Nieuws Systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Jordy F

Jordy F

28/11/2007 12:56:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een nieuws systeem met admin interface.
Hier kan je heel mooi berichtjes toevoegen met daaronder knoppen om een link of plaatje in te voegen en de bekende <i>><u><b> .

Deze laatste 3 werken heel goed, alleen als ik een plaatje of link wil invoegen en dan het nieuws wil opslaan, geeft hij een internal server error aan.

Dit zijn de code's die de functions aanroepen:


$NieuwsBericht = eregi_replace("\[img\]([^[:space:]]*)\[\/img\]", //image tag
"<IMG SRC=\"\\1\" BORDER=0 ALT=\"\\1\">", $NieuwsBericht);


$NieuwsBericht = eregi_replace("\[url\]([^[:space:]]*)\[\/url\]", //url tag
"<A HREF=\"\\1\" TARGET=\"_BLANK\">\\1</A>", $NieuwsBericht);


en deze :

$NieuwsBericht = eregi_replace('(<a [^<]*href=["|\']?([^ "\']*)["|\']?[^>]*>([^<]*)</a>)','\\3', $NieuwsBericht);

$NieuwsBericht = eregi_replace('(<img [^<]*src=["|\']?([^ "\']*)["|\']?[^>]*>([^<]*))','Afbeelding', $NieuwsBericht);

Dit klopt toch helemaal? Want ik snap niet waarom hij de error geeft!

Jordy
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 05:52:30
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

28/11/2007 13:08:00
Quote Anchor link
geeft hij een internal server error aan.
welke error? :\
 
Jordy F

Jordy F

28/11/2007 13:10:00
Quote Anchor link
Bijvoorbeeld als ik dit plaatje wil invoegen:

Afbeelding
Zonder de " vul ik het in op het bericht

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request
500 Internal Server Error
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jordy F
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

28/11/2007 13:19:00
Quote Anchor link
vervang dat stukje eens door (/* en */ meenemen)
/*
$NieuwsBericht = eregi_replace("\[img\]([^[:space:]]*)\[\/img\]", //image tag
"<IMG SRC=\"\\1\" BORDER=0 ALT=\"\\1\">", $NieuwsBericht);


$NieuwsBericht = eregi_replace("\[url\]([^[:space:]]*)\[\/url\]", //url tag
"<A HREF=\"\\1\" TARGET=\"_BLANK\">\\1</A>", $NieuwsBericht);
*/

en deze ook:
/*
$NieuwsBericht = eregi_replace('(<a [^<]*href=["|\']?([^ "\']*)["|\']?[^>]*>([^<]*)</a>)','\\3', $NieuwsBericht);

$NieuwsBericht = eregi_replace('(<img [^<]*src=["|\']?([^ "\']*)["|\']?[^>]*>([^<]*))','Afbeelding', $NieuwsBericht);
*/

(commenten in principe dus, om te kijken of het daar wel aan ligt)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Jordy F

Jordy F

28/11/2007 13:23:00
Quote Anchor link
Nog steeds dezelfde error, als ik tussen de Afbeelding
 
Jordy F

Jordy F

28/11/2007 15:09:00
 
Jordy F

Jordy F

04/12/2007 10:38:00
Quote Anchor link
Iemand?
Zit nog steeds met het probleem!
 
Jordy F

Jordy F

04/12/2007 14:40:00
Quote Anchor link
Het is uiteindelijk gelukt om het plaatje weer te geven, als ik op de knop druk, komt er Afbeelding
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.