Nieuws

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »
Micha

Micha

11/02/2004 21:11:00
Quote Anchor link
Ik krijg bij mijn nieuwsscript alleen het volgende te zien in plaats van het nieuwsbericht:

m
m
m

En dan in verschillende grootes.
Wie weet waar dat aan kan liggen?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 16:47:14
 
Mitch X

Mitch X

11/02/2004 21:24:00
Quote Anchor link
Laat je script eens zien...
Quote:
Hoewel hier zo nu en dan pornoboeren hun webdesigners rondselen, is dit geen verzamelplek voor de vereniging van telepathen en andere jomanda sympatisanten.

Als je dat maar weet!
 
Micha

Micha

12/02/2004 14:57:00
Quote Anchor link
:P
Script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
define ("FORUM", TRUE);
include ("config.php");
include ("functions.inc.php");
$s = "SELECT * FROM vweb_content_news WHERE id = $_GET[n_ID] ";
$q = mysql_query($s);
 ?>
<style> body { font-family:verdana; font-size:12px;}</style><b>News-section:</b><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php      
    $f
= "mysql_fetch_array($q)";
        $NewsTitel = htmlspecialchars( mystripslashes($f['news_subject']) );
        $NewsDate = ($f['date'] == "0000-00-00 00:00:00") ? ("[ Date unknown ]") : ($f['date']);
        $NewsMsg = wordwrap( UBB_codes ( nl2br ( htmlspecialchars ( mystripslashes($f['news_message']) ) ) ) , $INFO['CharToWrap'], "\n", 1);
        echo"<br><h2 style=\"margin:0px;\">$NewsTitel</h2><b>$NewsDate</b><br>
        $NewsMsg<br><br>"
; ?>

<br><br> <b><a href="library.php">Nieuws Index</a></b><br>
 
Micha

Micha

12/02/2004 18:04:00
Quote Anchor link
Niemand die me kan helpen?
 
PHP erik

PHP erik

12/02/2004 20:23:00
Quote Anchor link
$f = "mysql_fetch_array($q)";

is fout ($f = mysql_fetch_array($q);)

---

echo"<br><h2 style=\"margin:0px;\">$NewsTitel</h2><b>$NewsDate</b><br>

is niet helemaal goed :

echo"<br><h2 style=\"margin:0px;\">" .$NewsTitel. "</h2><b>$NewsDate</b><br>
 
Micha

Micha

12/02/2004 21:43:00
Quote Anchor link
Dus voor elke $News moet dus: " . en er na: . "?

En als ik van:

$f = "mysql_fetch_array($q)";


$f = mysql_fetch_array($q);
maak, krijg ik een error...

//edit:

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/wo/public_html/test/content.nieuws.php on line 8

Die error.

///edit
Gewijzigd op 12/02/2004 21:50:00 door Micha
 
Appz

Appz

12/02/2004 21:52:00
Quote Anchor link
mitch :o)
das idd een mooie quote
 
Mitch X

Mitch X

12/02/2004 22:17:00
Quote Anchor link
Vink ook:P

Micha probeer het eens zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php  
define ("FORUM", TRUE);  
include ("config.php");  
include ("functions.inc.php");  
$s = "SELECT * FROM vweb_content_news WHERE id = $_GET[n_ID] ";  
$q = mysql_query($s);
 echo "<style> body { font-family:verdana; font-size:12px;}</style><b>News-section:</b><br>"      
    $f = mysql_fetch_array($q);
        $NewsTitel = htmlspecialchars( mystripslashes($f['news_subject']) );  
        $NewsDate = ($f['date'] == "0000-00-00 00:00:00") ? ("[ Date unknown ]") : ($f['date']);  
        $NewsMsg = wordwrap( UBB_codes ( nl2br ( htmlspecialchars ( mystripslashes($f['news_message']) ) ) ) , $INFO['CharToWrap'], "\n", 1);  
        echo"<br><h2 style=\"margin:0px;\">$NewsTitel</h2><b>$NewsDate</b><br>
        $NewsMsg<br><br>"
; ?>

<br><br> <b><a href="library.php">Nieuws Index</a></b><br>

Neem alles eens binnen de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? tags ?>
soms helpt dat bij mij wel :D
 
Micha

Micha

12/02/2004 22:22:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in /home/wo/public_html/test/content.nieuws.php on line 8

Lijn 8:

$f = mysql_fetch_array($q);
 
B a s
Beheerder

B a s

16/02/2004 23:18:00
Quote Anchor link
denk dat het een lijn eerder of later is ;) want hier is niks fout aan..
 

17/02/2004 13:17:00
Quote Anchor link
Als ik deze foutmelding krijg, ben ik meestal (altijd eigenlijk) de ; vergeten in de regel ervoor.
 
Micha

Micha

17/02/2004 15:57:00
Quote Anchor link
idd :S
je hebt gelijk:

echo "<style> body { font-family:verdana; font-size:12px;}</style><b>News-section:</b><br>"
moet nog een ; achter :$
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.