Nieuws tonen per dag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

10/05/2004 18:02:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik werk met een nieuwsscript (php en mysql). Ik gebruik het onderstaande stukje code om de laatste 20 hoofdpunten te tonen, maar ik zou dat scriptje graag aangepast zien zodat ik alle nieuws van de huidige dag kan tonen.
Wie kan mij vertellen hoe ik dit doe?

Dit script gebruik ik voor de laatste 20 artikels:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$news
=mysql_query("select * from Article order by ArtDate desc limit 0,20");
while($art = mysql_fetch_array($news)){
$art[ArtTitle]=stripslashes($art[ArtTitle]);
$ptime = pretty_time($art[ArtDate],1);
echo "<table><tr><td bgcolor=\"$bgcol\" width=\"1%\" valign=\"top\">•</td><td bgcolor=\"$bgcol\" width=\"99%\" valign=\"top\0\"><a href=$base_url/wmview.php?ArtID=$art[ArtID]>$art[ArtTitle]</a> – <span class=\"date\">$ptime</span></td></tr></table>";
}

mysql_close();?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:43:23
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

10/05/2004 19:34:00
Quote Anchor link
Je query aanpassen en wel met WHERE.
SELECT * FROM Article WHERE ArtDate = '$vandaag' ORDER BY ArtDate DESC LIMIT 0,20

Elwin
 
Arend a

Arend a

10/05/2004 22:49:00
Quote Anchor link
SELECT * FROM Article WHERE ArtDate = now()
ORDER BY ArtDate DESC LIMIT 0,20

Scheelt gepiel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.