Newsfeed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 09:50:27
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een newsfeed gemaakt maar het zou alle berichten moeten weergeven. Maar hij geeft alleen het laatste bericht weer.
Wat moet ik nu doen?

PHP CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
        $getposts
= mysql_query("SELECT * FROM posts WHERE user_posted_to='$user_login' ORDER BY id DESC LIMIT 10") or die(mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($getposts)) {
                        $id = $row['id'];
                        $body = $row['body'];    
                        $date_added = $row['date_added'];
                        $added_by = $row['added_by'];
                        $user_posted_to = $row['user_posted_to'];
                                                
                                                $get_user_info = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$added_by'");
                                                $get_info = mysql_fetch_assoc($get_user_info);
                                                $profilepic_info = $get_info['profile_pic'];
                                                if ($profilepic_info == "") {
                                                 $profilepic_info = "./img/default_pic.jpg";
                                                }

                                                else
                                                {
                                                 $profilepic_info = "./userdata/profile_pics/".$profilepic_info;
                                                }
}

?>

JAVASCRIPT CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script language="javascript">
         function toggle<?php echo $id; ?>() {
           var ele = document.getElementById("toggleComment<?php echo $id; ?>");
           var text = document.getElementById("displayComment<?php echo $id; ?>");
           if (ele.style.display == "block") {
              ele.style.display = "none";
           }
           else
           {
             ele.style.display = "block";
           }
         }
</script>

HTML CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
                        <div class='newsFeedPost'>
                        <div class='newsFeedPostOptions'>
                                                <a href='#' onClick='javascript:toggle<?php echo $id?>()'>Show Comments</a>
                        </div>
                                                <div style='float: left;'>
                                                <img src='<?php echo $profilepic_info;?>' height='60'>
                                                </div>
                        <div class='posted_by'><?php echo $added_by?> posted this on your profile:</div>
                                                <br /><br />
                                                <div  style='max-width: 600px;'>
                                                <?php echo $body;?><br /><p /><p />
                                                </div>
                                                <div id='toggleComment<?php echo $id;?>' style='display: none;'>
                                                <br />
                                                <iframe src='./comment_frame.php?id=<?php echo $id;?>' frameborder='0' style='max-height: 150px; width: 100%; min-height: 10px;'></iframe>
                                                </div>
                                                <p />
                                                </div>



Alvast bedankt!

Mvg
Gewijzigd op 30/05/2015 09:53:17 door John De Zon
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:43:37
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 10:43:32
Quote Anchor link
Ik zie zo een paar dingen die veel beter kunnen.

a) queries in een while loop zijn traag. Dit is om te zetten in één query.
b) overbodig kopiëren van variabelen
c) honderd functies aanmaken in javascript die uiteindelijk hetzelfde doen

Kies er eens uit waar we mee gaan beginnen?
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 10:46:20
Quote Anchor link
Ik zou met 'a' willen beginnen. Ik heb dit script van howCode.
Hoe kan ik deze in 1 query zetten?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 11:03:15
Quote Anchor link
Door een JOIN toe te passen. zoiets

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT
    p.id, p.body, ...
FROM
    posts p
JOIN
    users u
ON
    p.added_by = u.id AND p.user_posted_to = $user_login
 
Pipo Clown

Pipo Clown

30/05/2015 11:39:11
Quote Anchor link
Je overschrijft de resultaten uit je query in de while lus met als resultaat dat je alleen de laatst gevonden te ien zult krijgen.

Bovendien toon je de $rom maar één maal in je HTML, dit zal je toch ook 10x moeten doen denk ik.
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:43:11
Quote Anchor link
Maar waarom verschijnen niet alle resultaten van de query dan?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 12:45:38
Quote Anchor link
als je bedoelt niet alle kolommen: breidt de lijst uit onder SELECT.
p.id, p.body, u.id, u.username

etc

Toevoeging op 30/05/2015 12:47:07:

Je moet enkel opvragen dat wat je ECHT nodig hebt. Zo hou je de data het kleinst ( === snelst )
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:47:21
Quote Anchor link
Dat snap ik niet volledig?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 12:49:43
Quote Anchor link
Probeer je query eens in phpMyAdmin onder de SQL tab te plakken en uit te voeren. Je ziet dan direct wat het doet. Probeer daarna eens een extra kolom onder het SELECT gedeelt er bij te plaatsen.
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 12:53:39
Quote Anchor link
Ik krijg de 3 dingen die de query zouden moeten geven. Maar als ik ze daar opvraag krijg ik er maar 1???????
Wat moet ik er nu mee doen?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/05/2015 13:04:41
Quote Anchor link
Staat de HTML in de while-loop van PHP, of erna?

De samenhang tussen de PHP-code en de HTML-code is onduidelijk.

EDIT: afgaande op wat je omschrijft, wordt de HTML eenmalig afgedrukt na uitvoering van de PHP (while-loop) code. Het is logisch dat je dan alleen het laatste bericht te zien krijgt, en niet alle.
Gewijzigd op 30/05/2015 13:06:23 door Thomas van den Heuvel
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 13:05:24
Quote Anchor link
HTML staat erna en niet in de while-loop
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/05/2015 13:07:52
Quote Anchor link
Je drukt HTML maar 1x af, en bent dan verbaasd over het feit dat het maar 1x afgedrukt wordt?

Wat verwacht je dan? Als je alle items wilt afdrukken, zul je dit tijdens het doorlopen van de while-loop moeten doen.

EDIT: alternatief: nu is het zo dat bij het doorlopen van de while-loop alleen de laatst opgehaalde informatie wordt onthouden. Wat je ook zou kunnen doen is alle informatie in een array opslaan, en dit array nogmaals doorlopen in een aparte loop, maar dit is dus inefficient als je dit ook direct kunt doen.
Gewijzigd op 30/05/2015 13:13:32 door Thomas van den Heuvel
 
John De Zon

John De Zon

30/05/2015 13:08:27
Quote Anchor link
Dank je Thomas! Ik heb de HTML in de while-loop gezet en nu werkt het!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/05/2015 13:27:19
Quote Anchor link
Ja het werkt maar hoe..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.