Niet mailen als...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »
Ricolo

Ricolo

31/07/2008 21:07:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
if($data->msnuitnodiging == 1) {
echo 'Je hebt de MSN Uitnodiging deze maand al gedaan.';
}
else{
set_time_limit(0);

// BEGIN MAIL INSTELLINGEN

$afzender = "Blaat <[email protected]>"; // AFZENDER EMAIL
$onderwerp = 'Blaat'; // ONDERWERP EMAIL

$mail_body = "Blaat,\n\n";
$mail_body .= "Blaat";
$mail_body .= "\n\nBlaat\n";
$mail_body .= "Blaat";


// EIND MAIL INSTELLINGEN



class progress_bar
{
    var
$percent;
    var
$width;

    function
progress_bar($percent = 1, $width = 100)
    {

        $this->percent = $percent;
        $this->width = $width;
    }

    function
create()
    {

        ?>

<b>Voortgang:</b><br>
<div style="width:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo(($this->percent * .01) * $this->width); ?>
px;" height="10" id="progress"> </div>
<div id="tekst">Voorbereiden...</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
<?php
    }

    function
set_percent_adv($cur_amount, $max_amount)
    {

        $this->percent = ($cur_amount / $max_amount) * 100;
        
        if($this->percent < 100)
        {

          $do = 'Bezig met versturen.';
        }

        else
        {
          $do = 'Alle berichten zijn verstuurd.';
        }

        
        echo('<script>e=document.getElementById("progress"); e.style.width = '.($this->percent / 100) * $this->width.' + \'px\'; f=document.getElementById("tekst"); f.innerHTML = \''.$do.'\';</script>');

    }
}


$header = "From: " . $afzender . "\n";
$ok = 0;
$fout = 0;


if(isset($_POST['submit']))
{

    $file = $_FILES['file']['tmp_name'];
    $extensie = strtolower(end(explode(".", $_FILES['file']['name'])));

    if($file == "none")
    {

        print 'Je moet wel een bestand kiezen!';
    }

    elseif(filesize($file) > (4096*2048))
    {

        print 'Je bestand mag niet groter zijn dan 2000KB (2MB)!';
    }

    elseif($extensie != "ctt")
    {

        print 'Je bestand moet de extensie .ctt hebben!';
    }

    else
    {
        $file1 = file($file);
        $adressen = array();

        foreach($file1 as $regel)
        {

            if(!(strpos($regel, "list")))
            {

                $pos = strpos($regel, "<contact");
                $pos1 = strpos($regel, "type=");
                if($pos1 > 0)
                    $adressen[] = substr($regel, ($pos+18), (strpos($regel, "</contact>")-$pos-18));
                elseif($pos > 0)
                    $adressen[] = substr($regel, ($pos+9), (strpos($regel, "</contact>")-$pos-9));
            }
        }


        $adressen1 = array();
        
        foreach($adressen as $adres)
        {

            if(preg_match('/^.+@.+\..+$/', $adres) != 0 && strlen($adres) > 6)
            {

                $adressen1[] = $adres;
            }
        }

        $adressen = $adressen1;

        $count = count($adressen);

        $i = 0;

        $pbar = new progress_bar(1, 150);
        $num_tasks = $count;
        $pbar->create();


        print '<br />';
        
        foreach($adressen as $adres)
        {

                $i++;
                
                usleep(2000);
                
                flush();
                
                $pbar->set_percent_adv($i, $num_tasks);
                
                if(preg_match('/^.+@.+\..+$/', $adres) != 0 && !(eregi("\r", $adres) || eregi("\n", $adres)))
                {

                          
                  $verzenden = @mail($adres, $onderwerp, $mail_body, $header);
                    
                  if($verzenden)
                  {

                    $ok++;
                  }

                  else
                  {
                    $fout++;
                  }
                }
        }

        
        print '<b>Resultaat:</b><br>Er zijn van de <b>'.($ok+$fout).'</b> emails <b>'.$ok.'</b> verzonden en <b>'.$fout.' niet</b> verzonden!';
        unlink($file);
    }
}

else
{
    echo '
    <form method="post" action="" enctype="multipart/form-data">
   Selecteer je .ctt contactpersonenbestand:<br>
    <input type="file" name="file" id="file"><br><br>
  
    <input type="submit" name="submit" value="Verstuur"><
    </form>'
;
}

?>


Dit is een stuk van een MSN Uitnodiging die ik ergens op het internet heb gevonden, echter vinden sommige mensen deze mails lastig en wil ik er een functie bijbouwen dat als je email in de tabel "Geblokeerdeemailadressen" staat, er geen email naar je wordt verzonden, hoe zou ik dat kunnen doen? Ik heb al aardig wat geprobeerd maar telkens werkte het niet...
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 14:36:39
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

31/07/2008 21:09:00
Quote Anchor link
uuuhm....

gwoon bij het versturen zelf doe je, bestandje.php?email=diegenezijnemail

dan in de db, zet je die gene zijn email,

bij het versturen kijk je of de email waar het heen moet, gelijk is aan de email in db. ?
 
Ricolo

Ricolo

31/07/2008 21:46:00
Quote Anchor link
en dan gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$dbres
= mysql_query("SELECT * FROM blockedemails WHERE email='$adres'");
                $msnblocked = mysql_fetch_object($dbres);
                if($adres == $msnblocked->email) {
                }
else{ // versturen...

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Ja, ziet er goe duit.
Alleen is een loze statement ( { } ) niet echt netjes.
Dus kan je ook !== gebruiken, en dat staat voor niet gelijk aan.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/07/2008 22:35:00
Quote Anchor link
@Aar

Dan kan je beter gewoon != gebruiken, === moet ook het hele type en dergelijke gelijk zijn. Bij !== geld precies hetzelfde.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2008 23:58:00
Quote Anchor link
Je hebt gelijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.