naam bestaande uit voor en achternaam wordt niet weergegeven in $_POST

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kurtik watson

kurtik watson

14/09/2011 19:08:35
Quote Anchor link
Beste,

Ik haal $rows['naam']met een query op en dit werkt. Ook indien de naam uit twee namen bestaat wordt dit weergeven(bijvoorbeeld jan peters). Hieronder ziet u de checkbox.

<input name="checkbox[]" type="checkbox" id="checkbox[]" value=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php '. $rows['naam'] . ' ?>
>

Maar als ik daarna met if en else werk en de $_POST in andere variabele omzet, dan wordt enkel de eerste naam weergegeven(jan)

Ik doe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (isset ($_POST['verzonden']))
{

    $checkboxID = $_POST['checkbox'];
for($i=0;$i<$count;$i++){
$del_id = $checkboxID[$i];
?>


Weet iemand een oplossing?

Mvg,
Kurt
Gewijzigd op 14/09/2011 19:11:16 door Kurtik watson
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:25:35
 
- SanThe -

- SanThe -

14/09/2011 19:17:33
Quote Anchor link
Oplossing is je html valid maken. Dus niet value = naam maar value = "naam".
 
Jasper DS

Jasper DS

14/09/2011 19:27:26
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input name="checkbox[]" type="checkbox" id="checkbox[]" value="<?php '. $rows['naam']. ' ?>">
 
- SanThe -

- SanThe -

14/09/2011 19:32:07
Quote Anchor link
@Jasper: Je vergeet 'echo'.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.