoe kan het dan dat het zonder beveiliging wel werkt puur door er dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
session_start();

if (empty($_SESSION['user_id'])) {
   header('Location: ../login/index.php');
   die();
}

  
aan toe te voegen werken de foto's niet meer de index laad ze automatisch vanuit de map die in de zelfde map gevestigd is :s
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.