NicEditor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:17:50
Quote Anchor link
Hallo Progammeurs,

Mijn vorige probleem is al opgelost.
Maar ik zit weer met een vraag.
Ik heb NicEditor voor mijn textarea's alleen als ik een plaatje wil uploaden
en ik bekijk hem dan is dit de url van het plaatje: http://www.mijnwebsite.nl/www.imageshack.com/239899932.png/
Hoe zorg ik er voor dat de eerst url er niet voor komt?
Misschien heeft iemand ervaring met de NicEditor?
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 00:01:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:23:06
Quote Anchor link
Waar komt dat deel van 'www.imagehack.com' dan vandaan?
 
B a s
Beheerder

B a s

06/11/2011 15:28:23
Quote Anchor link
Ik denk dat je een http:// bent vergeten?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:30:36
Quote Anchor link
Ik heb het zo te zien niet duidelijk overgebracht.
Bij de Editor kan je een link plaatsen of een plaatje.
Als ik op opslaan drukt slaat die de gegevens op in de database.
Dan haalt die de gegevens weer uit database en die weergeeft hij op de profiel pagina.
Maar dan krijg ik in plaats van youtube.com dit: http://www.mijnwebsite.nl/http://www.imageshack.com/23787832334.png/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:31:54
Quote Anchor link
Blijkbaar moet je ergens de move_uploaded_file() functie aanpassen dat hij niet de bron-URL meegeeft.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:34:03
Quote Anchor link
http://www.nicedit.com/
Het gaat om die editor.
En in die editor zit een plaatjes uploader gebouwd.
Dan upload ik het plaatje en sla ik het op in de database.
Dan weergeeft die hem niet op de profiel pagina.
Dus moet ik wel move_upload_file() gebruiken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:36:01
Quote Anchor link
Remco van Akker op 06/11/2011 15:34:03:
Dus moet ik wel move_upload_file() gebruiken?

je moet die functie aanpassen...
Gewijzigd op 06/11/2011 15:36:26 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:42:13
Quote Anchor link
Waar moet ik die functie bij zetten?
Want ik heb zelf geen upload script.
Het gaat via Imagehack die ingebouwd is in de editor..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:44:44
Quote Anchor link
Je moet die functie aanpassen. Ik zal zo eens kijken of ik wat wijzer kan worden. Ikzelf gebruik FCeditor, welke wat anders werkt.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:56:18
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt met functie aanpassen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:56:27
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat het uploaden via de site van NicEditor gaat. Nu maar hopen dat NicEditor niet gaat stoppen, want onthoud wel dat je afhankelijk bent van een '3rd party'. Een oplossing zal er dan blijkbaar niet zijn, tenzij je de support van hun eens vraagt.

mijn advies. Het is een handige editor, maar manier van uploaden is minder handiger gekozen. Kijk eens naar FCeditor bijv.
Gewijzigd op 06/11/2011 15:57:06 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:57:24
Quote Anchor link
Oke maar ik heb de Niceditor vaker gebruikt en toen kreeg ik dit niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:58:55
Quote Anchor link
Blijkbaar is er iets veranderd? Want ik zie geen enkele PHP of ander server-side script die het uploaden regelt.

Feit dat je afhankelijk bent van Imageshack als 3rd party is gewoon onhandig.
Gewijzigd op 06/11/2011 16:04:01 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 16:50:45
Quote Anchor link
Ik heb het zelf al gefixt!
Ik moest str_replace gebruiken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 17:05:59
Quote Anchor link
Waar heb je dat aangepast?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 17:11:59
Quote Anchor link
$kladblok = str_replace("'", "", $_POST['kladblok']);
Zo heb ik het gedaan.
Want die qoutes moesten weg.
En toen ging mijn website link ook weg :)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/11/2011 21:16:18
Quote Anchor link
Ik neem aan dat jij je afbeeldingen upload via imageschack, deze afbeelding voer je in bij de Niceditor en dan komt de url+imageschack er uit. Dit heeft niks met uploaden te maken maar met de Editor. Ik neem aan dat het probleem is. Ik weet niet hoe het zit bij NicEditor maar bij TinyMCE is het iets van dit: relative_urls : false, ik denk dat het hier ook ongeveer zo is. Google maar eens.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

08/11/2011 15:29:08
Quote Anchor link
@Hertog

Het probleem is al opgelost.
Toch bedankt voor je post :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.