Nieuwe lay-out

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Wouter J

Wouter J

05/04/2011 10:38:54
Quote Anchor link
Zodra ik mijn browser verklein vliegt de menubalk nog steeds onder het twitter logo heen.

Verder gebruik je een HTML5 doctype, maar geen HTML5 code. Dus kun je beter je doctype veranderen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:26:32
 

05/04/2011 21:44:04
Quote Anchor link
@Wouter J: Ja klopt in XHTML 1 strict, maar dan moet ik eerst wel even alles "valid" maken TT_TT

Heb de website al zoveel mogelijk aangepast naar jullie tips ;) **verwijderd**
Gewijzigd op 11/08/2017 12:37:30 door - Ariën -
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/04/2011 21:52:39
Quote Anchor link
de pijl van naar omhoog is in een slechte kwaliteit. ook vind ik het zelf niet mooi dat het, wanneer je boven aan de pagina bent, nog steeds een link is

Toevoeging op 05/04/2011 21:54:05:

de pijl bij je menu "ervaringen" zit ook een stukje door je tekst heen

Toevoeging op 05/04/2011 21:55:05:

bij je zoekformulier zou ik ook de enter functie graag willen gebruiken
 
Joey Drieling

Joey Drieling

05/04/2011 22:05:20
Quote Anchor link
Het vogeltje zweeft rechts naast de content hoort hij er niet boven op te zitten?

http://img694.imageshack.us/img694/491/78622464.jpg
Gewijzigd op 05/04/2011 22:18:04 door Joey Drieling
 

06/04/2011 12:46:05
Quote Anchor link
@Vincent
1. Dat klopt inderdaad, ga ik gelijk even naar kijken ;)
2. Haha inderdaad, ga ik het pijltje maar even verkleinen dan ^^
3. Ja dat is inderdaad handiger, ga ik ook even maken.

@Joey Dat klopt hij hoort er 'op' te zitten, waarschijnlijk heb je een vrij hoge resolutie? Maar ook hier ga ik even naar kijken.
 
Wouter J

Wouter J

06/04/2011 13:46:54
Quote Anchor link
De flow en positionering van je site is zeer slecht, zeg maar bagger. Zomaar wat screenprints die ik kon maken als ik mijn scherm verkleinde/vergrootte:
Afbeelding
 

06/04/2011 22:40:12
Quote Anchor link
Wouter J op 06/04/2011 13:46:54:
De flow en positionering van je site is zeer slecht, zeg maar bagger. Zomaar wat screenprints die ik kon maken als ik mijn scherm verkleinde/vergrootte:
Afbeelding


Dit klopt inderdaad, ga ik zeker wat aan doen. Het pijltje hoort nu niet meer los te komen en er moet nog (via Javascript) iets komen waardoor het pijltje niet lager dan de container komt. Ben nog aan het nadenken over het twitter vogeltje. Tevens is het wel zo dat mijn website minimaal 1024 x 786 word lager dan dat ga ik niet ondersteunen (of in ieder geval geen extra moeite voor doen) die mensen kunnen gebruik maken van de (nog komende) mobiele website.
 
Niels K

Niels K

07/04/2011 09:44:33
Quote Anchor link
Quote:
de pijl van naar omhoog is in een slechte kwaliteit


Je kan haast nieuwe koffie zetten, zo sloom gaat hij naar boven..
 

07/04/2011 15:30:40
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 07/04/2011 09:44:33:
Quote:
de pijl van naar omhoog is in een slechte kwaliteit


Je kan haast nieuwe koffie zetten, zo sloom gaat hij naar boven..


Haha dan toch maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#top">JeWeetWel</a>
^^
 

11/04/2011 17:39:14
Quote Anchor link
Website is nu bijna volledig af, je kan reageren e.d. (pagina systeem mist nog bij reactie's).
Niet spammen a.u.b. !! (zit een vrij basis anti-spam iets in maar toch).
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.