Niet mailen als...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »
Ricolo

Ricolo

31/07/2008 21:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if($data->msnuitnodiging == 1) {
echo 'Je hebt de MSN Uitnodiging deze maand al gedaan.';
}
else{
set_time_limit(0);

// BEGIN MAIL INSTELLINGEN

$afzender = "Blaat <[email protected]>"; // AFZENDER EMAIL
$onderwerp = 'Blaat'; // ONDERWERP EMAIL

$mail_body = "Blaat,\n\n";
$mail_body .= "Blaat";
$mail_body .= "\n\nBlaat\n";
$mail_body .= "Blaat";


// EIND MAIL INSTELLINGEN



class progress_bar
{
    var
$percent;
    var
$width;

    function
progress_bar($percent = 1, $width = 100)
    {

        $this->percent = $percent;
        $this->width = $width;
    }

    function
create()
    {

        ?>

<b>Voortgang:</b><br>
<div style="width:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo(($this->percent * .01) * $this->width); ?>
px;" height="10" id="progress"> </div>
<div id="tekst">Voorbereiden...</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<?php
    }

    function
set_percent_adv($cur_amount, $max_amount)
    {

        $this->percent = ($cur_amount / $max_amount) * 100;
        
        if($this->percent < 100)
        {

          $do = 'Bezig met versturen.';
        }

        else
        {
          $do = 'Alle berichten zijn verstuurd.';
        }

        
        echo('<script>e=document.getElementById("progress"); e.style.width = '.($this->percent / 100) * $this->width.' + \'px\'; f=document.getElementById("tekst"); f.innerHTML = \''.$do.'\';</script>');

    }
}


$header = "From: " . $afzender . "\n";
$ok = 0;
$fout = 0;


if(isset($_POST['submit']))
{

    $file = $_FILES['file']['tmp_name'];
    $extensie = strtolower(end(explode(".", $_FILES['file']['name'])));

    if($file == "none")
    {

        print 'Je moet wel een bestand kiezen!';
    }

    elseif(filesize($file) > (4096*2048))
    {

        print 'Je bestand mag niet groter zijn dan 2000KB (2MB)!';
    }

    elseif($extensie != "ctt")
    {

        print 'Je bestand moet de extensie .ctt hebben!';
    }

    else
    {
        $file1 = file($file);
        $adressen = array();

        foreach($file1 as $regel)
        {

            if(!(strpos($regel, "list")))
            {

                $pos = strpos($regel, "<contact");
                $pos1 = strpos($regel, "type=");
                if($pos1 > 0)
                    $adressen[] = substr($regel, ($pos+18), (strpos($regel, "</contact>")-$pos-18));
                elseif($pos > 0)
                    $adressen[] = substr($regel, ($pos+9), (strpos($regel, "</contact>")-$pos-9));
            }
        }


        $adressen1 = array();
        
        foreach($adressen as $adres)
        {

            if(preg_match('/^.+@.+\..+$/', $adres) != 0 && strlen($adres) > 6)
            {

                $adressen1[] = $adres;
            }
        }

        $adressen = $adressen1;

        $count = count($adressen);

        $i = 0;

        $pbar = new progress_bar(1, 150);
        $num_tasks = $count;
        $pbar->create();


        print '<br />';
        
        foreach($adressen as $adres)
        {

                $i++;
                
                usleep(2000);
                
                flush();
                
                $pbar->set_percent_adv($i, $num_tasks);
                
                if(preg_match('/^.+@.+\..+$/', $adres) != 0 && !(eregi("\r", $adres) || eregi("\n", $adres)))
                {

                          
                  $verzenden = @mail($adres, $onderwerp, $mail_body, $header);
                    
                  if($verzenden)
                  {

                    $ok++;
                  }

                  else
                  {
                    $fout++;
                  }
                }
        }

        
        print '<b>Resultaat:</b><br>Er zijn van de <b>'.($ok+$fout).'</b> emails <b>'.$ok.'</b> verzonden en <b>'.$fout.' niet</b> verzonden!';
        unlink($file);
    }
}

else
{
    echo '
    <form method="post" action="" enctype="multipart/form-data">
   Selecteer je .ctt contactpersonenbestand:<br>
    <input type="file" name="file" id="file"><br><br>
  
    <input type="submit" name="submit" value="Verstuur"><
    </form>'
;
}

?>


Dit is een stuk van een MSN Uitnodiging die ik ergens op het internet heb gevonden, echter vinden sommige mensen deze mails lastig en wil ik er een functie bijbouwen dat als je email in de tabel "Geblokeerdeemailadressen" staat, er geen email naar je wordt verzonden, hoe zou ik dat kunnen doen? Ik heb al aardig wat geprobeerd maar telkens werkte het niet...
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 09:53:01
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

31/07/2008 21:09:00
Quote Anchor link
uuuhm....

gwoon bij het versturen zelf doe je, bestandje.php?email=diegenezijnemail

dan in de db, zet je die gene zijn email,

bij het versturen kijk je of de email waar het heen moet, gelijk is aan de email in db. ?
 
Ricolo

Ricolo

31/07/2008 21:46:00
Quote Anchor link
en dan gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$dbres
= mysql_query("SELECT * FROM blockedemails WHERE email='$adres'");
                $msnblocked = mysql_fetch_object($dbres);
                if($adres == $msnblocked->email) {
                }
else{ // versturen...

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Ja, ziet er goe duit.
Alleen is een loze statement ( { } ) niet echt netjes.
Dus kan je ook !== gebruiken, en dat staat voor niet gelijk aan.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/07/2008 22:35:00
Quote Anchor link
@Aar

Dan kan je beter gewoon != gebruiken, === moet ook het hele type en dergelijke gelijk zijn. Bij !== geld precies hetzelfde.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2008 23:58:00
Quote Anchor link
Je hebt gelijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.