niet verplichte parameter bij functie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ano Niem

Ano Niem

04/09/2004 17:31:00
Quote Anchor link
Hey ben ik weer,

Nu zit ik met de volgende vraag.
Is het mogelijk om bij het maken van een functie ook waarden te hebben die niet verplicht zijn om in te vullen?

Bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
function aap ($aap, $voer)
{
}

?>

en dat je in dit geval $voer leeg mag laten?

Zou wel van pas kunnen komen :)

Mvg Sickness
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:58:34
 
Dutchcamel

dutchcamel

04/09/2004 17:34:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
function aap($aap, $voer = '') {
   if (!empty($voer)) {
      // hoi :)
   }
   // houdoe :)
}
?>


Voor zover ik weet kan het niet op een andere manier.
 
Ano Niem

Ano Niem

04/09/2004 17:58:00
Quote Anchor link
Het werkt goed zo :)
Nu heb ik een functie waarmee ik een query kan maken dmv een array in te voeren :)
Maar omdat query's verschillen qua opbouw zijn niet altijd alle waarden nodig.

ThnQ
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.