Naar vorige pagina voorkomen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

L P

L P

10/02/2008 20:37:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik ervoor zorgen dat je niet kan klikken op vorige. Ik heb al eens in de $_SERVER variabelen gekeken maar kan daar niets vinden.

Als ik de pagina full screen zou laden kan ik nog steeds op backspace drukken dus dat werkt ook niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door L P
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 10:43:02
 
W W

W W

10/02/2008 20:38:00
Quote Anchor link
Waarom zou je dit willen?
 
L P

L P

10/02/2008 20:40:00
Quote Anchor link
omdat ik een online spel heb en als er dan geld verdient word en er wordt op vorige geklikt het geld 2x wordt bijgeschreven
 
Joren de Wit

Joren de Wit

10/02/2008 20:43:00
Quote Anchor link
Dat zul je op een andere manier moeten zien te voorkomen. Bijvoorbeeld door een code die je in de database zet en die je controleert als het geld bijgeschreven moet worden. Daarna verwijder je die code weer zodat het bijschrijven niet nog een keer lukt.

Dit is natuurlijk maar een voorbeeldje, er zijn genoeg andere manieren te verzinnen. Maar het blokkeren van de backbutton zit daar niet tussen ;-)
 
L P

L P

10/02/2008 20:45:00
Quote Anchor link
Idd een goed idee om het via de database te doen. bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.