nieuwsbalk kan niet op google chrome

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

23/06/2011 18:31:44
Quote Anchor link
ik heb een balk waar steets tekst wordt getypt soort van nieuwsbalk.
alleen hij werkt wel op internet exploret. maar niet op google crome.

dit is de code wat is er fout?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
        <script>
                <!--
begin
                  var max=0;
                  function
textlist()
                  {

                  max=textlist.arguments.length;
                  for (i=0; i<max; i++)
                  this[i]=textlist.arguments[i];
                  }

                  tl=new textlist
                  (
                   "hier staat tekst:",
                   "en hier",
                   "en hier A+B=C",
                   "het kan niet met Google Chrome!!!!"
    
                  );
                  var
x=0; pos=0;
                  var
l=tl[0].length;
                  function
textticker()
                  {

                    document.tickform.tickfield.value=tl[x].substring(0,pos)+"_";
                    if(pos++==l) { pos=0; setTimeout("textticker()",1000); x++;
                    if(x==max) x=0; l=tl[x].length; } else
                    setTimeout("textticker()",50);
                  }

                  // end -->
        </script>

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:54:28
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/06/2011 18:36:36
Quote Anchor link
wat zegt de errorconsole van chrome? (ctrl+shift+j)
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

23/06/2011 19:16:25
Quote Anchor link
ik zie het niet maar kijuk zelf maar
Gewijzigd op 23/06/2011 20:16:13 door patrick vollenbroek
 
Johnno janssen

johnno janssen

23/06/2011 19:26:15
Quote Anchor link
dit si wat chrome zegt Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/nieuwsbalk-kan-niet-op-google-chrome/78798/last/ from frame with URL http://matthijsshow.nl/. Domains, protocols and ports must match.
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

23/06/2011 19:44:21
Quote Anchor link
wat?!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2011 19:58:06
Quote Anchor link
Dat.....
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

23/06/2011 19:59:25
Quote Anchor link
maar ik snap niet wat johnno janssen bedoelt
 
Victor -

Victor -

23/06/2011 20:00:06
Quote Anchor link
rechter muisknop uitschakelen zou ik niet doen, het is alleen maar klant onvriendelijk en mensen kunnen toch wel bij je bron komen.
ook heb je twee keer body in je html staan
je script niet tussen de head tags? (weet niet of dit per sé noodzakelijk is)
misschien ook eens kijken op klik

Edit:
link gefixt
Gewijzigd op 23/06/2011 20:17:53 door Victor -
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

23/06/2011 20:11:25
Quote Anchor link
die link doet het niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2011 20:12:59
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

23/06/2011 20:17:33
Quote Anchor link
maar ik wil weten wat is er fout met me script

dat het niet werkt op google crome
 
Victor -

Victor -

23/06/2011 20:18:13
Quote Anchor link
heb je de rest van mijn bericht ook gekeken?
 
Wouter J

Wouter J

23/06/2011 20:19:20
Quote Anchor link
Als je eens je best deed om de reactie van victor te lezen zie je dat hij allemaal fouten opsomt van je script. Haal je site eens door die validator en haal de fouten er uit, want met een fout script kom je nergens.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.