Newlines en JSON

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

N K

N K

05/08/2014 20:09:21
Quote Anchor link
In onderstaande code bevat $data newlines (\n)
Als ik de array bekijk zijn alle newlines weg. Hoe kan ik deze behouden?
Als ik nu mijn tekst echo dan komt alles achter elkaar te staan terwijl ik de enters erin wil houden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$array
=(json_decode($data,true));
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:10:48
 
Erwin H

Erwin H

05/08/2014 20:24:51
Quote Anchor link
Die newlines zijn helemaal niet weg. Kijk maar in je broncode, daar komen nog steeds verschillende regels te staan. Alleen de browser rendert geen \n karakters, die kent alleen de html br tag. Dus je zal de newlines om moeten zetten naar breaks via de nl2br functie.
 
N K

N K

05/08/2014 20:28:31
Quote Anchor link
mmm weer een aha momentje. Dank!
nl2br werkt inderdaad
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.