nieuwe pagina na 10 resultaten uit database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Stefan H

stefan H

27/09/2012 20:53:10
Quote Anchor link
hallow

ik heb een website waar mensen informatie in de database kunnen zetten deze worden dan op een pagina uit de database geladen.

nu wil ik graag dat als er records uit de database zijn gehaald de volgende 10 op een nieuwe pagina komen te staan met simpel de 1 2 3 4 enz.

ik heb geen idee waar ik moet beginnen om dit te maken heeft

kan iemand mij vertellen hoe ik moet beginnen of een klein opstartje geven ?

Hier onder mij code voor de resultaten uit de database te halen . dit zou ik dan graag aanpassen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
include ('config.php');

ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting (E_ALL);

?>


<div class="totaanbod">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

$sql
= "SELECT id, groep, product, prijs, prijsper, bedrijfsnaam, email FROM aanbod ORDER BY id DESC";
$resultaat = mysql_query($sql);

$productid = ($resultaat['id']);
if (mysql_num_rows($resultaat) >0){

while($rij = mysql_fetch_array($resultaat)) {

 ?>


<table cellpadding='1'>
<TR><TD width="130px"><strong>Rubriek:</strong>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['groep'];?>
</TD>
<TD width="190px"><strong>Product:</strong>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['product'];?>
</TD>
<TD width="270px"><strong>Bedrijfsnaam:</strong>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['bedrijfsnaam'];?>
</TD>
<TD width="40px" rowspan="2" align="center" valign="center"><a href="http://www.mijn.nl/detail.php?productid=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['id'] ?>
">Details</a> </TD></TR>
<TR><TD width="130px"><strong>Prijs:</strong>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['prijs'];?>
</TD>
<TD width="170px"><strong>Per:</strong>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['prijsper'];?>
</TD>
<TD width="270px"><strong>Emailadres:</strong><a href=mailto:>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rij['email'];?>
</a>
</TR>
</table>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
}
}

else{
echo"Er is nog geen aanbod gevonden";
}

?>

alvast bedankt
Gewijzigd op 27/09/2012 21:16:15 door Stefan H
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:46:39
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/09/2012 21:45:54
Quote Anchor link
Zoek eens op pagination.
 
Stefan H

stefan H

27/09/2012 21:48:04
Quote Anchor link
Daar heb ik inderdaad opgezocht naar begrijp niet hoe ik dat in mijn query verwerkt krijg daar vraag ik of iemand misschien een opzetje heeft of een duidelijke uitleg ?
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

28/09/2012 00:45:40
Quote Anchor link
Zoek eens op PHPhulp: paginanummering.
En deze is ook goed: Paginanummering met PagedQuery en pagination.class
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.