Nieuws

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »
Micha

Micha

11/02/2004 21:11:00
Quote Anchor link
Ik krijg bij mijn nieuwsscript alleen het volgende te zien in plaats van het nieuwsbericht:

m
m
m

En dan in verschillende grootes.
Wie weet waar dat aan kan liggen?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 07:46:56
 
Mitch X

Mitch X

11/02/2004 21:24:00
Quote Anchor link
Laat je script eens zien...
Quote:
Hoewel hier zo nu en dan pornoboeren hun webdesigners rondselen, is dit geen verzamelplek voor de vereniging van telepathen en andere jomanda sympatisanten.

Als je dat maar weet!
 
Micha

Micha

12/02/2004 14:57:00
Quote Anchor link
:P
Script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
define ("FORUM", TRUE);
include ("config.php");
include ("functions.inc.php");
$s = "SELECT * FROM vweb_content_news WHERE id = $_GET[n_ID] ";
$q = mysql_query($s);
 ?>
<style> body { font-family:verdana; font-size:12px;}</style><b>News-section:</b><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php      
    $f
= "mysql_fetch_array($q)";
        $NewsTitel = htmlspecialchars( mystripslashes($f['news_subject']) );
        $NewsDate = ($f['date'] == "0000-00-00 00:00:00") ? ("[ Date unknown ]") : ($f['date']);
        $NewsMsg = wordwrap( UBB_codes ( nl2br ( htmlspecialchars ( mystripslashes($f['news_message']) ) ) ) , $INFO['CharToWrap'], "\n", 1);
        echo"<br><h2 style=\"margin:0px;\">$NewsTitel</h2><b>$NewsDate</b><br>
        $NewsMsg<br><br>"
; ?>

<br><br> <b><a href="library.php">Nieuws Index</a></b><br>
 
Micha

Micha

12/02/2004 18:04:00
Quote Anchor link
Niemand die me kan helpen?
 
PHP erik

PHP erik

12/02/2004 20:23:00
Quote Anchor link
$f = "mysql_fetch_array($q)";

is fout ($f = mysql_fetch_array($q);)

---

echo"<br><h2 style=\"margin:0px;\">$NewsTitel</h2><b>$NewsDate</b><br>

is niet helemaal goed :

echo"<br><h2 style=\"margin:0px;\">" .$NewsTitel. "</h2><b>$NewsDate</b><br>
 
Micha

Micha

12/02/2004 21:43:00
Quote Anchor link
Dus voor elke $News moet dus: " . en er na: . "?

En als ik van:

$f = "mysql_fetch_array($q)";


$f = mysql_fetch_array($q);
maak, krijg ik een error...

//edit:

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/wo/public_html/test/content.nieuws.php on line 8

Die error.

///edit
Gewijzigd op 12/02/2004 21:50:00 door Micha
 
Appz

Appz

12/02/2004 21:52:00
Quote Anchor link
mitch :o)
das idd een mooie quote
 
Mitch X

Mitch X

12/02/2004 22:17:00
Quote Anchor link
Vink ook:P

Micha probeer het eens zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php  
define ("FORUM", TRUE);  
include ("config.php");  
include ("functions.inc.php");  
$s = "SELECT * FROM vweb_content_news WHERE id = $_GET[n_ID] ";  
$q = mysql_query($s);
 echo "<style> body { font-family:verdana; font-size:12px;}</style><b>News-section:</b><br>"      
    $f = mysql_fetch_array($q);
        $NewsTitel = htmlspecialchars( mystripslashes($f['news_subject']) );  
        $NewsDate = ($f['date'] == "0000-00-00 00:00:00") ? ("[ Date unknown ]") : ($f['date']);  
        $NewsMsg = wordwrap( UBB_codes ( nl2br ( htmlspecialchars ( mystripslashes($f['news_message']) ) ) ) , $INFO['CharToWrap'], "\n", 1);  
        echo"<br><h2 style=\"margin:0px;\">$NewsTitel</h2><b>$NewsDate</b><br>
        $NewsMsg<br><br>"
; ?>

<br><br> <b><a href="library.php">Nieuws Index</a></b><br>

Neem alles eens binnen de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? tags ?>
soms helpt dat bij mij wel :D
 
Micha

Micha

12/02/2004 22:22:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in /home/wo/public_html/test/content.nieuws.php on line 8

Lijn 8:

$f = mysql_fetch_array($q);
 
B a s
Beheerder

B a s

16/02/2004 23:18:00
Quote Anchor link
denk dat het een lijn eerder of later is ;) want hier is niks fout aan..
 

17/02/2004 13:17:00
Quote Anchor link
Als ik deze foutmelding krijg, ben ik meestal (altijd eigenlijk) de ; vergeten in de regel ervoor.
 
Micha

Micha

17/02/2004 15:57:00
Quote Anchor link
idd :S
je hebt gelijk:

echo "<style> body { font-family:verdana; font-size:12px;}</style><b>News-section:</b><br>"
moet nog een ; achter :$
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.