Naar Next Row?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SaTZzz T.

SaTZzz T.

23/06/2006 18:38:00
Quote Anchor link
Ik zit met het volgende probleempje.
Ik heb in de database afbeelding (url) staan die hij doormiddel van het id, oproept.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
function afb(){    //Afbeelding Tonen..
      
         //Variabelen Globaliseren

        global $afbid;
      
        //SQL + Mysql gegevens
        $sql     = "SELECT * FROM insmod_gallerij WHERE Gallerij_ID = $afbid";
        $result    = mysql_query($sql) or die ("Er is een probleem met de database opgetreden!!");
    
        //Database Gegevens ophalen
        while ($row = mysql_fetch_object($result)) {
           $source = $row->Source;
           $omscrijving = $row->Beschrijving;
        }

        
        //Afbeelding doormiddel van DB-gegevens opzoeken!
        echo ('<img src="screenshots/' . $source . '" alt="' . $omscrijving . '" />');
        }

?>

Nu wil ik er alleen een volgende en vorige functie in verwerken, alleen stuit ik op een probleem zodra het id onwillekeurig oplopend is.

Hoe kan ik vorige en volgende afbeelding links er in zetten, zonder dat de id's willekeurig oplopend moeten zijn??

Edit: Error_handeling gefixed..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door SaTZzz T.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 14:35:41
 
Frank -

Frank -

23/06/2006 18:47:00
Quote Anchor link
Offtopic: Waar is de foutafhandeling gebleven? Een query zal vroeg of laat altijd mislukken.
 
SaTZzz T.

SaTZzz T.

23/06/2006 18:50:00
Quote Anchor link
Daar ben ik nog niet mee bezig geweest..
Dat was ik later vanplan nadat ik het probleem opgelost had..
 
Frank -

Frank -

23/06/2006 18:56:00
Quote Anchor link
SaTZzz:
Daar ben ik nog niet mee bezig geweest..
Dat was ik later vanplan nadat ik het probleem opgelost had..
En wanneer maak je de meeste fouten? Precies! Tijdens de bouw van het systeem. Foutafhandeling is dus zo'n beetje het eerste dat je bouwt.

Of het moet de bedoeling zijn dat je 3x zolang bezig bent met debuggen...
 
SaTZzz T.

SaTZzz T.

23/06/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Heb je helemaal gelijk in.. Ik heb het al gefixed..
 
- SanThe -

- SanThe -

23/06/2006 19:18:00
Quote Anchor link
SaTZzz:
Daar ben ik nog niet mee bezig geweest..
Dat was ik later vanplan nadat ik het probleem opgelost had..

Je kan zo bij Microsoft solliciteren.
 
SaTZzz T.

SaTZzz T.

23/06/2006 19:36:00
Quote Anchor link
Haha, neej dankje, Liever nie.. Ben niet echt zown Microsoft Fan - geef mij maar apple ;P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.