NETBEANS verwijderen? :S

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Maarten Aders

Maarten Aders

31/07/2012 16:11:33
Quote Anchor link
Dag allemaal,

Zojuist heb ik Netbeans gedownload en geinstalleerd, maar ik wil het weer verwijderen en dit lukt niet.

Ik krijg een foutmelding dat er een soort "lockfile" in zit.. Ik kan me hier vreselijk aan ergeren.. Als ik wil verwijderen, vind ik dat ik meteen moet kunnen doen met enkele clicks..

Als mij een klikje in de juiste richting kan geven is mijn dank groot.

Met vriendelijke groet,
Maarten
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 00:22:56
 
- SanThe -

- SanThe -

31/07/2012 17:34:55
Quote Anchor link
Geen Windows draaien, maar Linux.
 
Maarten Aders

Maarten Aders

31/07/2012 17:44:16
Quote Anchor link
Helaas, het kwaad is al geschied.. ;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

31/07/2012 17:44:52
 
Maarten Aders

Maarten Aders

31/07/2012 17:46:49
Quote Anchor link
Dat weet ik OenI,

Dat deed ik, omdat ik dacht dat mijn 1e post in het verkeerde subforum was.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

31/07/2012 18:03:10
Quote Anchor link
Jij weet het, maar niet iedereen.
SanThe reageert in dit topic. Om te voorkomen dat er straks 2 topics zijn met allerlei reacties, leek het mij handig om even te verwijzen naar het andere, waar al meer in is gereageerd.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/07/2012 18:07:16
Quote Anchor link
unlocker downloaden, rmb en wegdonderen?
 
Maarten Aders

Maarten Aders

31/07/2012 18:12:00
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 31/07/2012 18:03:10:
Jij weet het, maar niet iedereen.
SanThe reageert in dit topic. Om te voorkomen dat er straks 2 topics zijn met allerlei reacties, leek het mij handig om even te verwijzen naar het andere, waar al meer in is gereageerd.


Clever: Dankjewel!

Toevoeging op 31/07/2012 18:13:12:

Albert de Wit op 31/07/2012 18:07:16:
unlocker downloaden, rmb en wegdonderen?


Ongelofelijk. Dit lijkt verdacht veel op een commerciële streek van Netbeans.

En zo'n unlocker (RMB?), wijst dat zichzelf?

Bedankt voor het meedenken.

Maarten
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/07/2012 18:35:54
Quote Anchor link
rmb staat voor right mouse button.....

je moet unlocker ff installeren, (free ware van makers van ccleaner) en die maakt eventueel verhinderende elementen kapot.

als je unlocker hebt geinstalleerd. rechter muisknop op de map (daar staat rmb voor) en dan unlocker gebruiken om hem te verwijderen
 
Eddy E

Eddy E

31/07/2012 18:43:26
Quote Anchor link
Geweldig... een heel programma installeren om er 1 te verwijderen...
 
Albert de Wit

Albert de Wit

31/07/2012 19:02:38
Quote Anchor link
uh neej, het is een tooltje die van pas kan komen.

net als ccleaner, speccy, etc
 
Maarten Aders

Maarten Aders

31/07/2012 20:11:26
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 31/07/2012 18:43:26:
Geweldig... een heel programma installeren om er 1 te verwijderen...


Lol, dat was mijn gedachte ook.. Maar gelukkig gaat het maar om een tooltje las ik erna..

Toevoeging op 31/07/2012 20:12:16:

Albert de Wit op 31/07/2012 18:35:54:
rmb staat voor right mouse button.....

je moet unlocker ff installeren, (free ware van makers van ccleaner) en die maakt eventueel verhinderende elementen kapot.

als je unlocker hebt geinstalleerd. rechter muisknop op de map (daar staat rmb voor) en dan unlocker gebruiken om hem te verwijderen


Thx!!

Ik ga het zo meteen proberen!


Toevoeging op 31/07/2012 20:52:25:

Albert de Wit op 31/07/2012 18:35:54:
rmb staat voor right mouse button.....

je moet unlocker ff installeren, (free ware van makers van ccleaner) en die maakt eventueel verhinderende elementen kapot.

als je unlocker hebt geinstalleerd. rechter muisknop op de map (daar staat rmb voor) en dan unlocker gebruiken om hem te verwijderen


Moet ik dit dan binnen het configuratiescherm doen?
 
Reshad F

Reshad F

01/08/2012 10:02:54
Quote Anchor link
kijk is naar windows installer cleanup dit is een tool ontwikkeld door microsoft voor programma's wat er niet meer af willen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.